Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Vandenõuteooriad
Collapse
X
-
Algselt postitas elx Vaata postitustToidan natuke troli, sest tekkis selline isu.
Vaatasin nüüd lõpuks seda tsiteeritud videot, õigemini esimest poolt, edasi ei viitsinud aega matta. Toon lihtsalt kaks näidet sealt.
Seal toodi välja:
1) ravimid põhjustavad surma,
2) inimesed tapavad loomi ja inimesi keda "omaks" ei pea.
Mingi valemiga pannakse see korporatsioonide süüks.
Samal ajal unustades, et:
1) ilma ravimite ja teaduseta oleks inimese keskmine eluiga ehk 20 ja natuke peale,
2) kui inimene elaks keset loodust ilma, et keegi tema üle valitseks, tapaks ta ikkagi võõraid - territooriumi kaitseks teisi inimesi ja ka loomi toiduks.
Leave a comment:
-
Toidan natuke troli, sest tekkis selline isu.
Vaatasin nüüd lõpuks seda tsiteeritud videot, õigemini esimest poolt, edasi ei viitsinud aega matta. Toon lihtsalt kaks näidet sealt.
Seal toodi välja:
1) ravimid põhjustavad surma,
2) inimesed tapavad loomi ja inimesi keda "omaks" ei pea.
Mingi valemiga pannakse see korporatsioonide süüks.
Samal ajal unustades, et:
1) ilma ravimite ja teaduseta oleks inimese keskmine eluiga ehk 20 ja natuke peale,
2) kui inimene elaks keset loodust ilma, et keegi tema üle valitseks, tapaks ta ikkagi võõraid - territooriumi kaitseks teisi inimesi ja ka loomi toiduks.
Leave a comment:
-
Ärge tehke nalja. Käin üliharva LÄBU all, kuid see teema peaks kindlasti tagasi "off-topic"us olema.
Kes iganes seda tegi, palun muuda tagasi.
Leave a comment:
-
Algselt postitas count Vaata postitust

Algselt postitas count Vaata postitustkusjuures ma olen koguaeg arvanud et Jasper on tegelikult normaalne, aga peale seda tsitmenti on ta ikka pesuehtne m*nn - mcmanamaraga paras paar

Leave a comment:
-
kusjuures ma olen koguaeg arvanud et Jasper on tegelikult normaalne, aga peale seda tsitmenti on ta ikka pesuehtne m*nn - mcmanamaraga paras paarAlgselt postitas orbitaaljaam Vaata postitustMida sul varjata on, ah?? Mida sa kardad, ah??
Leave a comment:
-
Mida sul varjata on, ah?? Mida sa kardad, ah??Algselt postitas Jasper Vaata postitust
PS! kiitus modele poolt, kes selle pasa läbusse tõstis!
(loodetavastin ei leki see vaimupimedus enam ebatervesse huumorisse ka)
Leave a comment:
-
palju õnne Halloo Kosmose kuulajad + delfi lugejad
Kuigi näiteks on ju „Halloo, Kosmos“ üks populaarsemaid saateid. Kas need inimesed, kes seda saadet kuulavad, elavad kosmoses?Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustTüübi lugu ei ilmu kunagi. Või, noh, kui on piisavalt naljakas. Aga ikka ei ilmu.
Eriti jaburaks läks..... Ei ole jabur. Jabur on see nende inimeste jaoks, kes ei näe oma ninast kaugemale. Kinnitan avalikult veel, et see laps on mu tütar olnud eelmistes eludes. Abi võite saada Kristallikojast ja Alkeemiast, mis on loetav Delfis ja terve internet on infoga üle küllastunud, isegi kvantfüüsikud on rakutasandil energiate mõjud ära tõestanud.
...
Minu esimene lause on alati oma patsientidele: KUI MIND USALDATE, SIIS SAATE PETTA. Paistab, justkui olengi petis, aga sellega ma juhin nende tähelepanu alati haigetele endale, et kogu tervenemisprotsess algab ikkagi haigest endast ja eneseusaldusest, mitte teiste usaldusest. Ma ei lähe ju loomulikult kedagi petma, vaid aitama. Kes on ennast leidnud, need on ka abi saanud. KOOSTÖÖ.
...
Ma soovin et Eesti Ekspress vabandab avalikult ja ametlikult nii minu kui ema ees
ain angerjas rammu
täisversioon
PS! kiitus modele, kes selle pasa läbusse tõstis!
(loodetavastin ei leki see vaimupimedus enam ebatervesse huumorisse ka)
Leave a comment:
-
Nagu ka sina. Davai, tõstke Off Topicusse tagasiAlgselt postitas Iceman Vaata postitustSee teema vääribki läbus olemist. Hea töö mode!
Leave a comment:
-
Soccerneti adminid ilmselgelt kardavad ja varjavad midagi! Mis see on??!
Leave a comment:
-
Ma oleks pigem eeldanud, et vana virzhi tõstab milfide ja totside teemad läbusse.Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustMul läks nüüd üldkontost mingi 150 postitust kaduma. Kas vastukaaluks ei saaks liigutada teemat, kus McN pidevalt trollib? Liverpool sobiks läbensisse ideaalselt ju.
Leave a comment:
-
Mul läks nüüd üldkontost mingi 150 postitust kaduma. Kas vastukaaluks ei saaks liigutada teemat, kus McN pidevalt trollib? Liverpool sobiks läbensisse ideaalselt ju.Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitustSama palju kui Eurovisioon.
Leave a comment:
-
Sama palju kui Eurovisioon.Algselt postitas Iceman Vaata postitustSee teema vääribki läbus olemist. Hea töö mode!
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: