Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Tellime 2010 MM särke!

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Saatsin laupäeval andmed ja vend ütles teisipäeval, et lähipäevadel kannan.
    Kui isegi raha tagasi üle kandimine võtab nii palju aega sinu jaoks siis miks üldse selle särgi tellimisega tegeled siin ?

Kommentaar

Kuidas te aru ei saa,mees pööritab teie raha Hiina väärtpaberiturgudel ja teenib megakasumeid

Kommentaar

Täna pole tulnud,mis toimub?

Kommentaar

Algselt postitas Kevv92 Vaata postitust
          Täna pole tulnud,mis toimub?

Palju ta sulle võlgu on , 450?

Kommentaar

No rohkem ikka,täpsemat summat ei avalda,hea kui natukenegi ära maksaks.

Kommentaar

Ma sain kõik raha tagasi nüüd. Enam särgi ostu soovi pole.

Kommentaar

tahan ka.Ameerika saadad juba?

Kommentaar

saadan saadan

Kommentaar

No tee siis seda,oleks juba aeg,või mis,aitähh.

Kommentaar

Kuule mis toimub "ameerika" kuhu ma pean sulle kirjutama ,et sa midagi vastaks. Millal raha ?

Kommentaar

HELISTA, eespool teemas on number ka antud, nii umbes 2-3 lehte eespool.

Kommentaar

peale 3 kuud ootamist sain kätte ühe särgi kahest ning täna, kui oli möödunud 4 kuud pmst, sain saamata jäänud särgi eest raha täies ulatuses tagasi. et kelmiks ma teda ei nimetaks aga kutt peaks tõsiselt mõtlema oma business plan´i üle. ehk laheneb ka teiste ootajate jaoks olukord sama hästi kui mul.

Kommentaar

Ma arvan et see vend kellelt ta tellis v6is ta vabalt üle lasta.

Kommentaar

Ütles,et kandis mulle ka raha,aga mida pole,seda pole...Reedel saatis,nvl Eesti Pank ei tööta ja esmaspäeva hommikul panga andmetel jõuavad rahad üle,mul pole sentigi....Kurja.

Kommentaar

Swedi ja SEB vahel toimub raha liikumine iga päev. Öösiti on probleeme ainult.

Kommentaar

Working...
                                X