No ma räägin kodumäng neid palju, aga vaja võõrsile minna siis neid tule 9-11 kohale, vanemad vist ei anna rahav vms.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
B2 II liiga .
Collapse
X
-
Niipalju kui ma jõudsin tähele panna ja teisi kuulata, siis tundus, et Jõhvi tüüpe oli vaid platsil 10. Igatahes mäng oli sigailus. Keilal lendas pall vist 2 korda vastaste latti ja ühe korra tegi nende väravavaht rämedalt ilusa tõrje. Enne Jõhvi viimast väravat oli meie surve väga tugev, ründasime praktiliselt koguaeg ja siis tuli üks kontra ning olime nö "unustanud" kuidas kaitsta. Jõhvi kaptenilt ka ilus löök alla nurka. Väravavahil oli oma süüd natukene, aga no löök tegi ka just põrke enne käe alt läbi minemist.
Kommentaar
-
Nagu juba teate siis seis FCF Haapsalu ja FCF Rakvere jäi 2:0. Esimene poolaeg lõime 2 väravat, värava autorid olid number 11 ja 10. Esimese värava sai ime kobel number 10 kuidagi sisse, teise värava lõi number 11 siis! Väljas oli 11-9 kraadi sooja, kohtunik oli super (võttis ilusti suluseisud), endal jäid maha kindad, kuigi minu õnneks oli mängu pall hea ja pehmendusega. FCF Rakvere mängis 9, kuid isegi hästi. Me olime küll 11, aga ,ängisime väga sitalt, palju oli söödu praake ja ohtrailt võimalusi jäi löömata. Järgmine mäng Ajaxi-ga, see mäng tuleb ka võita!
sigpic
Kommentaar
-
fcfhaapsalu 2-1 ajax
läksid nad siis poolaja algul juhtima, kuid lõime teisel poolajal kaks vastu. et meie nr. 16 & nr. 11 tegid skoori. ajax mängis väga jõhkralt nagu ette aimata oli, vigu tegid nad palju said ka vastavalt kollaseid, eemaldamisi ei olnud õnneks. kohtunik oli hea. esimene naiskohtunik ka.
siis väljak oli mudane nagu ikka taeblas, ilm oli jahe pisut kuid mitte väga. tempo mängus oli üsna kiire ning hiljem mängisime pisut pimedas ka. no ütleme et see oli veel enam vähem mängitav. siis lõppes mäng ja kõik läksid jeehhaa.
24 punkti siis hetkel meil tabelis.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar