Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Vandenõuteooriad

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Mõnuagent 007
    replied
    Me just eile arutasime, et kas sa oled naise leidnud, et tükk aega on vaikus olnud või ei leia enam lihtsalt läbust seda teemat üles.

Leave a comment:

• count
    replied

Leave a comment:

• futbolidipaul
    replied
    Algselt postitas Martin Vaata postitust
    Kuidas need paberid avalikustati, kui juudid ja pangad kontrollivad kõike? See tundub lõksuna.
    Ma arvan, et tähelepanu juhitakse mujale. Ilmselt lamedast maast või midaiganeslennukitestlastakse vahendist.

Leave a comment:

• Martin
    replied
    Algselt postitas count Vaata postitust
    Ma olen alles hämmingus nendest Panama paberitest. Siim pidi ju aus mees olema. Poliitikud on ju rahva heaks ja üldse ausad inimesed. Kuidas nüüd selline asi juhtuda sai et nüüd niimoodi. Mingi vandenõu on siin kuskil.
    Kuidas need paberid avalikustati, kui juudid ja pangad kontrollivad kõike? See tundub lõksuna.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas count Vaata postitust

Ma olen alles hämmingus nendest Panama paberitest. Siim pidi ju aus mees olema. Poliitikud on ju rahva heaks ja üldse ausad inimesed. Kuidas nüüd selline asi juhtuda sai et nüüd niimoodi. Mingi vandenõu on siin kuskil.
    Siim pole aus mees tänapäeva standardite alusel. Aga toona oli selline rahanihverdus tavaline. Kahjuks.

Leave a comment:

• count
    replied
    Algselt postitas Gallacher Vaata postitust
    Noh, count polegi veel kritiseerinud, et mendid ajasid Varvara mõrva surnud narkari kaela, et oma saamatust varjata või koguni tõelist roimarit süüst puhtaks pesta?

Leave a comment:

• Gallacher
    replied
    Noh, count polegi veel kritiseerinud, et mendid ajasid Varvara mõrva surnud narkari kaela, et oma saamatust varjata või koguni tõelist roimarit süüst puhtaks pesta?

Leave a comment:

• Jasper
    replied
    ma sain ligi

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Panama Papers

Miks leht maas on? Ülekoormus või rünnakud saidile?

Leave a comment:

• Jasper
    replied

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    count, kuidas läbens on? Mõtet veel tulla?

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas Martin Vaata postitust
    Määrati, kuid minu arvates ei saanud, ei suutnud vist paberimajandust korda saada.
    Ei saadud jah. Või, noh, pidi tagasi maksma, kuna ei kasutanud raha eesmärgipäraselt, vaid osteti LSD-d.

Leave a comment:

• Martin
    replied
    Algselt postitas chac Vaata postitust
    ei ole päris kindlasti sõltumatu. on EAS'i (loe:valitsuse) käest pappi saanud.
    Määrati, kuid minu arvates ei saanud, ei suutnud vist paberimajandust korda saada.

Leave a comment:

• count
    replied
    Algselt postitas Shparkz Vaata postitust
    Telegramil papp otsas. Count ehk annetaks?

«Samuti ei saa pidada adekvaatseks OÜ Telegram juhatuse liikme reageeringut ühe investori ettepanekule arutada probleemi lahendusi – ühel juhul oli juhatuse liikme ainukeseks konstruktiivseks ettepanekuks teha koos LSD-d,»

Leave a comment:

• Shparkz
    replied
    Telegramil papp otsas. Count ehk annetaks?

«Samuti ei saa pidada adekvaatseks OÜ Telegram juhatuse liikme reageeringut ühe investori ettepanekule arutada probleemi lahendusi – ühel juhul oli juhatuse liikme ainukeseks konstruktiivseks ettepanekuks teha koos LSD-d,»

Leave a comment:

Working...
X