Tartu on üks tugevaim siin
Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
U-17 Eliitliiga 2011
Collapse
X
-
Teadmatus tekitas tunde, et Pärnu ei ole kokku panduna tugev, ilmselgelt eksisin. Võib öelda, et potensiaali on teil esi kahe hulka saada küll ja küll. Plussina võib öelda, et räägite palju ja hea füüsis. Kahtlane pennal, mis teile määrati otsustas mängu ära. Ründaja kukkus kergelt kui kaitse õlaga lükkas, mille järel tasakaalu kaotas ja pendla teenis. 2:0 on tõsiasi.
Küllaltki külm oli õhtul. Kalju miinuseks võib öelda, et koduväljaku eelist polnud kuna treenitakse Männiku hallis ja väljaku tunnetamine oli sama mis Pärnul ja füüsisega jäädi alla.Kommentaar
-
-
Kohtunikud tunduvad mõnusad naljanumbrid olevat. Väike katkend Tammeka treeneri ja äärekohtuniku vahel.
Tammeka treener: "See teine äärekohtunik ja sina ei saa midagi aru mis toimub, isegi väljakukohtunik."
Äärekohtunik: "Hea, et keegi midagi aru saab mis toimub."Kommentaar
-
Kommentaar
-
Härra Sten Sinisalu - ehk mu ema - viibis ilmselt mängul alkoholilõhnadega. Hääl oli igastahes eilsest peost kõvasti ära ja hämas midagi soccernetist pidevalt.. Tule räägi nüüd siin kah juttu, sõber!
ja mu ema ütles, et sina ei ole mu ema!“I am Zlatan. Who the hell are you?”Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar