Ehk Warriori treener pani protokolli kirja teised, et mingit karistust vms ei saaks...
See vaid minu pakkumine
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
B2 II liiga .
Collapse
X
-
Mis kurat siin protokollis kokku keeratud on, ei mäleta kas Jorgen ikka oli nr.18 ? Kas kolm mängijat mängisid siis kahe eest , et 11 saadi mängu või oli mingid nähtamatud platsil ? ( 8 mängijat oli Warrioril )
Leave a comment:
-
Ymh , kõik postitused pyhendan sulle xD ..Algselt postitas thouny Vaata postitustTauno kukkumine oli (Y), paremat hetke selles mängus on raske meenutada..
Ja postitused on ideaalsed (Y)
Kukkumine oli pehme suht :P
Leave a comment:
-
Tauno kukkumine oli (Y), paremat hetke selles mängus on raske meenutada..
Ja postitused on ideaalsed (Y)
Leave a comment:
-
No meil oli paremkaitses mängija kes on väga vahe veel võistlustel käinud ja noh, eks tal oli kõige suurem närv sees; ei julgenud eriti tõusta ja ei taibanud kohe ära kuna sööta.
Leave a comment:
-
Ei teaAlgselt postitas Vapor IV Vaata postitustMa olin 17, vasak kaitse.
Aga huvitav kuidas ma selle hetke maha magasin kui sa libisesid
, aga see oli essal poolajal .. Teisel poolajal ainult sinu äärest tahetigi kaitsest tõusta w ? Paremat kaitset pea , et yltse ei näinudki..
Leave a comment:
-
Ma olin 17, vasak kaitse.
Aga huvitav kuidas ma selle hetke maha magasin kui sa libisesid
Leave a comment:
-
Mängisin keskkaitset nr 4 , pikas riietuses .. Noh see vend kes korra nt väravaalt lahtilööki tehes libises pikaliAlgselt postitas Vapor IV Vaata postitustAaa jah, korra ta viskas end niisama ääres pikali
RM, mis kohal mängisid/mis number?
Sa ise ?
Leave a comment:
-
Aaa jah, korra ta viskas end niisama ääres pikali
RM, mis kohal mängisid/mis number?
Leave a comment:
-
See on lihtsalt liiga irw kuidas ta kogu aeg kukkusAlgselt postitas Vapor IV Vaata postitustAga mis Kikas tegi? Ise ei pannud ma midagi erilist tähele. Tavaliselt mängib samamoodi
Muidu kukkus niisama , aga kui päris kehaga mängima läksid , siis nagu lendas kaugele ära xD Me käisime suvel meeskonnaga Poolas nö sõprusmeeskonnaga mängimas ja siis pulli pärast mängisime ka rannavutti natuke ning kui sa panid täna mängus tähele Samueli ( Sämmi ) see väike Kikase taoline vend , see kukkus ka kogu aeg seal pikali nii , et kõveras sai naerda 
Leave a comment:
-
Mäng oli täna tõesti hea. Kahju, et lasime teil ära luua. Meil endil oli nii palju võimalusi aga kahjuks resultatiivsus null, aga vähemalt oli pall üpris kindlalt meie valduses. Üritame järgmisteks mängudeks ikka sama meeskonna saada- tahaks hooaja ilusalt lõpetada.
Aga mis Kikas tegi? Ise ei pannud ma midagi erilist tähele. Tavaliselt mängib samamoodi
Leave a comment:
-
TõsijuttAlgselt postitas Burt0njah , nüüd ei otsusta enam need liigamängud mdiagi ..
Leave a comment:
-
SK Tääksi 1-0 FC Elva
Kongas siis ainuke värav mängu alguses.
Elva on sitaks arenenud , peale essat 30 min oli pall enam vähem nende käes .. Yks vend ( Raiko ) kees kyll teil liiga palju yle ..
Kikas XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD
Jamh võtsime lebolt mängu
, eriti Tony.
Postituse pyhendus TONYLE

Liiga lõppseis siis :
1. SK 10 Premium
2. SK Tääksi
3. Võru JK
Leave a comment:
-
No kes siis selles kindel enam ei peaks olema ?Algselt postitas thouny Vaata postitustjah Tauno, muidugi KÕIK on SUHT KINDLAD, et teine koht tuleb !
ja see teine osa su tekstist on ka hea ! 

Ja mõned võtavad kindlasti juba lambist ju preagu juba preagu .. kui me nyyd homme kasvõi viigigi saaksime , siis oleks meie 2 koht käes :P
E: A sina Tony mängid vict järjest tõsisemalt viimaseid mänge ?
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: