Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Vandenõuteooriad

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas raudidas Vaata postitust
    justjustjustjustjust
    aga katsu nùùd ka muust jutust aru saada.

Ehk kui see ilmub kusagil kindlalt autentse materjalina, siis ilmselt on see ka uudistes. Infowars see allikas kindlasti pole.

Leave a comment:

• raudidas
    replied
    Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
    Sa saad ju endiselt aru, et sa võrdled endiselt võrreldamatuid asju. ISIS-el on inimeste põletamine ja pealõikamine ametlik poliitika. Teine on rändom sõjajulmus. Tõsi, ilmselt oleks muidugi vastupidisel juhul, kui põletajad oleksid separatistid, see mõnevõrra suurema kisa saanud. Aga ka infowars pole just alati kõige usaldusväärsem allikas. Nagu nad seal ka ise ütlevad, et video autentsus pole kindel.
    justjustjustjustjust

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    tore et sa arvad et need on ainukesed. igas sõduris peitub metslane, kes on nõus sama asja tegema lambijorsiga, kelle süü läbi on hukkunud tema pere, sõbrad. Nii et teost on mul savi, aga lihtsalt siit ilmneb järjekordne meedia silmakirjalikkus ning kallutatavus. #noproblemomamõistansilmakirjalikkust

PS! teate, et mäkk sulgeb lähajal 700 peldikut ülemaailma
    Sa saad ju endiselt aru, et sa võrdled endiselt võrreldamatuid asju. ISIS-el on inimeste põletamine ja pealõikamine ametlik poliitika. Teine on rändom sõjajulmus. Tõsi, ilmselt oleks muidugi vastupidisel juhul, kui põletajad oleksid separatistid, see mõnevõrra suurema kisa saanud. Aga ka infowars pole just alati kõige usaldusväärsem allikas. Nagu nad seal ka ise ütlevad, et video autentsus pole kindel.

Leave a comment:

• orbitaaljaam
    replied

Ameerika turistid surevad nüüd nälga?
    Muidu pohui, Hess on alles.

Leave a comment:

• raudidas
    replied
    Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
    Teises leidusid mingid madalamad olevused, kes lolliks läksid.
    tore et sa arvad et need on ainukesed. igas sõduris peitub metslane, kes on nõus sama asja tegema lambijorsiga, kelle süü läbi on hukkunud tema pere, sõbrad. Nii et teost on mul savi, aga lihtsalt siit ilmneb järjekordne meedia silmakirjalikkus ning kallutatavus. #noproblemomamõistansilmakirjalikkust

E. aga kas US mentide iganädalane inimeste tapmine ei ole ühe rühmituse teadlik poliitika või tõesti on seal nii palju madalaid olevusi, kes lihtsalt tapavad kodutuid/süütuid/relvastamatta isikuid? justaskin´

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    ma olin kahe vahel kas postitada tähelepanekud elust enesest või vandenõudesse. vandenõu pigem selles, etmeedias küll näitame kuidas ISIS põletab elusast peast enda vastaseid, aga kui ukrainlased seda teevad siis on kõik tasa. Aga eks sõjas ja armastuses oma kodumaa vastu on kõik lubatud
    Ühes kohas on terve rühmituse teadlik poliitika. Teises leidusid mingid madalamad olevused, kes lolliks läksid. Ehk natuke teine asi.

Leave a comment:

• raudidas
    replied
    Algselt postitas Shparkz Vaata postitust
    Milles see vandenõu seisneb?
    ma olin kahe vahel kas postitada tähelepanekud elust enesest või vandenõudesse. vandenõu pigem selles, etmeedias küll näitame kuidas ISIS põletab elusast peast enda vastaseid, aga kui ukrainlased seda teevad siis on kõik tasa. Aga eks sõjas ja armastuses oma kodumaa vastu on kõik lubatud

Leave a comment:

• Shparkz
    replied
    Milles see vandenõu seisneb?

Leave a comment:

• raudidas
    replied

Leave a comment:

• vaikiv mees
    replied
    Algselt postitas marv3llous Vaata postitust
    See on tõesti kurb kuidas lambad sellistele pappi viivad vabatahtlikult ja õnnelikult kaasa plaksutavad samas kui neil silmad ja kõrvad sõnnikut täis valatakse.
    Wellness Blogger Belle Gibson Admits She Faked Cancer — But Why?

Mart Oruaas@fb: Järgmine kord, kui Internetist loete, et keegi on jälle rukola ja ja vana mootoriõli abil vähki ravinud ning hirmus soov on Big Pharma allakäigu üle rõõmustada, tuletage seda artiklit meelde

Leave a comment:

• marv3llous
    replied
    Algselt postitas bubbles Vaata postitust
    Delfit lugedes saad õige info kätte? Mitte, et ma kuidagi seda vandenõuteemat õigustaks. See mis sitta Eesti meedia ikka toodab on ka märkimisväärne.
    Loe eelmise postitaja viimast lõiku.

Leave a comment:

• bubbles
    replied
    Algselt postitas marv3llous Vaata postitust
    See on tõesti kurb kuidas lambad sellistele pappi viivad vabatahtlikult ja õnnelikult kaasa plaksutavad samas kui neil silmad ja kõrvad sõnnikut täis valatakse.
    Delfit lugedes saad õige info kätte? Mitte, et ma kuidagi seda vandenõuteemat õigustaks. See mis sitta Eesti meedia ikka toodab on ka märkimisväärne.

Leave a comment:

• marv3llous
    replied

Leave a comment:

• Halb ründaja
    replied
    Aga äkki on Pebre lihtsalt kapitalistlik geenius või šarlatan, kes üritab ennast guru staatusesse töötada. Kuna see temaatika tõmbab ilmselgelt mentaalselt labiilseid inimesi nagu kärbsepaber, siis on ju võimalik korralikult piffe, plekki, presidendiks noore ja nägusana saada. Annad mingeid seminare ja koolitusi, kuidas elada ja tumedat jõudu eemale hoida krõbiseva eest. Umbes nagu need tuntud Eesti personalijuhtimise koolitajad oma iseloomutüüpide jogaga või igasugused tantrajooga-toortoidu eestvedajad.

Leave a comment:

• Amos
    replied
    Algselt postitas bubbles Vaata postitust
    Andero Pebre võtab selle artikli kokku. Tundub, et Dannar on mõne asjaga üle liialdanud lehes
    No eks nad leidsid ka kogu toimetuse peale TÄPSELT selle inimese kellel ei oleks pidanud laskma seda intervjuud teha. Kuigi ma miskipärast usun pigem Mõnuagenti kui Pebret. Andero lootis, et Eesti rahvas peabki teda ülitargaks, aga kui teada sai, et ainult 10% seda teeb otsustas ta selle artikli analüüsi teha

Leave a comment:

Working...
X