Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
M: Jalgpallisärke
Collapse
X
-
mõlema viimase küsimuse puhul on enamvähem sama vastus, et hetkel ei ole saada konkreetseid asju...ehk tulevikus...neid särke kindlasti, ma usun, pükste suhtes kindel pole...
-
kas millalgi saab ka rahvusmeeskondade MM särke tellida (nt prantsusmaa ja hispaania juba kannavad neid)? mõnes kohas on osade meeskondade omad juba müügil. need on siis 2010/2011 koondisesärgid.
Leave a comment:
-
Algselt postitas philou Vaata postitustma tahtsin ka küsida, et mis ajaks ma city särki oodata võin?
USA liigade särkide jama see, et ma ei saa väheste huviliste tõttu kokku tellimiseks vajalikku miinimumkogust hetkel.Sellega asi venib, suursuur vabandus
Leave a comment:
-
sooviks siis teada, et millal NBA särgid teele panete? ja millal maksta saaks?
Leave a comment:
-
Algselt postitas valmetain Vaata postitustKas oleks võimalik pele nimelist brasiilia koondise särki omandada
Leave a comment:
-
Kas oleks võimalik pele nimelist brasiilia koondise särki omandada
Leave a comment:
-
Algselt postitas Tim| Vaata postitustMõnda manu särki suuruses xxl hetkel koha peal ka olemas? või palju maksaks Vidici kodu kiti särk ?
Leave a comment:
-
Mõnda manu särki suuruses xxl hetkel koha peal ka olemas? või palju maksaks Vidici kodu kiti särk ?
Leave a comment:
-
Algselt postitas -MarkusTheGreat Vaata postitustSaksamaa jalgpalli koondislase Podolski särki?
Leave a comment:
-
Algselt postitas Totti Vaata postitustKas Hispaania kossukoondise Ricky Rubio särki ka võimalik tellida on?
Leave a comment:
-
Algselt postitas Kevv92 Vaata postitustOkei,siiis vist väga kaua ei lähe ma loodan.
Aga see...Mulle tuli hoti kiri,et särke tellitakse ,siis kui raha ära makstud?Kas siis ei saa kanda,kui särk käes?
Leave a comment:
-
Kas Hispaania kossukoondise Ricky Rubio särki ka võimalik tellida on?
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: