Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Võtke tuba!

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas Sambaz Vaata postitust
    absoluutselt, sul oleks tagasi minna võrru, et natukene hingata.
    Kui sa päris tervet kasti tuua ei saa, siis käi homme läbi, lepime kokku, vahetame kontakte ja puha. Eks?

Leave a comment:

• Sambaz
    replied
    Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
    Pead jah, too õlut.
    absoluutselt, sul oleks tagasi minna võrru, et natukene hingata.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Pead jah, too õlut.
    Kui sa ei tohi endiselt õlut osta, siis võid näiteks ka mõned jäätised osta.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Andesta, mis kuradi lõpuspurt? Ehk siis ala teema, et ma pean nõustma foorumis oleva vanemategelasega, kui ma isegi nõus ei ole? Päriselt ka vä?
    Pead jah, too õlut.

Leave a comment:

• Sambaz
    replied
    Algselt postitas Mask Vaata postitust
    Mis räuskad? Lõpuspurt aasta auhinna suunas?
    Andesta, mis kuradi lõpuspurt? Ehk siis ala teema, et ma pean nõustma foorumis oleva vanemategelasega, kui ma isegi nõus ei ole? Päriselt ka vä?

Leave a comment:

• Mask
    replied
    Õlut? Õlut, millega ala Krister Kivi sind mõnitab ekspressis vä? KUTSUN KÕIK FOORUMI TEGELASED VÄLJA HOMME KELL 19.00, ET MINA KUI SAMBAZ ANNAN ODAVAT ALEKOKKKKKKKI HOMME DANNARILE, KELL 19.00 MUSTA PUUDLI EEES KÄTTE, ET TA SAAKS OMA PREMMI SITTA PAREMINI JÄLGIDA, OK?
    Mis räuskad? Lõpuspurt aasta auhinna suunas?

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Ok, tulen kohale. Oota seal ees kastiga. Muidu ei tunne ju ära.

Leave a comment:

• Sambaz
    replied
    Ok, ootan homme siis enda kasti õllet.
    Õlut? Õlut, millega ala Krister Kivi sind mõnitab ekspressis vä? KUTSUN KÕIK FOORUMI TEGELASED VÄLJA HOMME KELL 19.00, ET MINA KUI SAMBAZ ANNAN ODAVAT ALEKOKKKKKKKI HOMME DANNARILE, KELL 19.00 MUSTA PUUDLI EEES KÄTTE, ET TA SAAKS OMA PREMMI SITTA PAREMINI JÄLGIDA, OK?

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Et sa tead, kus ma homme olen. Tule ja küsi siis enda õllekast ära. Vahetame kontakte ja puha. Siis vaatame edasi.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    nope, pigem tekib küsimus antud tsoonis sinu suunas, kas purjus või mängid lolli? Ma mõistan fakti, et kuna sa üritad siin foorumis mängida " issit ja kõikvõimalikku jumalt ja blalala"" aga tegelt on juustune, jep. täpselt sama juustune, kui sind lastakse inglise premmi rooli, sorri.
    Ok, ootan homme siis enda kasti õllet.

Leave a comment:

• Sambaz
    replied
    Purjus või lihtsalt retard?
    nope, pigem tekib küsimus antud tsoonis sinu suunas, kas purjus või mängid lolli? Ma mõistan fakti, et kuna sa üritad siin foorumis mängida " issit ja kõikvõimalikku jumalt ja blalala"" aga tegelt on juustune, jep. täpselt sama juustune, kui sind lastakse inglise premmi rooli, sorri.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Kuidas küll? ennist sa just mainisid, et ma olen sulle võlgu 13/14 hooaja eest, mille tegelt võitis ju real vrs ateltico vastu( ja see oli ka ka meie diil, kui real saab finaali) , aga ilmselt sa unustad kiiremini, kui sa oma unustad vsb peal manu toetada, hale dude! take your shit together.
    Purjus või lihtsalt retard?

Leave a comment:

• Sambaz
    replied
    Et ootan kasti õlut, kuna paistab, et oled tagasi tulnud.

Kuidas küll? ennist sa just mainisid, et ma olen sulle võlgu 13/14 hooaja eest, mille tegelt võitis ju real vrs ateltico vastu( ja see oli ka ka meie diil, kui real saab finaali) , aga ilmselt sa unustad kiiremini, kui sa oma unustad vsb peal manu toetada, hale dude! take your shit together.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Sul on täiesti õigus neid appi kutsuda. Mode, siin alateema, keegi aitab?
    Et ootan kasti õlut, kuna paistab, et oled tagasi tulnud.

Leave a comment:

• Sambaz
    replied
    Paluks siis viidet originaalsele kirjavahetusele ja kihlveole. Sest sinu postitus tuletas mulle lihtsalt meelde, et sa oled mulle kasti specialit võlgu.
    Sul on täiesti õigus neid appi kutsuda. Mode, siin alateema, keegi aitab?

Leave a comment:

Working...
X