Getter for the win, kes ütles et ta kena pole
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Eesti otsib superstaari
Collapse
X
-
Algselt postitas elx Vaata postitustMida eelmiste hooaegade võitjad andnud on?The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
Algselt postitas elx Vaata postitustvõit ei anna muud peale .. ma ei teagi mille, plaati pole ju siiani teinud ei Birgit ega ka Jana.
Kommentaar
-
Algselt postitas elx Vaata postitustväga õiged tähelepanekut, kuid kommenteeritu kohta küsiks mida eelmiste hooaegade võitjad andnud on?
Ja mainimata ei saa jätta ka neid kaht uut singlit (Moonduja ja See öö), need on lihtsalt liiiiiiiiga head
Ja miks sa eraldi Margus Vaheri(mõtlesid ju teda?) välja tõid? Kaks Takti Ette võitjaid on ju oluliselt rohkem... Sealt saatest on läbi käinud ka Tanel Padar, Ines, Hannaliisa Uusma ja tõenäoliselt ka kõik ülejäänud kaasaja tegijad eesti muusikas.olgem kristlased, vabandused on esitatud
Kommentaar
-
Algselt postitas zaz Vaata postitustBirgit saatis ju pikalt selle plaadilepingu... Mingi tiimi sai ise kokku kellega ka plaadi välja andis ning lisaks siis veel ka see jõuluplaat Uku Suvistega.
Ja mainimata ei saa jätta ka neid kaht uut singlit (Moonduja ja See öö), need on lihtsalt liiiiiiiiga head
Ja miks sa eraldi Margus Vaheri(mõtlesid ju teda?) välja tõid? Kaks Takti Ette võitjaid on ju oluliselt rohkem... Sealt saatest on läbi käinud ka Tanel Padar, Ines, Hannaliisa Uusma ja tõenäoliselt ka kõik ülejäänud kaasaja tegijad eesti muusikas.
Kommentaar
-
Algselt postitas zaz Vaata postitust
Kommentaar
-
Algselt postitas dannar Vaata postitustAga esimene plaat oli selleks ajaks tehtud. Tuli vist 2007. aasta lõpp.
Pärast saate võitu juunis otsustas Birgit aga kohe, et ei hakka ennast Universalile ega rahvusvahelisele turule üldse pakkuma. "See oli mu enda valik. Universal ei ole mulle midagi halba teinud, sest ma ei ole ennast neile näidanudki," kinnitab Birgit.
Aga selleaastasest saatest... Elisa Kõiv on oma õest ilusam, Kene Verniku The Cure'i lugu oli ülikihvt ja tume poiss on kohati päris hirmuäratavolgem kristlased, vabandused on esitatud
Kommentaar
-
Algselt postitas zaz Vaata postitustSa muidu süvenesid ka teksti?
Pärast saate võitu juunis otsustas Birgit aga kohe, et ei hakka ennast Universalile ega rahvusvahelisele turule üldse pakkuma. "See oli mu enda valik. Universal ei ole mulle midagi halba teinud, sest ma ei ole ennast neile näidanudki," kinnitab Birgit.
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustRein vana pervo erutus mingi criss Angeli moodi tüübi pealeAlgselt postitas 17 Vaata postitustSaatke ära see töllaka välimuse ja lolli nimega kutt, kes laulda ei oska.Algselt postitas Saarlane Vaata postitustKas tõesti on Anis uus Rivo Kingi? Näeb juba sitt ja sama emo välja - nii et uks on sealpool --->
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar