Suur tänu informatsiooni eest Juks ja edu Levadiale!
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
U-17 Eliitliiga 2011
Collapse
X
-
Vastan alehise eest siis. Meil endal B liigas nüüd tiim selline, et Pärnu Kalev ja PJK pandi kokku ja selle tulemusena on meeskond üpris hea. Ja eliidi mängimisest saime me alles reedel teada, nii et selle tiimi kohta ei oska antud hetkel midagi erilist öelda. Eliidi tiimis on meie vanast PJK-st osad 95'd, Kalevi 95'd ja siis Vaprus 96'd. Selle tulemusena peaks paberite järgi jälle suhteliselt hea tiim olema, aga eks näis, mingit kokkumängu absoluutselt pole. Ajaaa, eliidis vist mängivad viljandi kutid ka meie all, aga ei tea kas see kindel värk on.
Kommentaar
-
Okei, ma arvasin, et te loete välja, et Hiiu staadion on kõlbulik kui ma ütlen, et staadion on mänguks valmis. Järelikult ei väljendanud ma ennast selgelt. See selleks.
Minu küsimus oleks, et kuidas saab olla Pärnu Linnameeskond tugev kui ma pole näiteks midagi 95 vanuse Pärnu tiimidest kuulnud, et oleks midagi korda saatnud ? Rohkem olen kuulnud teistest klubidest. Seega minu jaoks pole viimasel minutil eliidi koha saanud tiim mitte midagiütlev. Usun, et kui teil oleks potensiaali oleksite saanud juba algusest peale koha Puuma asemel. Seega, miks peaks teid üldse keegi kartma? Usun, et see aasta võidab kas Legion või Tartu.
Kust otsast ma trollin kui räägin teemast ? Defineeri mulle sõna "troll" siinse foorumi kontekstis .
Kommentaar
-
No eks homme kuuled/näed, ei ole praegu mõtet midagi ette ära mõelda ju. Homme õhtul võime rääkida.
E: ajaa, see et Pärnu Linnameeskonda algul polnud, pole mingi potentsiaali puudumise pärast vms. Lihtsalt algul ei pidanudki Pärnusse eliiti tulema ning arvati, et seda ei tulegi, ent kuna Puuma ei osale siis Pärnu saigi nende asemele.
Kommentaar
-
Algselt postitas -JalkafriiK_ Vaata postitustHiiu kunstmuru on teisipäevaseks mänguks valmiks, samuti ka valmiks selleks, et külalismeeskond lahkub suure kaotusega.“I am Zlatan. Who the hell are you?”
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar