Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Vandenõuteooriad

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• chac
    replied
    ettepanek nimetada see teema ümber "count cartoon's"

Leave a comment:

• count
    replied
    Algselt postitas elx Vaata postitust
    Toidan natuke troli, sest tekkis selline isu.
    Vaatasin nüüd lõpuks seda tsiteeritud videot, õigemini esimest poolt, edasi ei viitsinud aega matta. Toon lihtsalt kaks näidet sealt.
    Seal toodi välja:
    1) ravimid põhjustavad surma,
    2) inimesed tapavad loomi ja inimesi keda "omaks" ei pea.

Mingi valemiga pannakse see korporatsioonide süüks.
    Samal ajal unustades, et:
    1) ilma ravimite ja teaduseta oleks inimese keskmine eluiga ehk 20 ja natuke peale,
    2) kui inimene elaks keset loodust ilma, et keegi tema üle valitseks, tapaks ta ikkagi võõraid - territooriumi kaitseks teisi inimesi ja ka loomi toiduks.

Leave a comment:

• elx
    replied
    Toidan natuke troli, sest tekkis selline isu.
    Vaatasin nüüd lõpuks seda tsiteeritud videot, õigemini esimest poolt, edasi ei viitsinud aega matta. Toon lihtsalt kaks näidet sealt.
    Seal toodi välja:
    1) ravimid põhjustavad surma,
    2) inimesed tapavad loomi ja inimesi keda "omaks" ei pea.

Mingi valemiga pannakse see korporatsioonide süüks.
    Samal ajal unustades, et:
    1) ilma ravimite ja teaduseta oleks inimese keskmine eluiga ehk 20 ja natuke peale,
    2) kui inimene elaks keset loodust ilma, et keegi tema üle valitseks, tapaks ta ikkagi võõraid - territooriumi kaitseks teisi inimesi ja ka loomi toiduks.

Leave a comment:

• count
    replied
    Algselt postitas eika Vaata postitust

Leave a comment:

• EgoTrip
    replied
    Ärge tehke nalja. Käin üliharva LÄBU all, kuid see teema peaks kindlasti tagasi "off-topic"us olema.
    Kes iganes seda tegi, palun muuda tagasi.

Leave a comment:

• eika
    replied
    Algselt postitas count Vaata postitust

kusjuures ma olen koguaeg arvanud et Jasper on tegelikult normaalne, aga peale seda tsitmenti on ta ikka pesuehtne m*nn - mcmanamaraga paras paar

Leave a comment:

• count
    replied
    Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitust
    Mida sul varjata on, ah?? Mida sa kardad, ah??
    kusjuures ma olen koguaeg arvanud et Jasper on tegelikult normaalne, aga peale seda tsitmenti on ta ikka pesuehtne m*nn - mcmanamaraga paras paar

Leave a comment:

• orbitaaljaam
    replied
    Algselt postitas Jasper Vaata postitust

PS! kiitus modele poolt, kes selle pasa läbusse tõstis! (loodetavastin ei leki see vaimupimedus enam ebatervesse huumorisse ka)
    Mida sul varjata on, ah?? Mida sa kardad, ah??

Leave a comment:

• Jasper
    replied
    palju õnne Halloo Kosmose kuulajad + delfi lugejad

Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
    Tüübi lugu ei ilmu kunagi. Või, noh, kui on piisavalt naljakas. Aga ikka ei ilmu.
    Kuigi näiteks on ju „Halloo, Kosmos“ üks populaarsemaid saateid. Kas need inimesed, kes seda saadet kuulavad, elavad kosmoses?

Eriti jaburaks läks..... Ei ole jabur. Jabur on see nende inimeste jaoks, kes ei näe oma ninast kaugemale. Kinnitan avalikult veel, et see laps on mu tütar olnud eelmistes eludes. Abi võite saada Kristallikojast ja Alkeemiast, mis on loetav Delfis ja terve internet on infoga üle küllastunud, isegi kvantfüüsikud on rakutasandil energiate mõjud ära tõestanud.
    ...
    Minu esimene lause on alati oma patsientidele: KUI MIND USALDATE, SIIS SAATE PETTA. Paistab, justkui olengi petis, aga sellega ma juhin nende tähelepanu alati haigetele endale, et kogu tervenemisprotsess algab ikkagi haigest endast ja eneseusaldusest, mitte teiste usaldusest. Ma ei lähe ju loomulikult kedagi petma, vaid aitama. Kes on ennast leidnud, need on ka abi saanud. KOOSTÖÖ.
    ...
    Ma soovin et Eesti Ekspress vabandab avalikult ja ametlikult nii minu kui ema ees
    ain angerjas rammu

täisversioon

PS! kiitus modele, kes selle pasa läbusse tõstis! (loodetavastin ei leki see vaimupimedus enam ebatervesse huumorisse ka)

Leave a comment:

• Ericc
    replied
    Algselt postitas Iceman Vaata postitust
    See teema vääribki läbus olemist. Hea töö mode!
    Nagu ka sina. Davai, tõstke Off Topicusse tagasi

Leave a comment:

• Shparkz
    replied
    Soccerneti adminid ilmselgelt kardavad ja varjavad midagi! Mis see on??!

Leave a comment:

• orbitaaljaam
    replied
    Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
    Mul läks nüüd üldkontost mingi 150 postitust kaduma. Kas vastukaaluks ei saaks liigutada teemat, kus McN pidevalt trollib? Liverpool sobiks läbensisse ideaalselt ju.
    Ma oleks pigem eeldanud, et vana virzhi tõstab milfide ja totside teemad läbusse.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitust
    Sama palju kui Eurovisioon.
    Mul läks nüüd üldkontost mingi 150 postitust kaduma. Kas vastukaaluks ei saaks liigutada teemat, kus McN pidevalt trollib? Liverpool sobiks läbensisse ideaalselt ju.

Leave a comment:

• orbitaaljaam
    replied
    Algselt postitas Iceman Vaata postitust
    Sama palju kui Eurovisioon.

Leave a comment:

• Iceman
    replied

Leave a comment:

Working...
X