Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

M: Jalgpallisärke

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• dxz
    replied
    Algselt postitas Soldat Vaata postitust
    Sealhulgas on täna välja langenud Saksamaa 3 särki, tänase seisuga saadaval vaid suurus S.
    Ma just sain jälile siinsele süsteemile ja kohe sain vastu pead, et nii hilja tähele panin.
    Mul on vaja kindlasti Podolski särki kingituseks ja endale Özili oma. Ma ise võin Özili asemel Robbeni särgi võtta, kuid ilma Podolskita ei saa.
    Mis see tõenäosus on, et järgneva nädala jooksul tulevad inimestele mõeldud suurused (M mitte XXXXXL) saadavale jälle.

Leave a comment:

• Soldat
    replied
    Sain ka uuenduse nimekirjas tehtud. Midagi jalustrabavalt põnevat seekord ei lisandunud.

Nüüdsest eranditult kõikidel eelmise hooaja klubisärkidel soodushinnad!

Leave a comment:

• vincent
    replied
    märgin ka omalt poolt siin ära, et kaup on korralik ja asjaajamine müüjaga meeldiv.

Leave a comment:

• Soldat
    replied
    Algselt postitas ants1 Vaata postitust
    tere kui kaua laheb veel sarkidega,
    Tellimusega on kehvasti ütleme nii.

Hetkel on puudu kaks särki. Olukord mis sai alguse juba rohkem kui nädal aega tagasi, kui kasutajad assu$ ja Erkki1974, kes tellisid särgid, kuid otsustasid sestpeale mitte oma kontot külastada. Kuigi assu$ nägi veel enne ka ettemaksu kirja, ei ole ta seda tänase päevani tasunud ja pole alates 25. juunist käinud ka oma kontol.

Aga vahepeal lisandusid mõned särgitellijad, kes oleks kenasti nende kohad täitnud, kuid vahepeal on ära kukkunud kuus särki (kaks eelnevalt maintud põhjustel, ülejäänud seetõttu, et särkide suurused pole enam ajutiselt saadaval ). Sealhulgas on täna välja langenud Saksamaa 3 särki, tänase seisuga saadaval vaid suurus S.

Loodan, et olukord paraneb kiiresti! Kes aga tahab kiiresti veel siia katkisesse tellimusse saada, andku tuld! 2 kohta on vabad!

Püüan lähiajal ära teha ka särkide nimekirja uuendused.

Leave a comment:

• ants1
    replied
    tere kui kaua laheb veel sarkidega,

Leave a comment:

• Soldat
    replied
    Algselt postitas H.M Murdock Vaata postitust
    soldat, kas sinu kaudu prantslaste eelmise aasta (seda triibulist) away särki oleks samuti võimalik välja võluda?
    Kahjuks seda pole saadaval! Küll aga on nüüd võimalik tellida Prantsusmaa 2012 nii home kui ka away särki. Hetkel vaid suurus M.

..............................

Sain ka särkide nimekirja taas uuendatud. Uutest tulijatest siis Barcelona tuliuus away särk, millele hetkel veel pole kahjuks võimalik nime tellida, lisaks 11-12 hooaja Meistrite liiga võitja Chelsea kodusärk ning veidi 2012 Prantsusmaad!

TULD!

Leave a comment:

• H.M Murdock
    replied
    soldat, kas sinu kaudu prantslaste eelmise aasta (seda triibulist) away särki oleks samuti võimalik välja võluda?

Leave a comment:

• tinykick
    replied
    Särk käes, olen rahul!

Aitäh, Soldat!

Leave a comment:

• Soldat
    replied
    Kohapeal olemas ka üks Holland away size M särk ilma nime ja numbrita - 30€.

Kellel soovi, saab särgi kätte 1-2 tööpäevaga!

Leave a comment:

• Soldat
    replied
    Viimase tellimusega veidi probleeme. Mõnda särki pole hetkel saadaval, seetõttu see natuke venib. Küll aga saavad need, kes veel soovivad sellega liituda!

Leave a comment:

• Soldat
    replied
    Algselt postitas idikas Vaata postitust
    Oskad öelda millal Liverpooli uue hooaja vorm tulla võib?
    Ei oska kahjuks, mul ei ole üldiselt mitte kunagi andmeid selle kohta, millal mingi särk saadavale võib tulla. Seda ei tea üldiselt ka minu edasimüüja. Nii et tuleb siis kui tuleb! Olen kindel, et tulemata ta ei jää!

Leave a comment:

• idikas
    replied
    Oskad öelda millal Liverpooli uue hooaja vorm tulla võib?

Leave a comment:

• Soldat
    replied
    Algselt postitas Andu38 Vaata postitust
    Oleks huvitatud sellest Arsenali k.odukast aga pean vanematega ka rääkima vist aga muidu ma oleks huvitatud sellest särgist ja kui vanemad nõus siis telliksin ära.
    Kui kiiresti teed, siis mahud veel praegu iga hetk kinni minevasse tellimusse.

See kehtib ka kõikidele teistele, kes soovivad oma särki lähiajal kätte saada. Tellimus on täis, aga kes soovib, saab veel ennast sinna mahutada. Pühapäeva õhtul saadan minema.

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Algselt postitas Soldat Vaata postitust
    UUS: Rangers, 12/13, home blue, short sleeve, size M/XL*
    Vorm on, aga meeskonda pole. Pole paha

Leave a comment:

• Andu38
    replied
    arsenali kodukas koos minu nimega seljal

Oleks huvitatud sellest Arsenali k.odukast aga pean vanematega ka rääkima vist aga muidu ma oleks huvitatud sellest särgist ja kui vanemad nõus siis telliksin ära.

Leave a comment:

Working...
X