Algselt postitas buub
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
A2 II Liiga 2008 91-94
Collapse
X
-
Nii ta oli.Algselt postitas cosmix100 Vaata postitustPeaaegu et oleks teie saavutuse kordamine , jäite ju Elva B2(??) järel teiseks teises liigas, vabandused kui eksin..
Kommentaar
-
Nu ma arvan,et üle oma varju ei hüppa,arvestades meie nappi pinki jne.Algselt postitas buub Vaata postitustKas teie eesmärk polegi teise liiga meistriks tulla?Olen see kes olen
Kommentaar
-
noh jahm, eriti siis kui ainult osa võistkonnast trenni teeb, on see üsna võimatu!Algselt postitas kaitz Vaata postitustNu ma arvan,et üle oma varju ei hüppa,arvestades meie nappi pinki jne.
Kommentaar
-
selle taha ma ei poe, vaid ytlen, et nii me ei saa sellist kohtaAlgselt postitas HannesK Vaata postitustpole mõtet selle taha pugeda, meil teeb suvel samuti trenni mingi 5 , 6 inimest vb?
Kommentaar
-
Mänguaega ka ju vaja saada.Algselt postitas buub Vaata postitustRauno, kas sa oled Kaitzi parem käsi?
Kommentaar
-
kui huvitab, siis saan piisavaltAlgselt postitas siim990 Vaata postitustMänguaega ka ju vaja saada.
!.
igamäng kui vigastust ei ole siis keskaitses pähikooseisus:P.
Kommentaar
-
edu poistele, hoian pöialt!Algselt postitas kaitz Vaata postitustHomme Narva Transiga Narvas 19.00:S
Kommentaar
-
Ta on vigastatud ja ka meid ootab liigast loobumine,kui homseks meeskonda kokku ei saa.Algselt postitas buub Vaata postitustMiks ise ei mängi?Olen see kes olen
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar