Vastus teemale \'Kooli Kooli Kooli Kooli
\'
Pole ma sul viimastel päevadel midagi palju arvutis olnud.
2-tesi tuleb ikka sisse pika kooliaasta jooksul.
Alljärgnev on mõttetu jutt, mis kedagi ei huvita nii, et ei pea lugema:
Täna sai õues ikka oma jagu pulli, ronisime ühte kivihunnikusse, kus kasvavad puud jms, mingi 5 meetrit kõrge ka, tegime seal puude okste vahel ringi peale kuni kurat avastasime, et raisk ronisime teise inimese aeda, kus hobused söövad parasjagu. Üks hobune hakkas meiega kaasas olevat koera taga ajama, aga vot õnneks ei saanud kätte. Lisaks suutsime kaks kassi ära kaotada sinna kivi hunnikute taga. Ning lõpuks hakkas hobune meid ka taga ajama, siis pidi paraja kimaga jooksma ja ennast traataia alt läbi veeretama. Lisaks kohtusime ohakate ja kõrvenõgestega, mida ma alatihti kätte kipusin võtma. Murdusid puuoksad, mis torkisid ka silmi ja nägu. Libedad kivid kah veel, alla ei tahtnud eriti kukkuda, mine tea, mis üllatus seal võib ees oodata. Mõni rästik vms.
\'
Algselt postitas Noonik
Häbi sul olgu selle 2 pärast!

See on sellepärast, et sa liiga palju
Algselt postitas Tanel
Appi, vene keelega ma hakkama ei saa! 100 prossa kindel.
Esimene kaks ka saadud. Mille eest? Parem ei hakka kuulutama päris igaühele. Vihje, see polnud emakeel.
Appi, vene keelega ma hakkama ei saa! 100 prossa kindel.
Esimene kaks ka saadud. Mille eest? Parem ei hakka kuulutama päris igaühele. Vihje, see polnud emakeel.

See on sellepärast, et sa liiga palju
2-tesi tuleb ikka sisse pika kooliaasta jooksul.

Alljärgnev on mõttetu jutt, mis kedagi ei huvita nii, et ei pea lugema:
Täna sai õues ikka oma jagu pulli, ronisime ühte kivihunnikusse, kus kasvavad puud jms, mingi 5 meetrit kõrge ka, tegime seal puude okste vahel ringi peale kuni kurat avastasime, et raisk ronisime teise inimese aeda, kus hobused söövad parasjagu. Üks hobune hakkas meiega kaasas olevat koera taga ajama, aga vot õnneks ei saanud kätte. Lisaks suutsime kaks kassi ära kaotada sinna kivi hunnikute taga. Ning lõpuks hakkas hobune meid ka taga ajama, siis pidi paraja kimaga jooksma ja ennast traataia alt läbi veeretama. Lisaks kohtusime ohakate ja kõrvenõgestega, mida ma alatihti kätte kipusin võtma. Murdusid puuoksad, mis torkisid ka silmi ja nägu. Libedad kivid kah veel, alla ei tahtnud eriti kukkuda, mine tea, mis üllatus seal võib ees oodata. Mõni rästik vms.
Harašoo ütleb ta iga tund

, kes üllitas täna mate töö ajal imelise lause. Nimelt siis... Miko, oma materiaalset üleolekut võid kuskil mujal demonstreerida. Ja seda ütles ta selle peale, et ma kasutasin veidi võimsamat taskuarvutit kui teistel, a ja tund oli üldse täitsa lahe. Kõigepealt otsustas üks oss kappi pugeda ja üritas enda arust nalja teha(khkhkhkhkhkkhkhkh), siis otsustas perr Petroff klassi ees nõnda karjuda, et ma homme hommikuks vist midagi ei kuule ja siis jooksis neljandalt korruselt esimesele ja siis jälle neljandale tagasi koos õppealajuhatajaga, kes oli hingetu ning ei suutnud korralikult rääkida.Õppealajuss kutsuti sellepärast et herr kappipugeja, tervitaks pätso-fätsot siinkohal
Kommentaar