Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Tellime 2010 MM särke!

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas vincent Vaata postitust
    Ühelt poolt tekib sama telefoninumbri põhjal esimese asjana küsimus, et miks üldse oli kasutajal Raptuc, kes on seda foorumit viimati sisselogituna lugenud 11.06.2010, vaja kolm päeva hiljem ehk 14.06.2010 teha endale uus kasutaja Ameerika ja avada samal päeval ka uus tellimisteema. Samas on sellel Raptucil nt osta.ee's terve hunnik ainult positiivset tagasisidet ja mitut puhku pole otseselt üle lasknud, vaid on raha lihtsalt tagasi kandnud. Kuigi see, et pikalt peab masseerima, on ka muidugi jama lugu. Siiski paistab, et kodanik on endale lihtsalt selgelt üle jõu käivad ülesanded võtnud, mitte ei ole põhimõtteline lohkutõmbaja. Siin foorumis kisamisest ei ole tegelikult väga kasu - kui on nimed-numbrid teada, siis tuleb rahulikult ja mõistlikult selgeks teha, et nii ei saa. Kui ei õnnestu kontakteeruda, siis sealt edasi vajadusel muidugi muud (mõistlikud!) meetmed.
    Olen temaga varem bisnesit teinud. Ei ole tõesti ülelaskja.

Kommentaar

Ülelaskja ta pole kuna tema särke on siin varemgi kiidetud. Lihtsalt massides tahtjad on ilmselgelt asja ka tal segaseks teinud, kes on kätte saanud ja kes ei ole. Kohe kohtusse ei ole ka mõtet proovida, pigem võiksid teada anda need, kes on särgi kätte saanud ja kes mitte, et pilt natuke selgem oleks.

Kommentaar

noh,andke talle siis mainori ärikooli number,kui ta ise telekast reklaami ei juhtu nägema...kui ta muidugi kokaks ei taha saada
        Invest In Africa

Kommentaar

ma arvan , et pöörduga politseisse. Nimi on teil ju teada. See ei loe ju , kui paljud ka kauba kätte andnud.

Super äriidee ju , et algul lood endast hea mulje , pärast kui kogused suurenevad , lased üle.

lihtne arvutus:

eelpool toodi ära vähemalt erinevat portaali, kus mees tegutseb.
          keskmine kauba hind jääb sinna 500.- juurde. oletame et ühes portaalis on u.10 inimest oma raha ära maksnud ja kaupa mitte saanud = 5000kr. korda 5 portaali = 25 000kr.

see kõigest oletus, aga kuna vend on kõik kontod kustutanud, ja ühendust temaga ei saa... siis olete te oma rahast ilma.

pöörduge nimega politseisse, ja kui seal käib ära mitu inimest , küll nad ka tegutsema hakkavad.

kui midagi ikka ei liigu , siis kohtukulud sellise pisikese asjaga ei ole eriti suured, hiljem nõutakse need veel temalt välja (kaotajalt) ja teie saata oma raha tagasi .

Kommentaar

kus juures osta.ee tundub tal olevat mitu kasutajat , kus ikka üle lasknud ka inimesi - http://www.osta.ee/index.php?fuseact...how&user=75420

http://www.osta.ee/12232919 ----> lugege alt komentaare , sealt saate aru , kui veidi nupukamad olete.

Kommentaar

Algselt postitas meelis989 Vaata postitust
              kus juures osta.ee tundub tal olevat mitu kasutajat , kus ikka üle lasknud ka inimesi - http://www.osta.ee/index.php?fuseact...how&user=75420

http://www.osta.ee/12232919 ----> lugege alt komentaare , sealt saate aru , kui veidi nupukamad olete.
              Pole enam ammu siin foorumis käinud, aga ei usu, et tegu on petisega, olen ka temalt midagi kunagi ostnud... (samas võib olla nii, et tema enda tarnija lasi ta üle).

Praegusel ajal ei tasu raha ette maksta eriti mitte millegi eest... kuna petiseid kipub palju olema.

Müüsin ise päris kaua särke ja saatsin alati kauba ennem ja hiljem kanti raha. Praegu haldab seda Mart, loodan, et pole probleeme olnud, kui on mõni probleem tekkinud, leiab ka minu kontaktid kenasti ning saab abi küsida.
              Annan oma garantii, et Mart kedagi petma ei hakka ja probleemide korral vastutan ka ise.

Seega, kes soovib ilma ettemaksuta särki tellida siis:

Tarneaeg on nii pikk, kui kaua võtab aega 6-8 inimese kokkusaamine, kuna tarnijaks on üks kauaaegne hulgimüüja ja mujalt me hetkel kaupa ei otsi, probleemide vältimiseks, ehk kunagi hiljem.

Edu kõigile!
              www.zargoz.com - Uued ja Outlet Dell sülearvutid väga hea hinnaga. Samuti asjalik nõu mudelite osas!

* Huvi korral maili argo.alaniit@gmail.com

Kommentaar

Mida ma siis nüüd tegema pean kui olen talle särgi eest raha ülekandnud aga temaga ühendust pole enam saanud. Politseisse ei tahaks veel pöörduda kui mõned siin ütlevad ,et tegu pole petisega.

Kommentaar

Ise sain ühendust temaga msn'i teel, kuna Ameerika praeguses msn'is ei käi mis ta siia on ülesse pannud, seega annan tema õige, kust saab teda k2tte raptuc@hotmail.com

Kommentaar

Back in action. Vaatan, et olen ilusasti kõneainet siin pakkunud. Ei hakka siin kõigile eraldi vastama, kõik kellel miski särk/särgid tulemata jäänud siis lisage mind msn-i ja räägime asjad selgeks seal, et mis ja kus on. ameerika@windowslive.com või raptuc@hotmail.com

Kommentaar

Algselt postitas Ameerika Vaata postitust
                      Back in action. Vaatan, et olen ilusasti kõneainet siin pakkunud. [/email]
                      oli ka põhjust.

Kommentaar

Kirjutasin Sulle,loodan,et vastad ka,lähi ajal siiski.

Kommentaar

Lubas uuesti et pühapäevaks on kohal, aga mida pole seda pole.

Kommentaar

s

Algselt postitas Rammas Vaata postitust
                            Lubas uuesti et pühapäevaks on kohal, aga mida
                            pole seda pole.

Foorumisse kirjutasin ja kirjutan edasi seetõttu, et olen MSN-i mitu korda kirjutanud ja sa pole vastanud.
                            Mis tunne sul endal oleks, kui oled suure summa raha võõrale inimesele maksnud ja see lubas kauba kätte toimetada juba 2 kuud tagasi? Palun homseks vastust kuidas "asjad laabuvad"

Kommentaar

Sama siin, olen kirjutanud talle msni aga ta pole vastanud

Kommentaar

msn-is te pole saanud mulle kirjutada, pole msn-is seeski olnud mitu päeva. Asi selline, et selle nädala lõpuks kui pole särke kätte saadud kannan raha tagasi ja kui tulevad kannate mulle tagasi ja saate särgid. e-mailile võib kontosid ka saata.

raptuc@hotmail.com

Kommentaar

Working...
                                X