Taavi oli kõige nõrgem.
Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Eesti otsib superstaari
Collapse
X
-
Mnjaa, Birks valis täna laule hästi. Ka Luisa tegelt, aga ta valis lihtsalt head lood, aga Birgit tegi midagi enamat. Kuna aga Taavi on endiselt minu jaoks ainuke reaalne superstaar, siis hääled läksid sinna. aga vooru selge, undisputed võitja oli hands-down BIRGIT!Kommentaar
-
No see jutt , et Ironic on halb loo valik on küll väga vale. Üks ehedamaid naise poolt lauldud rokilugusi üldse. Aga probleem oli, et ei Padar ega Ines ei lasknud domineerida end - Sibul aga lasi.Kommentaar
-
Algselt postitanud kasutaja budulojus pooltkle kui üks vend on pätt ei tähenda et ka teine on.võrdle kasvõi vendasi UuspõldeKommentaar
-
Kui palju veel räägitakse, et Birgit võidab ja Birgit võidab, siis on see kasulik ainult Luisale. Paljud mõtlevad Birgiti poolehoidjad mõtlevad, et nii või naa võidab ja Luisa poolehoidjad, et peab kõvasti rohkem tema poolt hääletama. Selline asi mulle küll ei meeldiks, aga raha panen ma Luisa peale, et 2,7 konf triobetis on üsna hea.Kommentaar
-
Vähemasti hetkel seal 3,2, aga tundub üsna lootusetu panustamise olevat kuna tähtsate muusikadirektorite lõputu nämmutamise pärast arvab tõenäoliselt suur osa televaatajaid, et ju siis Birgit etem on.Kui palju veel räägitakse, et Birgit võidab ja Birgit võidab, siis on see kasulik ainult Luisale. Paljud mõtlevad Birgiti poolehoidjad mõtlevad, et nii või naa võidab ja Luisa poolehoidjad, et peab kõvasti rohkem tema poolt hääletama. Selline asi mulle küll ei meeldiks, aga raha panen ma Luisa peale, et 2,7 konf triobetis on üsna hea.May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar