Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Velldoris Cup 2008

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Taago oli mängu parim, kindlalt! TAAGO RULES! ON AINULT ÜÜÜÜKS TAAAAGO TAMMMMM!

Teine Man Of The Match oli kindlasti Tammeka poole peal PageL, super mäng, tema äär oli kindlalt lukus, seni kuni ta välja vahetati. Oi, kuidas siis hakkas neid väravaid tulema. Kahju, et Tammeka treener sellise otsuse tegi, järsku oleks isegi Marek mõne kolli ära vormistanud.

Samas oli selle aasta Lokomotiiv tunduvalt nõrgem, võrreldes eelmiste aastatega või olime meie silmnähtavalt arenenud. Ei oska öelda.

Muidugi oleks tahtnud ise mängida finaalis, kas Lokomotiivi või Tammekaga, aga 3. koht käras kah, sai vähemalt muru peal mängida ja mis oli kõige magusam, 3-0 revanš mingite siniste särkidega meeskonna vastu!

Ja selle turniiri auhinnalaud oli kuidagi kesine, vähemalt võrreldes viimaste aastatega. Kas oli see seotud sellega, et Velldoris ei mänginud finaalis? Ah, ei tea, ei hakka arvama ka midagi avalikult ^.^

Pühendan selle jutu tagumisele kunstmuru väljakule!!!!11 Fantast lihtsalt...uskumatu!!!

Kuidagi pikaks läks jutt Tahtsin ainult Tammekast kirjutada

Kommentaar

kena jutt martin
      #20 FLORA!

Kommentaar

Oled natuke kade ka Anton ?

Sesmõttes, et te oleksite ju finaalis kindlalt paremini mängind .

Kommentaar

Algselt postitas JustFeelIt Vaata postitust

ikkaonnnnnnnnn

Kommentaar

Kerge ülevaade.
            Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
            Algselt postitas taku*
            Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.

Kommentaar

Arvan, et Maag Tammeka tegi hea turniiri!
              Good Job!

Kommentaar

tore turniir oli poisid

Kommentaar

Ja sa jagad? Mister Kolm Posti! Minu arust tegime küll hea turniiri, kui jätta välja lokomotiivi teine poolaeg, kus jõud sai lihtsalt OTSA.

Kommentaar

Algselt postitas Roder Vaata postitust
                    mida sa üldse ronid siia kui sa asjast mitte sittagi ei jaga?
                    Tee vähemalt nägu, et sa jagad .

Kommentaar

Algselt postitas Roder Vaata postitust
                      mida sa üldse ronid siia kui sa asjast mitte sittagi ei jaga?
                      sa oled enam kui kooomik.ma lihtsalt naeran sinusuguseid tonte.
                      i don t like u u don t like me

Kommentaar

Algselt postitas JustFeelIt Vaata postitust

Kui ma oleksin väravas sellise mängu teinud , siis ma oleks ma parem tasa.
                        Last edited by Ivo.; 17.08.08, 12:00. Põhjus: .

Kommentaar

Mida ta tegi siis? 1 Värvav oli tema oma, ülejäänud oli kaitse viga juba.

Kommentaar

Algselt postitas Live4ever Vaata postitust
                            Mida ta tegi siis? 1 Värvav oli tema oma, ülejäänud oli kaitse viga juba.
                            Talle löödi 25m pealt muna tagaposti , vend vaatas . Löödi vasakuga küljevõrku , oli küll hea löök aga ta oleks kätte saanud kui poleks arvestand , et see mööda läheb. Meie mängus arvestas valesti ja löödi kaarekas 20m pealt sisse ja kui ma ei eksi siis löödi finaalis ka 2 kauglööki , mille oleks suurem osa väravavahte välja toonud.

Kommentaar

Algselt postitas Ivo. Vaata postitust
                              Talle löödi 25m pealt muna tagaposti , vend vaatas . Löödi vasakuga küljevõrku , oli küll hea löök aga ta oleks kätte saanud kui poleks arvestand , et see mööda läheb. Meie mängus arvestas valesti ja löödi kaarekas 20m pealt sisse ja kui ma ei eksi siis löödi finaalis ka 2 kauglööki , mille oleks suurem osa väravavahte välja toonud.
                              20 m pealt küll kaarekat ei löödud .
                              Last edited by Tammeka93; 17.08.08, 15:49. Põhjus: asfd

Kommentaar

Algselt postitas Ivo. Vaata postitust
                                me eeldan et sa oled mingi flora geelikutt ja ei suuuda kohe üldse leppida et tammeka mängis parem kui sinu sats,täiesti jube koi oled.
                                i don t like u u don t like me

Kommentaar

Working...
                                X