Algselt postitas Corey Taylor
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
A2 II Liiga 2008 91-94
Collapse
X
-
Algselt postitas Helarii Vaata postitustHa on ju tavaliselt nii, et Venelased alustavad kaklust ja siis ainult vinguvad palli platisl või ei ole nii w?
Kommentaar
-
Algselt postitas Helarii Vaata postitustHa on ju tavaliselt nii, et Venelased alustavad kaklust ja siis ainult vinguvad palli platisl või ei ole nii w?Olen see kes olen
Kommentaar
-
Algselt postitas Helarii Vaata postitustHa on ju tavaliselt nii, et Venelased alustavad kaklust ja siis ainult vinguvad palli platisl või ei ole nii w?FC Otepää II
Kommentaar
-
Algselt postitas Helarii Vaata postitustHa on ju tavaliselt nii, et Venelased alustavad kaklust ja siis ainult vinguvad palli platisl või ei ole nii w?
Kommentaar
-
Algselt postitas cosmix100 Vaata postitustära aja lolli, sellise asja peal ei saa nii üldiselt võtta, samamoodi on eestlastega, on normaalseid ja on vähe ülbemaid, igalpool nii, vene rahvusest mängijad veidi agressiivsemad ja nagu näha siis see toob ka edu neile :P
Kommentaar
-
Algselt postitas vladik14 Vaata postitustSeis j2i siis 2:0 Transi kasuks.Kaarte tuli kahe meeskonna peale umbes 10 kollast.Tallinna Kalevi vastu 7min aga ikkagi
Olen see kes olen
Kommentaar
-
Algselt postitas kaitz Vaata postitustHea töö Vlad ML debüüt veTallinna Kalevi vastu 7min aga ikkagi
Kommentaar
-
Algselt postitas vladik14 Vaata postitustEi olnud debüüt juba 3 m2ngOlen see kes olen
Kommentaar
-
Algselt postitas barcelona44 Vaata postitustHOmmme dünamoga mäng võõrsilOlen see kes olen
Kommentaar
-
Mnjah Narva jäi alistamatuks meil:s
FC ABJA - Narva JK Trans 2:5(0:3)
FC ABJA väravad:60'-GERT SEEGEL,81'-KEITH MAISTE.
Narva väravad:10'19'44'76'87'.
Kahjuks mäng läks esimese poolaja nahka,teisel poolajal saime oma mängu juba korralikult käima aga nagu ikka jäid suurepärased võimalused löömata,Narva on tegelikuses siiski selle liiga parem võistkond,kuigi murul on neil ka suuri probleeme,meil polnud Pärnu vastu punase saanud ,head teravat äärepoolikut,kes Pärnu vastu ka mängida ei saa ja meile on see suur kaotus,aga ok,võitis parem seekord,kohtuniku kohta paraku midagi head ei ole rääkida jättis kindla punase andmata Narva mängijale,vägivaldse käitumise eest,aga jah poksida Narvapoisid ikka armastavad.Järgmisena siis taas suvepealinna PärnuOlen see kes olen
Kommentaar
-
Algselt postitas kaitz Vaata postitustMnjah Narva jäi alistamatuks meil:s
FC ABJA - Narva JK Trans 2:5(0:3)
Kahjuks mäng läks esimese poolaja nahka,teisel poolajal saime oma mängu juba korralikult käima aga nagu ikka jäid suurepärased võimalused löömata,Narva on tegelikuses siiski selle liiga parem võistkond,kuigi murul on neil ka suuri probleeme,meil polnud Pärnu vastu punase saanud ,head teravat äärepoolikut,kes Pärnu vastu ka mängida ei saa ja meile on see suur kaotus,aga ok,võitis parem seekord,kohtuniku kohta paraku midagi head ei ole rääkida jättis kindla punase andmata Narva mängijale,vägivaldse käitumise eest,aga jah poksida Narvapoisid ikka armastavad.Järgmisena siis taas suvepealinna Pärnu
Ahh ega ma poleks nkn midagi teha jõudnud
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar