Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Vandenõuteooriad
Collapse
X
-
Korraldati kord katse, kus kõrgesse ruumi pandi kinni seitse ahvi. Keset lage oli riputatud kimp banaane ja nende alla treppredel. Teatud kõrgusest alates aktiveerisid trepiastmed aga lüliti, nii et kui mõni ahvidest püüdis üles ronida, pritsiti terve tuba üle jääkülma veega.
Ahvid said peagi aru, et parem on redel ja banaanid rahule jätta ja hakkasid muude asjadega tegelema.
Nüüd aga viidi üks ahvidest minema ja tema asemele toodi uus. Uustulnukas märkas kohe banaane ja tahtis neile järele minna. Teised ahvid tirisid ta redelist eemale ja klohmisid natuke, nii et uus ahv sai ka aru, et targem on banaane mitte puutuda.
Nüüd vahetati välja keegi teine. Järgmise ahviga läks samamoodi: tuli, nägi banaane, sai tappa. Tähelepanuväärne on aga see, et kõige rohkem klobis viimast ahvi eelmine uustulnukas, kes polnud üldse veega pritsida saanud!!
Nõnda vahetati järk-järgult välja kõik ahvid, kuni esialgsest seitsmest polnud enam kedagi järel. Keegi ei teadnud külmast veest midagi (pealegi oli see juba ammu välja lülitatud), aga kõik teadsid, et banaane ei tohi võtta ja kõigile uutele tehti see ka kohe selgeks.
Leave a comment:
-
Noh, loe natuke Iraani ja Saudi Araabia tülist esmalt. Siis lingi edasi Iraani uudiseid.Algselt postitas raudidas Vaata postitusthttp://www.presstv.ir/Detail/2015/03...oil-price-Paul
järgmine USA suur vaenlane, kuhu vaja demokraatiat viia ning panna oma poiss pukki, et naftat saada.

Leave a comment:
-
no sa ikka mõnikord sõidad rööbastelt välja ja keskendud ebaolulisele kah, näiteks ma ei näe, et sa juba postitaks, et Germanwingsi lennuki lasi alla hoopis USA oma laserrelvakatsetustel.Algselt postitas Amos Vaata postitustSellepärast küsisingi üle, et peaks natsalnikuga rääkima. Ma küll nii hästi tasustatud ei ole.
Leave a comment:
-
Sellepärast küsisingi üle, et peaks natsalnikuga rääkima. Ma küll nii hästi tasustatud ei ole.
Leave a comment:
-
Sa peaksid ju teadma, kui palju sulle iga kuu kontole tuleb.Algselt postitas Amos Vaata postitustKas ma saan õieti aru, et €720 130-e kommentaari eest?
Leave a comment:
-
see on kuupalk. 130 kommentaari päevas, 12-tunnised vahetused, kaks tööl, kaks vaba. aga võib-olla eesti suunal makstakse rohkem, ikkagi võõrkeel ju. kuigi mine tea. pead kohaliku kantooraga ühendust võtma.Algselt postitas Amos Vaata postitustKas ma saan õieti aru, et €720 130-e kommentaari eest?
Leave a comment:
-
Huvitav mitu foorumlast sealt kirjutab
Ever wonder what the daily life of a Russian Internet troll is like? Dmitry Volchek of RFE/RL's Russian Service talks to a young blogger who recently spent two months working at the country's main "troll factory," the Internet Research center in St. Petersburg. He talks about the long hours, production quotas, and what he calls the "absurd" assignments that come with being a troll.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Martin Vaata postitustDannari lemmikpatsiendi seinalt (praeguseks küll kustutatud):
Mart Ummelas
7 tundi ·
Võiks ju mõni KaPo agent tunnistada, millal selle bakteri Edgarile jalale tõmbas. Tüüpiline juhtum, kuidas diktatuur oma vastaseid kõrvaldab. Või arvate teisiti?
Leave a comment:
-
Jep, siinkohal tulistas küll raudidas jalga endale.Algselt postitas elx Vaata postitustKui ma ei eksi, siis see on juba siit samast teemast läbi käinud.
Leave a comment:
-
Kui ma ei eksi, siis see on juba siit samast teemast läbi käinud.Algselt postitas raudidas Vaata postitustMaeiteamaeiöelnudmidagi, aga video
http://yournewswire.com/the-united-n...ails-are-real/
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: