Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Võtke tuba!
Collapse
X
-
See kõik oleneb. Vana tõde kehtib pigem seal, mida ilusam on tsikk, seda kehvemini ta keppida oskab.Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitustMõistuse peale paned ona ka?
Sain eile ühe poola eidega tuttavaks. Jutt jooksis nii hästi, et mul läks poole jutu pealt kõvaks. Kahju, et nime läks meelest küsida.
Leave a comment:
-
Mõistuse peale paned ona ka?Algselt postitas Sambaz Vaata postitustSul ometi võiks aru olla jõuluvana, ega tänapäeval raami ei kepita. Mõistust kepitakse.
Sain eile ühe poola eidega tuttavaks. Jutt jooksis nii hästi, et mul läks poole jutu pealt kõvaks. Kahju, et nime läks meelest küsida.
Leave a comment:
-
Sul ometi võiks aru olla jõuluvana, ega tänapäeval raami ei kepita. Mõistust kepitakse.Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitustsee suht hea raam jah
Leave a comment:
-
Tõsi. Täpselt samamoodi nagu sinu totside maitse. Odav ja juustune.Algselt postitas hofnar Vaata postitustSinu poolt see eriti tõsiseltvõetavalt ei kõla.
Leave a comment:
-
Sinu poolt see eriti tõsiseltvõetavalt ei kõla.Algselt postitas Sambaz Vaata postitustah ära seleta nii palju.
Leave a comment:
-
ah ära seleta nii palju.Algselt postitas hofnar Vaata postitustKedagi ei huvita teie kogemused moslemitega, kui te neid just top5 formaati ei pane siin teemas.
Leave a comment:
-
Vahe tulebki sõbrakene siin sisse, et ma olen elanud moslemitega samas linnaosas ja näinud seda igapäeva elu ja igat sorti inimesi, mis kaasneb. Sina tõesti reisid ilusates kohtades, kus turist on püha ja siis tundubki päike kollasem ja taevas sinisem.Algselt postitas Sambaz Vaata postitustSõbrakene, siis pead rohkem reisima ringi maailmas ja vähem uskuma meediat.
Leave a comment:
-
Sõbrakene, siis pead rohkem reisima ringi maailmas ja vähem uskuma meediat.Algselt postitas Nasfal Vaata postitustMa olen ka meeletult kokku puutunud nendega ja ma võin väita, et keskmine moslem on poole munnim kui keskmine eestlane. Neid on muidugi toredaid ja intelligentseid ka, aga kasvõi aasta reaalselt ühes linnaosas kooselades Sydneys andis arusaama, et 80%, mis sealt lähisidast konveieriga tuleb on totaalne inimrämps ja mingu perse kõik tolerastid.
Leave a comment:
-
Ma olen ka meeletult kokku puutunud nendega ja ma võin väita, et keskmine moslem on poole munnim kui keskmine eestlane. Neid on muidugi toredaid ja intelligentseid ka, aga kasvõi aasta reaalselt ühes linnaosas kooselades Sydneys andis arusaama, et 80%, mis sealt lähisidast konveieriga tuleb on totaalne inimrämps ja mingu perse kõik tolerastid.Algselt postitas Sambaz Vaata postitustMa ei tea. Ma olen puutunud kokku elus ikka väga tsilide moslemitega, ei ole miskit sellist, mis sa räägid kohanud. Üldjuhul keskmine eestlane on poole munnim, kui keskmine moslem.
Leave a comment:
-
Ma ei tea. Ma olen puutunud kokku elus ikka väga tsilide moslemitega, ei ole miskit sellist, mis sa räägid kohanud. Üldjuhul keskmine eestlane on poole munnim, kui keskmine moslem.Algselt postitas Nasfal Vaata postitustMulle meeldivad äärmus moslemlased lennukis. Ükspäev sõitsin Istanbulist-Tallinna ja tavaklassis üks moslem küsis, mis usku ma olen. Peale vastust, et ma olen Ateist ei olnud ta nõus minu kõrval istuma ja kuna lennuk oli täis, siis paigutati mind äriklassi vabandustega. Seal tutvusin ma paari väga ägeda selliga kellega sai tasuta äriklassis pakutavat viskit ja konjakit kõvasti joodud. Lennukilt maha tulles oli konditsioon selline, et saabunud talv ja miinuskraadid ei suutnudki enam nii häirivad tunduda. #OlemeTolerantsed
Leave a comment:
-
SUPER! Foorumi tõsisematele beefidele tekkis väljund. Jääme ootama esimesi väljakutseid...
Leave a comment:
-
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
)
Leave a comment: