Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Kooli Kooli Kooli Kooli:D

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Kooli Kooli Kooli Kooli\'

Algselt postitas Noonik

Algselt postitas Tanel

Appi, vene keelega ma hakkama ei saa! 100 prossa kindel. Esimene kaks ka saadud. Mille eest? Parem ei hakka kuulutama päris igaühele. Vihje, see polnud emakeel.
    Häbi sul olgu selle 2 pärast!
    See on sellepärast, et sa liiga palju
    Pole ma sul viimastel päevadel midagi palju arvutis olnud.

2-tesi tuleb ikka sisse pika kooliaasta jooksul.

Alljärgnev on mõttetu jutt, mis kedagi ei huvita nii, et ei pea lugema:

Täna sai õues ikka oma jagu pulli, ronisime ühte kivihunnikusse, kus kasvavad puud jms, mingi 5 meetrit kõrge ka, tegime seal puude okste vahel ringi peale kuni kurat avastasime, et raisk ronisime teise inimese aeda, kus hobused söövad parasjagu. Üks hobune hakkas meiega kaasas olevat koera taga ajama, aga vot õnneks ei saanud kätte. Lisaks suutsime kaks kassi ära kaotada sinna kivi hunnikute taga. Ning lõpuks hakkas hobune meid ka taga ajama, siis pidi paraja kimaga jooksma ja ennast traataia alt läbi veeretama. Lisaks kohtusime ohakate ja kõrvenõgestega, mida ma alatihti kätte kipusin võtma. Murdusid puuoksad, mis torkisid ka silmi ja nägu. Libedad kivid kah veel, alla ei tahtnud eriti kukkuda, mine tea, mis üllatus seal võib ees oodata. Mõni rästik vms.

sigpic

Kommentaar

Algselt postitas Tanel

Algselt postitas Noonik

Algselt postitas Tanel

Appi, vene keelega ma hakkama ei saa! 100 prossa kindel. Esimene kaks ka saadud. Mille eest? Parem ei hakka kuulutama päris igaühele. Vihje, see polnud emakeel.
      Häbi sul olgu selle 2 pärast!
      See on sellepärast, et sa liiga palju
      Pole ma sul viimastel päevadel midagi palju arvutis olnud.

2-tesi tuleb ikka sisse pika kooliaasta jooksul.

Alljärgnev on mõttetu jutt, mis kedagi ei huvita nii, et ei pea lugema:

Täna sai õues ikka oma jagu pulli, ronisime ühte kivihunnikusse, kus kasvavad puud jms, mingi 5 meetrit kõrge ka, tegime seal puude okste vahel ringi peale kuni kurat avastasime, et raisk ronisime teise inimese aeda, kus hobused söövad parasjagu. Üks hobune hakkas meiega kaasas olevat koera taga ajama, aga vot õnneks ei saanud kätte. Lisaks suutsime kaks kassi ära kaotada sinna kivi hunnikute taga. Ning lõpuks hakkas hobune meid ka taga ajama, siis pidi paraja kimaga jooksma ja ennast traataia alt läbi veeretama. Lisaks kohtusime ohakate ja kõrvenõgestega, mida ma alatihti kätte kipusin võtma. Murdusid puuoksad, mis torkisid ka silmi ja nägu. Libedad kivid kah veel, alla ei tahtnud eriti kukkuda, mine tea, mis üllatus seal võib ees oodata. Mõni rästik vms.
      Sa võiksid seda viimast teksti mõnes koolikirjandis kasutada. icciccicc

Kommentaar

see hobune pidi kjka päris sitt hobune olema.. kahju et ta sind kätte ei saanud

Kommentaar

Algselt postitas Tanel

Oled siis nii oinas na Ma olen küll saand see aasta kaks viite na Harašoo ütleb ta iga tund
          Liverpool boss Benitez: We\\\'re now 70% where I want us

Kommentaar

Algselt postitas eston#21

see hobune pidi kjka päris sitt hobune olema.. kahju et ta sind kätte ei saanud
            Kui sina peaks kunagi lapse saama, siis tema elu on vist põrgu...
            sigpic

Kommentaar

Algselt postitas Robinho

Algselt postitas Davids

Algselt postitas Robinho

Algselt postitas Davids

Lalallaaaa mul on MEGA klass!!!!!!!!!!!
              19 poisii ja 58 tydrukut
              V2ga k2re!!!!!!!
              Kui kysit mix nii palju siis vastust polegi...........erinevates ainete gruppides erinevad ryhmad aga k6ik on koos ikkagi
              Klass on iludusi t2is
              jaah, täitsa usun. Tänagi jalutasid vastu mingi 5 tüdrukut kaasas.

kus sa tead et see mina olin?????
              Ratest vaatasin kuangi ja sellise sonksiga vendi eriti palju just anneka peal ei liigu.
              aaaaa
              Seeeelge
              742617000027
              (sic)
              (515)
              MAGGOT

Kommentaar

Nii oma postituse algatuseks tervitaks meie mate õpsi perr Petroffi , kes üllitas täna mate töö ajal imelise lause. Nimelt siis... Miko, oma materiaalset üleolekut võid kuskil mujal demonstreerida. Ja seda ütles ta selle peale, et ma kasutasin veidi võimsamat taskuarvutit kui teistel, a ja tund oli üldse täitsa lahe. Kõigepealt otsustas üks oss kappi pugeda ja üritas enda arust nalja teha(khkhkhkhkhkkhkhkh), siis otsustas perr Petroff klassi ees nõnda karjuda, et ma homme hommikuks vist midagi ei kuule ja siis jooksis neljandalt korruselt esimesele ja siis jälle neljandale tagasi koos õppealajuhatajaga, kes oli hingetu ning ei suutnud korralikult rääkida.Õppealajuss kutsuti sellepärast et herr kappipugeja, tervitaks pätso-fätsot siinkohal ning üks teine niisama lahe vend kleron\"jatskass\"kiirend oma kabinetti toimetada ning sealt oli vaja emmele helistada.igatahes väga huvitav mate tund oli täna:P ja lõpuks-Hüva päiva õpetaja petroff epp tema eesnimi siis...

Kommentaar

Algselt postitas 17

Nii oma postituse algatuseks tervitaks meie mate õpsi perr Petroffi , kes üllitas täna mate töö ajal imelise lause. Nimelt siis... Miko, oma materiaalset üleolekut võid kuskil mujal demonstreerida. Ja seda ütles ta selle peale, et ma kasutasin veidi võimsamat taskuarvutit kui teistel, a ja tund oli üldse täitsa lahe. Kõigepealt otsustas üks oss kappi pugeda ja üritas enda arust nalja teha(khkhkhkhkhkkhkhkh), siis otsustas perr Petroff klassi ees nõnda karjuda, et ma homme hommikuks vist midagi ei kuule ja siis jooksis neljandalt korruselt esimesele ja siis jälle neljandale tagasi koos õppealajuhatajaga, kes oli hingetu ning ei suutnud korralikult rääkida.Õppealajuss kutsuti sellepärast et herr kappipugeja, tervitaks pätso-fätsot siinkohal ning üks teine niisama lahe vend kleron\"jatskass\"kiirend oma kabinetti toimetada ning sealt oli vaja emmele helistada.igatahes väga huvitav mate tund oli täna:P ja lõpuks-Hüva päiva õpetaja petroff epp tema eesnimi siis...

Sa võid oma materiaalset üleolekut mujal demonstreerida, ega meil teistel pole siin nii võimsaid taskuarvuteid, kui sul.
                  Siin teemas saab tervitada?

Kommentaar

Njah vähemalt ka nooremal perel on millest rääkida!:P
                    Vaikne.....

Kommentaar

Buenas Dias amigos!!!!Möööööööööö Hispaania keel rokib
                      742617000027
                      (sic)
                      (515)
                      MAGGOT

Kommentaar

Algselt postitas Davids

Ära ütle, et sinu koolis saab hispaania keelt õppida? Kivilinn seda mulle ei võimaldanud.

Kommentaar

Algselt postitas Robinho

Algselt postitas Davids

Ära ütle, et sinu koolis saab hispaania keelt õppida? Kivilinn seda mulle ei võimaldanud.
                          Sama Reaalkooliga, kahjuks.
                          It\\\'s always better on holiday...

Kommentaar

Algselt postitas Robinho

Algselt postitas Davids

V6imaldab:P
                            Ladinakeelt kah
                            Comos ta llamas???
                            Hacer caso de un pendejo es tan solo engrandecerlo!!!!
                            742617000027
                            (sic)
                            (515)
                            MAGGOT

Kommentaar

Nii nagu alati oli meil ka täna mõnus mate tund.Tunni algusest 5-10 minutit läks kisamise peale.Tund oli veits kestnud nagu alati valitses lärm ja järsku üks karjub oma pinginaabrile(poisid)ÄRA AJA MULLE KÄTT PÜKSI Tekkis hetkeline vaikus ja siis pahvatasid kõik naermaJa noh nagu alati möödus tund lärmamise ja jutustamise tähe all

Kommentaar

a mul on homme sõnadetöö :P ... niipalju siis ülikoolist ja viiendast aastast :P

Kommentaar

Working...
                                X