Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Eesti otsib superstaari
Collapse
X
-
Äkki siis juba "Maamees otsib naist"? Tegelikult tuletaks sellise asja meelde nagu kunagi oli Fizz superstaar vms. Kui ma väga pingutan siis tuleb midagi meelde, et keegi tüdruk selle võitis, aga nime küll ette ei koida. Sama juhtub arvatavasti selle saate võitjaga.Kommentaar
-
Need on natuke erinevad saated - Fizz Superstaaris sai võitjat hakati välismaal haipima, aga selle saate võitjat hakatakse Eestis haipima.Äkki siis juba "Maamees otsib naist"? Tegelikult tuletaks sellise asja meelde nagu kunagi oli Fizz superstaar vms. Kui ma väga pingutan siis tuleb midagi meelde, et keegi tüdruk selle võitis, aga nime küll ette ei koida. Sama juhtub arvatavasti selle saate võitjaga.Algselt postitanud kasutaja budulojus pooltkle kui üks vend on pätt ei tähenda et ka teine on.võrdle kasvõi vendasi UuspõldeKommentaar
-
Kommentaar
-
Algselt postitanud kasutaja budulojus pooltkle kui üks vend on pätt ei tähenda et ka teine on.võrdle kasvõi vendasi UuspõldeKommentaar
-
kerli kõivust on jumala rapitav räim saanudÄkki siis juba "Maamees otsib naist"? Tegelikult tuletaks sellise asja meelde nagu kunagi oli Fizz superstaar vms. Kui ma väga pingutan siis tuleb midagi meelde, et keegi tüdruk selle võitis, aga nime küll ette ei koida. Sama juhtub arvatavasti selle saate võitjaga.Kommentaar
-
Kommentaar
-
SUPER BIRGIT!
Esimese loo puhul Luisalt halb loovalik ja Padariga neil ei läinud üldse hääled kokku.Algselt postitanud kasutaja budulojus pooltkle kui üks vend on pätt ei tähenda et ka teine on.võrdle kasvõi vendasi UuspõldeKommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar