Eile sai taaskord üks tellimus ära saadetud. Uued huvilised on aga endiselt teretulnud!
TULD!
--
Lisan ka siia lehele info, et saadaolevate särkide nimekirjad on üleval siin samas teemas, leheküljel 63!
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
M: Jalgpallisärke
Collapse
X
-
Täna õhtul läheb tellimus lukku! Kes veel soovivad lähiajal särki kätte saada, kiirustage!
TULD!
Leave a comment:
-
Teise tellimuse särgid on kõigile kätte toimetatud ning tagasiside on olnud positiivne.
Kolmandas tellimuses on 8 särki täis, kuid veel on aega ennast kirja panna.
Leave a comment:
-
Võtad, siis ühe särgi Xl suurus, pikk varrukas ning Neymar, või tahad ka 10/11 hooaja särki?
Vastus saada mulle meilile: Carl-P@hotmail.com ,siis räägin sulle meili teel edasi, mis särgi kättesaamiseks teha vaja.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Soldat Vaata postitustKahjuks L suuruses 11/12 hooaja särki saadaval pole. Ja praegu saada olev home särk on vaid pikkade varrukatega nagu Sa ka ise oma esimeses postituses kenasti välja tõid.
Nimega särke on loomulikult ka võimalik tellida. Nimeta pikkade varrukatega särgi hind on 35€, nimega variandil 40€. Hetkel tellides saaksid Sa särgi kätte umbes pooleteist nädala jooksul.
Aga iseenesest kollane -pikk varukas - Neymar nimeline särk võiks prooviks võtta küll.
40Eurtsiga.
Ma sõidan homme hommikul nädalaks Eestist ära... kui 05..090. tagasi olen siis särk phm. juba peaaegu olemas
Mis ma tegema siis pean..kuhu ettemaksu kandma vms.?
Leave a comment:
-
Annan veel teada, et järgmisest tellimusest puudub vaid üks särk! Tellides särgi nüüd, saab selle kätte juba pooleteist nädala pärast!
TULD!
Leave a comment:
-
Algselt postitas jansa Vaata postitust..kuna olen laisk ja ei viitsi ettepoole kuulutusi lapata siiis küsin : kui palju siis nt. see 11/12 särk (L size) maksab ja millal kätte saan? Ja mis tegema pean. Ja ega nimelisi särke pole : nt. Neymar?
Nimega särke on loomulikult ka võimalik tellida. Nimeta pikkade varrukatega särgi hind on 35€, nimega variandil 40€. Hetkel tellides saaksid Sa särgi kätte umbes pooleteist nädala jooksul.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Soldat Vaata postitustKahjuks mul pole Sulle ühtegi pilti näidata, ühtegi Brasiilia särki pole minukäest läbi veel ka käinud. Tegu on täpselt selliste fännisärkidega nagu müüakse kuskil Brasiilia fänninänni müügipunktis või internetis. Ma garanteerin, et särgid on täiesti originaalid! 11/12 hooaja särkide näol on tõesti tegemist niinimetatud retro stiilis rohelise triibuga rinnal ja kandiliste numbritega seljal särkidega.
..kuna olen laisk ja ei viitsi ettepoole kuulutusi lapata siiis küsin : kui palju siis nt. see 11/12 särk (L size) maksab ja millal kätte saan? Ja mis tegema pean. Ja ega nimelisi särke pole : nt. Neymar?
Leave a comment:
-
Algselt postitas Soldat Vaata postitustEndiselt ära anda 40€ eest FC Barcelona hooaja 2011/12 pikkade varrukatega kodusärk, Iniesta nimega. Särk on minu juures kohal, tegu on kasutaja "Riks'i" väljaostmata särgiga. Soovija saaks särgi kätte 1-2 päevaga!
TULD!
siiski võite sellest särgist suu puhtaks pühkida, see tuleb mulle.
Leave a comment:
-
Algselt postitas ShatAp Vaata postitustEelmine aasta tellisingi M-i, pole väga viga, aga L oleks siiski parim.
Leave a comment:
-
Eelmine aasta tellisingi M-i, pole väga viga, aga L oleks siiski parim.
Leave a comment:
-
Algselt postitas ShatAp Vaata postitustManchester United Home 2011/12 L suuruses särki pole jah ?
Kas on lootust saada ?
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: