Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Vahet ei ole?
Ma arvan küll, et on!
Meil oleks kaks penaltit olnud MIDA TA EI VILISTANUD siis veel umbes mingi 5-6 kollast kaardi neile mida ta ei andnud! See võtab küll mõnusalt mängu isu ära ;S!
Oleks normaalne vile olnud oleks nad pähe saanud!
Ok,loeme selle mängu lõppenuks ,oli mis oli ,sinna pole midagi enam teha,ootamas ees uued mängud ja on aega ennast parandada ja trenni teha
Vahet ei ole?
Ma arvan küll, et on!
Meil oleks kaks penaltit olnud MIDA TA EI VILISTANUD siis veel umbes mingi 5-6 kollast kaardi neile mida ta ei andnud! See võtab küll mõnusalt mängu isu ära ;S!
ah ära vingu. alati on peale kaotust nii, et oioioi, kohtunik oli süüdi, väljak oli süüdi, ise mängime täiega hästi oleks võitnud, kui kaks esimest mõjutavat tegurit oleks head olnud. Kasva suureks!
ah ära vingu. alati on peale kaotust nii, et oioioi, kohtunik oli süüdi, väljak oli süüdi, ise mängime täiega hästi oleks võitnud, kui kaks esimest mõjutavat tegurit oleks head olnud. Kasva suureks!
ei ole mõtet mõliseda, kui ise ei tea ju mis toimus ! aitäh!
aga oligi nii et kohtunik pani täiega näkku...järgmine kord andke kaardid ka talle..muidu ma vaatasin et eile tal neid ei olnud!!!!
Vahet ei ole?
Ma arvan küll, et on!
Kommentaar