Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Võtke tuba!

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• cabron
    replied
    Pigem mida vaiksem tydruk seda rajum elajas voodis

Leave a comment:

• Sambaz
    replied
    Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitust
    Mõistuse peale paned ona ka?

Sain eile ühe poola eidega tuttavaks. Jutt jooksis nii hästi, et mul läks poole jutu pealt kõvaks. Kahju, et nime läks meelest küsida.
    See kõik oleneb. Vana tõde kehtib pigem seal, mida ilusam on tsikk, seda kehvemini ta keppida oskab.

Leave a comment:

• j6u1uv4n4
    replied
    Algselt postitas Sambaz Vaata postitust
    Sul ometi võiks aru olla jõuluvana, ega tänapäeval raami ei kepita. Mõistust kepitakse.
    Mõistuse peale paned ona ka?

Sain eile ühe poola eidega tuttavaks. Jutt jooksis nii hästi, et mul läks poole jutu pealt kõvaks. Kahju, et nime läks meelest küsida.

Leave a comment:

• Sambaz
    replied
    Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitust
    see suht hea raam jah
    Sul ometi võiks aru olla jõuluvana, ega tänapäeval raami ei kepita. Mõistust kepitakse.

Leave a comment:

• j6u1uv4n4
    replied
    see suht hea raam jah

Leave a comment:

• Sambaz
    replied
    Algselt postitas hofnar Vaata postitust
    Sinu poolt see eriti tõsiseltvõetavalt ei kõla.
    Tõsi. Täpselt samamoodi nagu sinu totside maitse. Odav ja juustune.

Leave a comment:

• hofnar
    replied
    ah ära seleta nii palju.
    Sinu poolt see eriti tõsiseltvõetavalt ei kõla.

Leave a comment:

• Sambaz
    replied
    Algselt postitas hofnar Vaata postitust
    Kedagi ei huvita teie kogemused moslemitega, kui te neid just top5 formaati ei pane siin teemas.
    ah ära seleta nii palju.

Leave a comment:

• Nasfal
    replied
    Sõbrakene, siis pead rohkem reisima ringi maailmas ja vähem uskuma meediat.
    Vahe tulebki sõbrakene siin sisse, et ma olen elanud moslemitega samas linnaosas ja näinud seda igapäeva elu ja igat sorti inimesi, mis kaasneb. Sina tõesti reisid ilusates kohtades, kus turist on püha ja siis tundubki päike kollasem ja taevas sinisem.

Leave a comment:

• Sambaz
    replied
    Algselt postitas Nasfal Vaata postitust
    Ma olen ka meeletult kokku puutunud nendega ja ma võin väita, et keskmine moslem on poole munnim kui keskmine eestlane. Neid on muidugi toredaid ja intelligentseid ka, aga kasvõi aasta reaalselt ühes linnaosas kooselades Sydneys andis arusaama, et 80%, mis sealt lähisidast konveieriga tuleb on totaalne inimrämps ja mingu perse kõik tolerastid.
    Sõbrakene, siis pead rohkem reisima ringi maailmas ja vähem uskuma meediat.

Leave a comment:

• Nasfal
    replied
    Ma ei tea. Ma olen puutunud kokku elus ikka väga tsilide moslemitega, ei ole miskit sellist, mis sa räägid kohanud. Üldjuhul keskmine eestlane on poole munnim, kui keskmine moslem.
    Ma olen ka meeletult kokku puutunud nendega ja ma võin väita, et keskmine moslem on poole munnim kui keskmine eestlane. Neid on muidugi toredaid ja intelligentseid ka, aga kasvõi aasta reaalselt ühes linnaosas kooselades Sydneys andis arusaama, et 80%, mis sealt lähisidast konveieriga tuleb on totaalne inimrämps ja mingu perse kõik tolerastid.

Leave a comment:

• Sambaz
    replied
    Mulle meeldivad äärmus moslemlased lennukis. Ükspäev sõitsin Istanbulist-Tallinna ja tavaklassis üks moslem küsis, mis usku ma olen. Peale vastust, et ma olen Ateist ei olnud ta nõus minu kõrval istuma ja kuna lennuk oli täis, siis paigutati mind äriklassi vabandustega. Seal tutvusin ma paari väga ägeda selliga kellega sai tasuta äriklassis pakutavat viskit ja konjakit kõvasti joodud. Lennukilt maha tulles oli konditsioon selline, et saabunud talv ja miinuskraadid ei suutnudki enam nii häirivad tunduda. #OlemeTolerantsed
    Ma ei tea. Ma olen puutunud kokku elus ikka väga tsilide moslemitega, ei ole miskit sellist, mis sa räägid kohanud. Üldjuhul keskmine eestlane on poole munnim, kui keskmine moslem.

Leave a comment:

• 2mSööt3mMööda
    replied
    SUPER! Foorumi tõsisematele beefidele tekkis väljund. Jääme ootama esimesi väljakutseid...

Leave a comment:

• Nasfal
    replied
    Algselt postitas zelee Vaata postitust
    Saunast.
    Good one )

Leave a comment:

• zelee
    replied
    Kust saab kõige puhtamat antsu?
    Saunast.