Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Vandenõuteooriad
Collapse
X
-
Eric Garner ja väga paljud teised "unarmed americans" olid paadunud kriminaalid tho, kes ründasid politseinike (millegi pärast vasakpoolne meedia kunagi ei kirjuta sellest) või ei allunud politsei korraldustele.
-
naljakas, aga ma täna mõtlesin ka just V peale.Algselt postitas LeeRomeno Vaata postitustkeegi teadjam äkki oskab öelda, et kas see reptiiliteema on aktuaalne alates seriaalist V (mõtlen siis originaali) või pigem hilisem?
laiadesse massidesse jõudis reptiiliteooria vist hiljem, aastatuhandevahetuse paiku. põhiprohvetiks too mees:
Leave a comment:
-
keegi teadjam äkki oskab öelda, et kas see reptiiliteema on aktuaalne alates seriaalist V (mõtlen siis originaali) või pigem hilisem?
Leave a comment:
-
Tegelikult I feel for Amose isa. Noh, et näiteks on korraga naine näinud Titanicut ja jubedalt tahtmist täis, aga kuradi poeg istub kodus ja mölutab. Mida teha, et ta segama ei tuleks? Haarad kusagilt riiulist mingi suvalise raamatu, annad poisile ja ütled, et loe nüüd mingi pool tundi seda. Kui oleks Amose isa haaranud suvalise bioloogiaraamatu, siis uuriks Amos ilmselt praegu ainurakseid, aga kogemata sai riiulist haaratud mingilt sõbralt naljakingiks saadud Jüri Lina teos.
Õnnelik pooltund naisega, tagajärjed kestavad aastaid...
P.S.
Amos meenutab mulle üht mu klassivenda, kes oli muidu keskmisest kõvasti andekam inimene, aga kulutas kogu oma energia mingite marksistlike raamatute lugemisele ja kusagil keska alguses tundus, et ta ajabki teistest palju targemat juttu, kuna ta reaalselt luges asju, kui klassikaaslased tegelesid pigem noortele kohase "maha-taha"-kultuuriga.
Halvaks keeras asi mõned aastad hiljem, kui ta jõudis enda uuringutel vaikselt selleni, et luges ka nö. mainstream käsitlusi, kus on marksismi problemaatika ja lootusetus lahti seletatud. Ehk iseenesest on tal maailmapilt lai, mis on tore, aga kahjuks kulutas ta liiga palju aega vastuvooluujumisele, vandenõudele ja muule sellisele, mis reaalses elus hiljem osutusid küll vaidluskunsti arendavaks ja huvitavaks mõttegümnastikaks, aga ei millekski enamaks. Nüüd tegeleb mingite puidukuivatite releedega, mis on tore töö, aga tal oleks potentsiaali olnud palju rohkemaks.
Leave a comment:
-
Totu Kuul extended version.Algselt postitas Tofoa Vaata postitustMis selle su isa antud raamatu nimi oli, mida sa 7 aastat tagasi lugesid?
Leave a comment:
-
Mis selle su isa antud raamatu nimi oli, mida sa 7 aastat tagasi lugesid?Algselt postitas Amos Vaata postitustAa, et sa usud ainult siis kui Obama ütleb "Yes - we killed 3000 of our own citizens!"?
Ning teadlased ja insenerid on kari hulle? Kes need kuradima geeniused siis on?
FBI > Scientists?
"They must find it hard to take Truth for authority who have so long mistaken Authority for Truth."
- Gerald Massey
Leave a comment:
-
Aa, et sa usud ainult siis kui Obama ütleb "Yes - we killed 3000 of our own citizens!"?Algselt postitas Ericc Vaata postitustOn, aga hetkel ei ole midagi vastupidist tõestatud. On kari hulle kes mingit möga pidevalt ajab.
Ning teadlased ja insenerid on kari hulle? Kes need kuradima geeniused siis on?
FBI > Scientists?
"They must find it hard to take Truth for authority who have so long mistaken Authority for Truth."
- Gerald Massey
Leave a comment:
-
On, aga hetkel ei ole midagi vastupidist tõestatud. On kari hulle kes mingit möga pidevalt ajab.Algselt postitas Amos Vaata postitust
Aga - inimene kes usub 9/11 ametlikku versiooni peaks terapeuti külastama aegajalt.
Ma ei teadnud, et aastal 2015 selline asi veel võimalik on.
Isegi minu sugulane kes asub USAs ja on seal elades ikka full-yankee'ks muutunud saab aru, et ametlik versioon on täielik pa*k ning seda arvab ka väga suur osa ameetiklastest kellega ta (sellel teemal) vestlenud on.
Leave a comment:
-
Demagoogia.Algselt postitas Amos Vaata postitustIga alternatiivmeediaga seotud kirjutist/videot tõe pähe võtta on sama kui uskuda, et iga moslem on terrorist. Aga tegelik protsent on mis? Alla 0.1?
Jah mina, raudidas ja count usume IGAT asja mis Telegramis on ja KÕIKI videoid mis youtubes mingist vandenõust räägivad.
Aga - inimene kes usub 9/11 ametlikku versiooni peaks terapeuti külastama aegajalt.
Isegi minu sugulane kes asub USAs ja on seal elades ikka full-yankee'ks muutunud saab aru, et ametlik versioon on täielik pa*k ning seda arvab ka väga suur osa ameetiklastest kellega ta (sellel teemal) vestlenud on.
Proovi nüüd uuesti üle lugeda seda, mida ma kirjutasin ja vasta uuesti.
Leave a comment:
-
Iga alternatiivmeediaga seotud kirjutist/videot tõe pähe võtta on sama kui uskuda, et iga moslem on terrorist. Aga tegelik protsent on mis? Alla 0.1?
Jah mina, raudidas ja count usume IGAT asja mis Telegramis on ja KÕIKI videoid mis youtubes mingist vandenõust räägivad.
Leave a comment:
-
Amos, kui sa ei ole vaimuhaige, siis proovi üks kordki oma väiteid tõestusmaterjaliga toetada. Seni sa oled ainult vastu haukunud või postitanud faktivigadest kubisevaid suvalisi linke.
Ma olen võimeline sind uskuma, kui sa suudad ennast normaalselt väljendada, argumenteerida ja oma näidete ja tõestusega mind uskuma panna. Usu mind, ma olen inimene, kes lähtub faktidest ja tõestusmaterjalidest, ma olen avatud mõtlemisega inimene.
Seni sa oled aga rämedalt lati alt läbi jooksnud. Lihtsalt haugud.
Leave a comment:
-
Ulmefilm on kindlasti siin teemas läbi nämmutatud ammu, aga ei jõua kõike 40 lehte ka läbi lugeda. Anyway, vaatasin huvi pärast seda esimest osa ning seal räägib Pentagoni ründamisest. Igast "spetsialistid" jms räägivad suure suuga, et ümber Washingtoni on mingi ekstra kõva lennukeelu tsoon ning sinna ei või põhmõtteliselt ükski lennuk siseneda jne. Samas Pentagonist pm üle tee (u 1 km eemal) on Ronald Regani nimeline lennujaam, kus toimub päevas tohhujaa lendusid. Samamoodi mingi lõik ühe USA reporteri kommentaarist otse sündmuskohalt, kus ulmefilmi tegijad on täiest kontekstist välja rebinud reporteri paar lauset jne.
Ühesõnaga täielik BS juba eos.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: