Algselt postitas marcello
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Võtke tuba!
Collapse
X
-
Pohlak polegi süüdi?Algselt postitas ööö Vaata postitustVäga lihtne,võim on venelaste käes
Leave a comment:
-
Lugesin neid kommentaare siin teemas ja silma hakkasid kasutaja ööö omad. Ja mulle täitsa meeldivad. Mees viskab nalja nagu muiste. Samas ei saa välistada ka seda, et tegu on vaimse puudega inimesega. Kirjavigade rohkus ühes lauses on teadlaste hinnagul üks vaimse hälbe suurimaid tunnusmärke.
Leave a comment:
-
Marcello ja LeeMarx mis teil Pohlaku vastu oleks,et tema oleks peatreener.ta ju jumal Teie jaoks.
Leave a comment:
-
Kelle jünger sa ise oled, et 99.9% sinu postitustest sisaldab Flora/Pohlaku laimu?Algselt postitas ööö Vaata postitustlahe esimene jünger olemas
Leave a comment:
-
Just. Ma ju täiega lendasin barrikaadidele.Algselt postitas ööö Vaata postitustlahe esimene jünger olemas
Mine palun perse!
Leave a comment:
-
lahe esimene jünger olemasAlgselt postitas marcelloKordan ennast- sa oled loll nagu puupulk!
Unusta grammatika, see on nagunii sulle liiast! Aga kui sa mingit järjekordset paska ajad siis kasuta edit nuppu palun!
Leave a comment:
-
No aga kurat,Aivar on ju kõige targem meie jalgpallis ja mina tahaks,et tema oleks järgmine peatreener
Leave a comment:
-
Algselt postitas ööö Vaata postitustJa sa oled ettur,ning sul ei ole oma arvamust jalgpallist kahjuks Lee Marx,sest sa oled Pohlaku raamatu kangelane,kas siis pipina,või karlssonina see on kahjuks sinu saatus.
Leave a comment:
-
Ja sa oled ettur,ning sul ei ole oma arvamust jalgpallist kahjuks Lee Marx,sest sa oled Pohlaku raamatu kangelane,kas siis pipina,või karlssonina see on kahjuks sinu saatus.Algselt postitas ööö Vaata postitustlahe,et sa said aru,et sõnum oli sulle
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: