Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Vandenõuteooriad
Collapse
X
-
Kriminogeensetel koosolekutel võetakse telefonidel sim-id välja ja akud tagant ära. Mis keiss on?
-
"Respect on the internet is like your last post - I don't give a fuck about it."
Õnneks on oma elu isegi olemas nii, et ei pea siit soccernetist endale brotherhoodi otsima. Minu soov on kõigiga okeilt läbi saada, et ei oleks mingi nu** koguaeg. Aga kuna huiatakse (aa oih sorri, ee, trollitakse) nii või naa siis ongi pohlad.
Ja ära proovi Tofoa olla... Sul tuleb see sitasti välja.
Leave a comment:
-
Ma ei ole sinu eneseotsingu kulgemisi eriti pinevalt jälginud, kuid kogenud internetiparapsühhiaatrina nendin, et skisofreeniline faas on nüüdseks seljatatud. Kas oled saanud oma sisemise koorma maha laadida või oled lihtsalt hakanud teisi aineid tarbima, aga suunamuutus on toimunud. Ootad omaksvõttu ja ajad taga kuuluvustunnet, mida senine lähenemine ei ole tootnud. Hea küll, äkki saab kuidagi teisiti. Ükskõik, mis vapi sa enda kirjelduseks määrad, see sind ei defineeri - omaks sind puhtalt selle alusel ei võeta, aga vastaseid leiad küll.Algselt postitas Amos Vaata postitustTäiesti savi sellest arvust. Kui keegi kirjutab ühe sõna miks sind siis mölisemas ei ole?
Ning minu meelest olid sina see kellel oli uue aasta lubadus x arv postitusi täis koguda?
Respect is like a bitch - you can amuse it only once. Better be serious the next time or they'll turn you down. - Jaan Käo
Leave a comment:
-
Täiesti savi sellest arvust. Kui keegi kirjutab ühe sõna miks sind siis mölisemas ei ole?
Ning minu meelest olid sina see kellel oli uue aasta lubadus x arv postitusi täis koguda?
Leave a comment:
-
Kas sind päriselt tõmmatakse nii kiiresti konksu otsa või sa lihtsalt kogud postitusi?Algselt postitas Amos Vaata postitustKarm huumorivend oled ausalt. Päris tõsiselt.
Leave a comment:
-
Võivad olla amööbsed eluvormid, võivad olla ka arenenud eluvormid. Inimesed seal kohe kindlasti olla ei saa, inimesed on planeedil Maa.Algselt postitas Crackerz Vaata postitustElu ei pea tähendama, et kuskil planeedil on teised inimesed ja peavad külastama Maad. Piisab ka elus organismidest.
Leave a comment:
-
Naljakas, just eile vaatasin discovery science'ilt mingit sarja, kus seletati, kui väike tõenäosus see elu teke meie planeedil ikkagi oli. Vaja oli õigeid eeldeid (järelejäänuseid), et tekiks vastav kooslus, kus saaks tekkida täpselt õige suurusega täht, mis suudaks nii mitu miljardid aastat koos püsida. Siis pidi meie planeet olema enamvähem selle koostisosa ja suurusega aga suht täpselt selles kauguses tähest - natuke edasi, natuke tagasi oleks väga raske olnud elul nii areneda. Siis pidid meist tagapool olema piisavalt suured gaasiplaneedid, et igasugu lendavaid kive omale võtta. Samuti oli Kuiperi vööl oma tähtsus. Omakorda pidid omal planeedil vee koguse, telje pöörlemise ja muud aspektid paigas olema. Ning molekulaarselt tasemelt esimeste rakkudeni saamine pidi ka paras juhuse värk olema. Blablabla. Siis ühesõnaga et loomulikult võib kaugustes neid tekkeid palju olla, aga võib ka väga vähe olla. Igaljuhul ka üliarenend tehnoloogiaga kui nõela heinakuhjast otsimine ja kui leida, võib see tõenäolislet olla mingil mikroobsel tasandil.Algselt postitas ericbana Vaata postitustMis puudutab UFO-sid, siis oleks universumi suurust arvestades suht väiklane arvata, et me oleme ainsad elusorganismid universumis. Samas ei tähenda, et need organismid peaks olema meist arenenumad ilmtingimata ja et nende olemasolu valitsused varjaks vms. Kuni inimkond pole tervet maailmaruumi läbi uurinud, ei saa nende olemasolu aga lõpuni eitada.
Algselt postitas dareth Vaata postitustKõikide ufonautide rahustuseks paljastan teile, et kui ühel hetkel on sõda "terrorismi" vastu võidetud, siis järgmine tõenäoline vaenlane tuleb kosmosest. Ehk varem või hiljem hakatakse tulnukate vastu võitlema, olgu need siis parasjagu välja mõeldud või mitte. Siis tulevad samad vandenõuteoreetikud ja ütlevad, et tulnukad sõdivad samamoodi USA relvadega nagu kaltsupead ja et kõik on tegelikult üks väljamõeldis.
Leave a comment:
-
Elu ei pea tähendama, et kuskil planeedil on teised inimesed ja peavad külastama Maad. Piisab ka elus organismidest.Algselt postitas Nahkpea Vaata postitustSeda tõenäoliselt ei väida küll mitte keegi, vähemalt mitte terve mõistusega inimene. Küll on küsitav, kas need eluvormid ka planeeti Maa külastada suudavad. Me räägime siin sellistest vahemaadest, mille läbimine eiraks meie hetke arusaamisi arvestades igasuguseid füüsikaseadusi.
Mina olen valmis uskuma kui sellele on vettpidav tõestus, aga seni pole ma ühtegi tõestusmaterjali näinud. Jään siis ootama, millal Putin UFO-de olemasolu Maal avalikustab.
Leave a comment:
-
Seda tõenäoliselt ei väida küll mitte keegi, vähemalt mitte terve mõistusega inimene. Küll on küsitav, kas need eluvormid ka planeeti Maa külastada suudavad. Me räägime siin sellistest vahemaadest, mille läbimine eiraks meie hetke arusaamisi arvestades igasuguseid füüsikaseadusi.Algselt postitas rallikas Vaata postitustVäita, et elu on vaid meie planeedil tundub jabur.
Mina olen valmis uskuma kui sellele on vettpidav tõestus, aga seni pole ma ühtegi tõestusmaterjali näinud. Jään siis ootama, millal Putin UFO-de olemasolu Maal avalikustab.
Leave a comment:
-
Kõikide ufonautide rahustuseks paljastan teile, et kui ühel hetkel on sõda "terrorismi" vastu võidetud, siis järgmine tõenäoline vaenlane tuleb kosmosest. Ehk varem või hiljem hakatakse tulnukate vastu võitlema, olgu need siis parasjagu välja mõeldud või mitte. Siis tulevad samad vandenõuteoreetikud ja ütlevad, et tulnukad sõdivad samamoodi USA relvadega nagu kaltsupead ja et kõik on tegelikult üks väljamõeldis.
Leave a comment:
-
Võin kinnitada, Savisaar on olemas, olen teda näinud.Algselt postitas Shparkz Vaata postitustMa olen küll UFOt näinud. Aastat 3-4 tagasi Peipsi peal vara hommikul endas edasi-tagasi korda 3.
Ei mina tea mis ta oli. Lennuk, tulnukad, helikopter, Cthulhu, kuumaõhupall, tsepeliin, mothman, Estcube 1, lendav vaip, lendav hollandlane, lendav Savisaar?!?
Nii palju kui mina ja sina teame, on kõik variandid võimalikud.
[ATTACH=CONFIG]3897[/ATTACH]
Leave a comment:
-
Mina olen ka UFOt korra elus näinud.
Kuskil 7-8 aastat tagasi kui viibisin Pärnumaal, Potsepa lähedal treeninglaagris. Koht ise oli "tsivilisatsioonist" suhteliselt eraldatud, kruusateelt tuli keerata metsateele, mis viis meid läbi tiheda metsa umbes 800-900m sügavusele, kus oli vana talu. Olemas oli kõik treeninguteks vajalik, pisike tiik, väike staadion, saun, väikesed majad, kus ööbida. Ümberringi oli mets, mitte ühtegi inimest kilomeetrite raadiuses. Täielik loodus.
Ühel suveõhtul, kui ümberringi oli täielik udu ja taevas oli selge, nägime taevas midagi enneolematut ja kummalist. Taevas oli hele täht, mis sikk-sakitades ning kiirust muutes sirgjooneliselt taevas lendas. Tegu ei olnud lennukiga ega sateliidiga. Tegu ei saanud olla komeediga ega tähega. Tegu oli millegi täiesti kirjeldamatuga. Sama särav nagu täht, sama kiire kui langev täht, kuid see täht võis oma kiirust aeglustada ning liikuda sama kiirelt kui sateliit. Samas miski ei seleta tema pidevat tempo- JA SUUNA(!)muutust. Pidev sikk-sakitamine, kuni lõpuks lendas (?) lihtsalt minema.
UFOd on olemas. Kas ka "tulnukad"? Ilmselt küll.
Leave a comment:
-
Ma olen küll UFOt näinud. Aastat 3-4 tagasi Peipsi peal vara hommikul endas edasi-tagasi korda 3.
Ei mina tea mis ta oli. Lennuk, tulnukad, helikopter, Cthulhu, kuumaõhupall, tsepeliin, mothman, Estcube 1, lendav vaip, lendav hollandlane, lendav Savisaar?!?
Nii palju kui mina ja sina teame, on kõik variandid võimalikud.
saviman.jpg
Algselt postitas Amos Vaata postitustLehkülg 1761, peatükk 169: "Shparkz ei usu UFOsi. Ausalt."
Isa.
Leave a comment:
-
Väita, et elu on vaid meie planeedil tundub jabur.
In 1998 Hubble stared at what looked like an empty spot in the sky near the Big Dipper. The 10 day exposure showed millions of galaxies at distances too great to fathom.
Leave a comment:
-
Tegelikult see mis te vastuvaidlejad teete on sellessuhtes idiootne, et te panete kõik vandenõuteooriad ühte patta.
See ongi sama kui öelda, et iga moslem on loll värdjas kes lõikab mitte-usklike päid maha. Ei ole ju nii?
Täpselt samamoodi ei usu iga inimene kes uurib vandenõusi, et on olemas planeet Nibiru, Venemaa ja Putin on parimate plaanidega inimesed ning UFOd on hallid mehikesed.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: