Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Minu arust pingutab Luisa nüüd küll natuke üle Padari tuuril, varem meeldis rohkem Luisa, kuid nüüd on hakanud Birgit rohkem meeldima.
Algselt postitas budulojus
kle kui üks vend on pätt ei tähenda et ka teine on.võrdle kasvõi vendasi Uuspõlde
kohtunikud on ikka naljanumbrid...Plätutavad et ei oska midagi öeda ja kõik juba öeldud..Ja kui ennustada vaja siis räägivad ainult kõigest muust. Ei tea mille eest neile makstakse.
Ilus oli see lõpp, pole midagi öelda. Veidi kahju on sellest, et Anna-Liisa nõnda vara välja langes, tundus, et hääle poolest, olid tema ja Birgit parimad (kui nii üldse võrrelda saab).
Aga täna võitis see, kelle hääl on lihtsalt ilusam - isegi minu musikaalselt vähe-haritud kuulmine teeb vahet lihtsalt heal häälel ja suurepärasel häälel.
Nii et tubli Birgit!
Parem võitis! Finaalis oleks võinud olla Anna-Liisa ja Birgit, siis oleks asi vähe huvitavam olnud. Kusjuures üllatav, et edu polnudki nii suur. Mingi 56% sai birgit hääli vist.
kohtunikud on ikka naljanumbrid...Plätutavad et ei oska midagi öeda ja kõik juba öeldud..Ja kui ennustada vaja siis räägivad ainult kõigest muust. Ei tea mille eest neile makstakse.
Ei tea kuidas ma juba teist päeva eelpoolkirjutanu postituse peale satun, on vist teatav antipaatia tekkimas. Aga ei saa mainimata jätta, et meelelahutusäris ei ole kohtuniku rolliks pelgalt reeglitest kinnipidamist järgida - ka nende ülesandeks on teatud juhtudel meelt lahutada ja seda nad tegid.
Sinu kriitika nende suunas on täiesti asjakohatu (ehk oli see teadlikult stsenaristide poolt nii kirjutatud, et kohtunikud ei vastaks otseselt saatejuhtide poolt küsitule, vaid räägiksid muust?).
Kuulge kui Rivo reklaamis siin F1, siis Birgit tuleb panna Eesti jalgpalli meistriliigat reklaamima. Saadame mõne ilusa meie foorumist teda ära rääkima.
Kommentaar