postkast täis, seetõttu siia:
kas viimane partii on juba kohal ja on lootust lähiajal midagi kätte saada?
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
M: Jalgpallisärke
Collapse
X
-
kas sellist särki ei ole võimalik saada?
Leave a comment:
-
Anna mulle palun privaga teada, kui 7. särki koos, siis tean kas jään ootama ja olen nö 8. või mitte. Tänud ette.
Leave a comment:
-
Järgmine tellimus läheb siis teele, kui 8 särki tellimuses on.
Kohale jõudmiseks läheb umbes nädal kuni poolteist ehk enne EM-i algust enam väga ei jõua.
Hetkel on olemas 3 soovijat.
Leave a comment:
-
Tere !
Kui oleks veel võimalus neid hollandi away särke saada siis võtaks kah ühe M suuruses ja ilma nime ning numbrita
Leave a comment:
-
Muutsin postituses ka ära vea. Sooviks ikka holland away L suurust M asemel.
Leave a comment:
-
Maksta tuleb kontole, mille ma annan, kui uude tellimusse rohkem rahvast kokku olen korjanud.
Leave a comment:
-
Sooviks Holland, 2012, away black, short sleeve, size L. Seljale Robben # 11
Kuhu ja millal maksma peab?
Leave a comment:
-
saatsin sulle küll sõnumi eile, aga sa vist ei saanud kätte. igastahes, mul oleks ka üks tagasihoidlik tellimus:
Germany, 2012, away green, long sleeve size S, #5 Hummels
anna palun teada, mis moodi sulle maksmine välja näeb
Leave a comment:
-
No mina olen ka kindel tellija kunagi lähitulevikus,ehk et siis,kui Liverpooli uued särgid saadaval on!
Leave a comment:
-
Algselt postitas Soldat Vaata postitust
NB! Tellimus, mille ma lubasin nädala alguses ära saata on siiski endiselt veel avatud. Seega saab tellimusi teha veel pühapäeva õhtuni.
Esmaspäeval saadan kindlasti ära, kuna vajalik hulk on praeguseks momendiks olemas.
Vabadan kõigi ees(eriti esimeste tellijate), kes särki kole kaua juba ootama on pidanud.
Uus tähtaeg, mille välja hõikan on see pühapäev, nii et uusi soove võtan veel vastu.
Eeldavatav kohalejõudmise aeg on ülejärgmise nädala algus.
Positiivsemalt jätkates, mainin ära, et tegu on minu müügikarjääri 10-nda tellimusega, milles juba juubeli vääriliselt 18 särki.
Leave a comment:
-
Soldat, sul postkast täis!
Kas poes, nt Sportlandis, müüakse enamvähem sarnaseid särke? Läheksin prooviksin homme suurusi
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: