Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Välimuse pärast. Sest ta laulis juba siis suht. sitasti ja naiskohtunik( ei mäleta nime) ütles talle, et vaata poiss ette, et sa meid eelvoorus alt ei vea. Aga siis seal ta juhtus ka sattuma tugevasse gruppi.. Aga eks kohtunikud võta ka õppust, et järgmine aasta enam selliseid sitakaevajaid edasi ei päästeta.
Prantsusmaa beatboxer jõudis päris kaugele välja. Aga ta raibe pani ikka väga hästi ka, kõvasti paremini kui eesti oma. Ma ei viitsi videosid välja otsida, aga pange otsingusse mingi french idol beat box vms, siis näete.
"You didn't realize that they had guns? Big, long, dangerous machine guns. With war criminals attached to the trigger."
Prantsusmaa beatboxer jõudis päris kaugele välja. Aga ta raibe pani ikka väga hästi ka, kõvasti paremini kui eesti oma. Ma ei viitsi videosid välja otsida, aga pange otsingusse mingi french idol beat box vms, siis näete.
Rivo ei võida, sest tal on nii palju vastaseid kes ei laseks tal mingil juhul finaalis võita.
Meenutage mingit muusika karikat vms...finaalis oli vist Meie Mees ja Noorkuu. Meie Mees kaotas selle finaali, kuigi peaaegu iga keskmine lollgi teab kummal rohkem fänne on...
Aga igaljuhul minul on hea meel et see Raimondo välja kukkus. Ta oskab laulda, aga ta on nii igav, et tema esinemise ajal käin ma alati sital ja võileiba tegemas.
Aga igaljuhul minul on hea meel et see Raimondo välja kukkus. Ta oskab laulda, aga ta on nii igav, et tema esinemise ajal käin ma alati sital ja võileiba tegemas.
Jummala õige jutt! Pole meile vaja mingit järjekordset igavat lembelaulikut, kes vileleb nutulaule nagu Sulo.
Olgem ausad, et tegelikult ei tundu seal olevat ühtegi lauljat, kelle plaati ruttaks kohe netist alla tõmbama, ja ammugi mitte siis poest ostma.
Kade võib olla näiteks Raimondo lauluhääle pärast või midagi, aga mitte olematu lauluhääle teel saadud fännide pärast.
Kommentaar