Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti otsib superstaari

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Getter for the win, kes ütles et ta kena pole

Kommentaar

Algselt postitas elx Vaata postitust
      Mida eelmiste hooaegade võitjad andnud on?
      Mitte m*nnigi, seepärast ei tohikski tavaline hea laulja võita. Pigem võitku hallist massist erinev ja pisut halvem-lihvimata laulja. Kui eelmine hooaeg oli Piperal selleks lihvimata teemantiks, siis sel hooajal peab tunnistama, et Anis, Birgit, Kene on üpris küpsed.
      The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

Kommentaar

võit ei anna muud peale .. ma ei teagi mille, plaati pole ju siiani teinud ei Birgit ega ka Jana.
        Minu andmetel on nüüd ka Jana plaadiga hiljuti maha saanud ja Birgiti oma oli ka päris edukas.

Kommentaar

või nii? Palju siis plaate müüdud on tüdrukutel?

Kommentaar

Birgitil on minu mäletamistmööda lausa kaks plaati välja tulnud. Üks oli vist mingi jõulublönn.

Kommentaar

Õigemeel normilt midagi teinud juba.. Singleid päris mitu ja 2 albumit. Aga Jana Kask täitsa algeline alles.

Kommentaar

väga õiged tähelepanekut, kuid kommenteeritu kohta küsiks mida eelmiste hooaegade võitjad andnud on?
                Birgit saatis ju pikalt selle plaadilepingu... Mingi tiimi sai ise kokku kellega ka plaadi välja andis ning lisaks siis veel ka see jõuluplaat Uku Suvistega.
                Ja mainimata ei saa jätta ka neid kaht uut singlit (Moonduja ja See öö), need on lihtsalt liiiiiiiiga head

Ja miks sa eraldi Margus Vaheri(mõtlesid ju teda?) välja tõid? Kaks Takti Ette võitjaid on ju oluliselt rohkem... Sealt saatest on läbi käinud ka Tanel Padar, Ines, Hannaliisa Uusma ja tõenäoliselt ka kõik ülejäänud kaasaja tegijad eesti muusikas.
                olgem kristlased, vabandused on esitatud

Kommentaar

Algselt postitas zaz Vaata postitust
                  Birgit saatis ju pikalt selle plaadilepingu... Mingi tiimi sai ise kokku kellega ka plaadi välja andis ning lisaks siis veel ka see jõuluplaat Uku Suvistega.
                  Ja mainimata ei saa jätta ka neid kaht uut singlit (Moonduja ja See öö), need on lihtsalt liiiiiiiiga head

Ja miks sa eraldi Margus Vaheri(mõtlesid ju teda?) välja tõid? Kaks Takti Ette võitjaid on ju oluliselt rohkem... Sealt saatest on läbi käinud ka Tanel Padar, Ines, Hannaliisa Uusma ja tõenäoliselt ka kõik ülejäänud kaasaja tegijad eesti muusikas.
                  Birgit küll ju lepingut pikalt ei saatnud. Birgit laulis ikka ilusi paulus-laisaar-kotkast ühe jubeda plaadi jagu vähemalt.

Kommentaar

Kommentaar

Aga esimene plaat oli selleks ajaks tehtud. Tuli vist 2007. aasta lõpp.

Kommentaar

Algselt postitas dannar Vaata postitust
                        Aga esimene plaat oli selleks ajaks tehtud. Tuli vist 2007. aasta lõpp.
                        Sa muidu süvenesid ka teksti?

Pärast saate võitu juunis otsustas Birgit aga kohe, et ei hakka ennast Universalile ega rahvusvahelisele turule üldse pakkuma. "See oli mu enda valik. Universal ei ole mulle midagi halba teinud, sest ma ei ole ennast neile näidanudki," kinnitab Birgit.

Aga selleaastasest saatest... Elisa Kõiv on oma õest ilusam, Kene Verniku The Cure'i lugu oli ülikihvt ja tume poiss on kohati päris hirmuäratav

Kommentaar

Algselt postitas zaz Vaata postitust
                          Sa muidu süvenesid ka teksti?

Pärast saate võitu juunis otsustas Birgit aga kohe, et ei hakka ennast Universalile ega rahvusvahelisele turule üldse pakkuma. "See oli mu enda valik. Universal ei ole mulle midagi halba teinud, sest ma ei ole ennast neile näidanudki," kinnitab Birgit.
                          Aa, ma mõtlesin, et ta sest laisaare bandest loobus. Ei süvenenud. Lasin silmadega üle.

Kommentaar

Algselt postitas cannuman Vaata postitust
                            Rein vana pervo erutus mingi criss Angeli moodi tüübi peale
                            Algselt postitas 17 Vaata postitust
                            Saatke ära see töllaka välimuse ja lolli nimega kutt, kes laulda ei oska.
                            Algselt postitas Saarlane Vaata postitust
                            Kas tõesti on Anis uus Rivo Kingi? Näeb juba sitt ja sama emo välja - nii et uks on sealpool --->
                            sellest pärsia kutist räägite või? sel juhul olete idioodid. (ma pole küll ühtegi saadet näinud, aga siiski.)

Kommentaar

oot smörr mis ma valesti või halvast ütlesin? Võrdlsu Criss Angeliga on solvang?

Kommentaar

Kene Verniku The Cure'i lugu oli ülikihvt
                                Chris Isaak - Wicked Game

Kommentaar

Working...
                                X