Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Võtke tuba!
Collapse
X
-
Paluks siis viidet originaalsele kirjavahetusele ja kihlveole. Sest sinu postitus tuletas mulle lihtsalt meelde, et sa oled mulle kasti specialit võlgu.
-
Kaotasid mingid sõnumid ära?Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustKokkulepe sõlmitud:
14.01.15 10:46
Re: DIIL
Sambaz
14.01.15 10:41
Sambaz
14.01.15 10:38
Sambaz
Leave a comment:
-
Kokkulepe sõlmitud:
14.01.15 10:46
Sambaz
14.01.15 10:41
Sambaz
14.01.15 10:38
Sambaz
Leave a comment:
-
Algselt postitas Sambaz Vaata postitustKindlasti mitte ei otsi, aga ma otsiks sind taga. MA TULEN KÕIGILE SIIN MEELDE, ET MÕNUAGENT ON VÕLGU MULLE KASTI ÕLUT SEOSES REALI VÕIDUGA, SEOSES REALI VÕIDUGA 2013/2014, MIDA TA POLE SIIMAANI ÄRA LAHENDANUD, JEP?
Sa mäletad valesti:
See oli selle finaali osas.
Algselt postitas Mõnuagent 007Ja vaata nüüd see üle. Sa oled mulle kasti võlgu.Algselt postitas SambazNo aga teeme siis nii, kui real finaalis, oled sa mulle leffet võlgu kast ja kui real seal pole, olen ma sulle sinu valitud õlle võlgu, kast siis.Algselt postitas Mõnuagent 007Pekki, ma ei mäletagi. vist nii, et mina ostan siis kasti Leffet (või mingit kallimat õlut) ja kui ei, siis sina kasti mingid Specialit või kuidagi. Võis ka olla kaks kasti Leffet vs üks kast suvalist. Aga peab üles otsima.Algselt postitas SambazMis sisuga meil diil jäi, kui Madristad panevad CL kinni, siis..Algselt postitas Mõnuagent 007Minugi pärast.Algselt postitas SambazKuule ja. suvel sai Berliinis möllatud ja unustasin passwordi ära ja tegin uue.Algselt postitas Mõnuagent 007Sa oled nüüd nime muutnud?Algselt postitas Sambazhaloouu, mõnuagent.
Kas suvist Reali diili mäletad
Jätkuvalt diil v
Aga au mehena, olen jätkuvalt käpp.
Leave a comment:
-
Kindlasti mitte ei otsi, aga ma otsiks sind taga. MA TULEN KÕIGILE SIIN MEELDE, ET MÕNUAGENT ON VÕLGU MULLE KASTI ÕLUT SEOSES REALI VÕIDUGA, SEOSES REALI VÕIDUGA 2013/2014, MIDA TA POLE SIIMAANI ÄRA LAHENDANUD, JEP?Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustHomme otsib sama kommentaatoritiim Mart Sanderit taga.
Leave a comment:
-
Mis teema sul selle Pohlakuga on, et sa ennast nii lolliks teed? Saad kuidagi ise ka oma käpa meepotti sisse vahest pista ja magusaks teha?Algselt postitas LeeMarx Vaata postitustSina üldse ära kraaksu, mine mõtle parem mingi uus vandenõu välja.
Leave a comment:
-
Sina üldse ära kraaksu, mine mõtle parem mingi uus vandenõu välja.Algselt postitas Nasfal Vaata postitustSina oma primitiivsusega küll ühestki poindist aru ei saaks.
Leave a comment:
-
Point ka on vä?Algselt postitas underdoggie Vaata postitustpäris asine puhkus vendadel, mitte igaüks ei saa Okeaanias puhata
Leave a comment:
-
Guest repliedOioi julged sõnad poisu. Aga mind pole imemisele kutsutud jah, aga nagu ma aru saan siis sa oled juba vana kala. Head imemist.Algselt postitas Nasfal Vaata postitustSa võid oma sarkasmi sisse istuda ja Aivari võmpa edasi imeda kloun.
Leave a comment:
-
Guest repliedNûüd ma veendusin, et sa oled ikka täielik pelmeen. Kui sa ükskord pohikooli ära lõpetad, äkki hakkad normaalseks ja mõistad, et maa polegi lame ning iga asja taga ei peitugi vandenõud.Algselt postitas Nasfal Vaata postitustTänu sinusugustele enda ninaesisest kaugemale nägevate harimata konnade tõttu on see ju täitsa võimalik. Pohlak on suur vaimne liider ja sina oled kett kaelas truu puudel, kes klähvib kaasa.
Infoks sulle. Ma pole kunagi ühegi liidu inimesega otseselt kokkupuutunud. Minu arvamus on puhtalt vâlja kujunenud avalikest intervjuudest, sõbra pajatustest, kellele ta koolistundi andis (kui põhjalikult ta koik lahti raakis, mis kuidas ja millejaoks tehakse, kuidas arenema peaks, kuidas mingi asi kasulik on jnejne.) ja oma silmaga nägemisest. Selle 16 aastaga on ikka väga väga palju muutunud. Lisaks olen ma üpris emotsionaalne inimene ja kui ma näeks Eesti Jalgpallis midagi sellist toimumas nagu sina väidad, usu mind ma oleks esimene inimene kes Pohlaku välja vilistaks, kui ta tribka eest labi jalutab. Lõpetuseks ma pole kaugeltki kellegi snõr, mõtlen oma peaga ja ei hüppa kellegi käsu peale lihtsalt niisama püsti. Ainuke koer oled sina, kes jalutab aguli vahel, keel suust väljas ja valimatult kuseb igalepoole. Presto hay un bastón para dar al perro. Puta.
Leave a comment:
-
Tänu sinusugustele enda ninaesisest kaugemale nägevate harimata konnade tõttu on see ju täitsa võimalik. Pohlak on suur vaimne liider ja sina oled kett kaelas truu puudel, kes klähvib kaasa.Algselt postitas Mehhanisaator Vaata postitustSee on uks suur Pohlaku vandenõu, ta uritab teha nii, et Flora voidaks 10 aasta pärast koiki 10-0. Siis jagub ponevust nii endale kui teistele. Siis hakkab rahakott ka muhinal kasvama. Uldse Aivar loodab, et koik klubid peale FCF kaovad.
Leave a comment:
-
Sa võid oma sarkasmi sisse istuda ja Aivari võmpa edasi imeda kloun.Algselt postitas Mehhanisaator Vaata postitustKõik selle peaks kirjutama tegelikult Aivari kapsaaeda.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: