Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Vandenõuteooriad
Collapse
X
-
Ma pole mitte kuskil kirjutanud oma ideest.
Ma ei ole kuskil kirjutanud, et ma suudan midagi sellist välja mõelda.
Ma ei ole kuskil öelnud, et mul on kõik vastused olemas.
Ja kui sa ajad sellist juttu, et toimiva plaaniga sebid mulle kolme päevaga mil euri siis tundub, et Tofoa kabinetis saad lasta endale diagnoosi panna.
Ma olen korduvalt maininud, et ma ei arva maailma enda vastu olevat. Ma arvan maailma nende samade Aafrika neegripoiste ja Aasia lehmakoogi korjajate vastu olevat.
Loe ka vahepeal mitte ära käi ainult ässamas. Sul on potensiaali saada targaks, aga sa hui oled veel. Sest tark inimene ei käi A) nii haiget sitta suust välja ajamas, B) vaidlemas endast lollimate inimestega (nagu sa arvad), et enda ego tõsta.
P.S. Selle foorumi hostiilsus on ikka karm
Ma saaks ka teha endale kasutaja ja ajada sellist juttu, et te kõik aplodeeriks ja vaataks kui loogiliselt mõtlev ning ratsionaalne inimene! Aga huij bljat. Pole vaja olla pidevalt selles maskis kes sa tegelikult ei ole.
Leave a comment:
-
Kusjuures ma olen päris uhke enda üle ka. Mitu kuud Amose, tema isa counti ning venna raudidasega koos käinud mingi ilgem diskussioon.
Nüüd, reaalseid, nende väidetele tuginevaid, maailma muutvaid ettepanekuid tehes on meestel in corpore suu fallost täis ja ainuke reaalsus on 9gag.com. Kus on Teie jumal nüüd?
Leave a comment:
-
Amos, tead, kes sa oled?
Sa oled luuser, kes arvab, et maailm on tema vastu. Ei ole.
Maailm on sinu poolt. Ole mees ja ainult näe vaeva vingumise asel. Päris tõsiselt.
Kui sul on idee, siis teosta see. Sul oli idee - Sa käisid selle kõlavalt välja ning ma olen selle ideega nõus. 60 mld usd ning maailma nälg saab lahendatud. Palun ütle ainult kuidas... ning ma luban, et juhul kui see idee on reaalselt läbijooksev, siis plastic99 saab sulle 3 päevaga mln eur idee hüvanguks. Ma ei tee siin praegu tõesti nalja.
Kusjuures, ma olen kindel, et nt. Mõnuagent saaks selle aja jooksul rohkem, sest tal on otsesem ligipääs/kontakt suurematele ressurssidele kui mul.
Sa oled siin kuid (nii palju kui ma siin foorumis aktiivne olen olnud) ajanud mingit sitta, kuidas kõik on inimeste vastu. Nüüd me ei ole. Me lahendame selle probleemi ära.
Palun too mulle see viide, millega saab 60 mld usdiga lahendada maailma näljahäda (mitu korda oled seda maininud) ning ma pühendan oma elu selle 60 mld usd hankimiseks. Ma tõesti ei tee siinkohal nalja. Mina ei tea, kuidas seda teha, Sina tead... Ütle mulle palun!
Leave a comment:
-
miks sa ei vasta mulleAlgselt postitas Amos Vaata postitust"Viska leili, leil on tervisele hea!"

?
Leave a comment:
-
Päris täis peaga pole ka mõtet igasugust sitta toota, või siis otsi vähemalt purjus peaga postitamise teema ülesse. Selles postituses on ikka päris paljud asjad valesti.Algselt postitas LeeRomeno Vaata postitustAmos on lihtsalt kõige ehedam troll, nagu ka count jaalo ja mõni teine veel siin. Nendega ei tasugi vaielda, sest kui sa nendega vaidled, mõnitad või üldse neile reageerid, siis nende tekib neil sellest virtuaalne erektsioon (kes teab võibolla isegi ka päriselus) ja see on nii kuradi hea tunne, et peale natukest aega on need trollid sellest sõltuvuses ja toredast foorumist saab järjekordne delfi kommentaarium.
Lihtsalt võiks ometi olla kokkulepe, et selliste vendade provokatsioonidele ei allu, lihtsalt ignoreerib mis iganes haiget mula nad ei aja ja usu mind, ühel hetkel on nad parematel jahimaadel.

Leave a comment:
-
ok, ilmselt mitte päris võrdsena, aga piisavalt tähtsana, et tema "seisukohtade" peale reageerida
Leave a comment:
-
ehk meie probleem on, et võtame amost endaga võrdsena, kuigi me ei taha seda välja näidata
Leave a comment:
-
Algselt postitas LeeRomeno Vaata postitustAmos on lihtsalt kõige ehedam troll, nagu ka count jaalo ja mõni teine veel siin. Nendega ei tasugi vaielda, sest kui sa nendega vaidled, mõnitad või üldse neile reageerid, siis nende tekib neil sellest virtuaalne erektsioon (kes teab võibolla isegi ka päriselus) ja see on nii kuradi hea tunne, et peale natukest aega on need trollid sellest sõltuvuses ja toredast foorumist saab järjekordne delfi kommentaarium.
Lihtsalt võiks ometi olla kokkulepe, et selliste vendade provokatsioonidele ei allu, lihtsalt ignoreerib mis iganes haiget mula nad ei aja ja usu mind, ühel hetkel on nad parematel jahimaadel.

oleks see vaid nii lihtne
amosele on diagnoosid mitu lehekülge tagasi väljastatud, aga meie võtame asja ikka isiklikult. kui töötaksime haiglas, siis sellise suhtumisega väga pikalt vastu ei peaks
Leave a comment:
-
Amos on lihtsalt kõige ehedam troll, nagu ka count jaalo ja mõni teine veel siin. Nendega ei tasugi vaielda, sest kui sa nendega vaidled, mõnitad või üldse neile reageerid, siis nende tekib neil sellest virtuaalne erektsioon (kes teab võibolla isegi ka päriselus) ja see on nii kuradi hea tunne, et peale natukest aega on need trollid sellest sõltuvuses ja toredast foorumist saab järjekordne delfi kommentaarium.
Leave a comment:
-
käi vittu, Amos.Algselt postitas Amos Vaata postitustIrony. So fucking full of it.
Te ei oska/taha ju lugeda nii, et mida ma ikka seletan.
Ning mind teie mõnitused ei muserda. Mind muserdab see, et minust 7-20 aastat vanemad inimesed viitsivad vaielda ja päevad läbi seletada kui loll ma olen, ise MITTE MINGISUGUST täiskasvanule omast käitumist näidates.
Mõnuagent - tal on minust täiesti erinev arusaam asjadest ja ta mõistab, et ma olen temast kõvasti noorem, vähem elu näinud ning egoistlikum.
Aga tal on nii palju intelligentsust, et ta ei käi iga päev nokkimas mind siin. Tal on pohhui. Sest miks peaks üks normaalse mõistusega TÄISKASVANUD inimene käima noore tatikaga INTERNETIS erinevate maailmavaadete üle vaidlemas?
Ning miks sa marvellous kirjutasid sellest kuidas ma arvan, et kõik mulle liiga teevad jne? Sest see on populaarne arvamus.
Tegelt ka.
Käi vittu.
Ma ei mõnitanud sind oma eelmises postis vaid rääkisin reaalsest teemast, mida sina oled meile esitanud. Miks sa kurat ei vasta?
Sa süüdistad meid, et me ei kuula ja ainult "lol"-me Samal ajal käid välja idee, kuidas lõpetada nälg maailmas!!! Ma olen in!!!!! Ma olen 10 tundi istunud käes süles, sest lõpuks on see idee olemas. Räägi palun meile sellest võimalusest!!!
MIKS SA EI TAHA, ET NÄLG MAAILMAS LÕPPEKS!!!!???
SA ISE ÜTLESID, ET 60 BLN ON AINULT VAJA!
MINA ÜTLEN, ET TEEME ÄRA!!!
Ma garanteerin sulle, et kui see plaan on paika pidav, siis minu - plastic99, poolt on organiseeritud 3 päevaga 1 mln EUR (escrowitud)!
Kohe nüüd ja praegu. Sinu käes on võti! Miks sa ei avalda seda??? ROTCHILD maksis kinni???
Leave a comment:
-
Huvitav. Mingitel hetkedel saad isegi aru, et oled loll tatikas, vähemselgetel momentidel süüdistad aga ise neidsamu täiskasvanud ja normaalseid inimesi selles, et nad ei suuda laiemalt MÕELDA ja blablablaa.Sest miks peaks üks normaalse mõistusega TÄISKASVANUD inimene käima noore tatikaga INTERNETIS erinevate maailmavaadete üle vaidlemas?
Omaette teema on muidugi see, et keegi justkui suga maailmavaate üle vaidleks. Sellest on asi kaugel.
Leave a comment:
-
ma olen alati arvanud, et Internet ongi see koht, kus saab nii naabrile kui ka teistele loomadele anonüümselt ära panna, et oma igapäevast elu natukenegi rõõmsamaks teha.Algselt postitas Amos Vaata postitustSest miks peaks üks normaalse mõistusega TÄISKASVANUD inimene käima noore tatikaga INTERNETIS erinevate maailmavaadete üle vaidlemas?
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: