Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Siseinfo ütleb, et Otil on hetkel pea 2x rohkem hääli...
oeh seda eestlast , valisime järjekordse robbie willimasi, kel laulud lihtsalt ajavad magama ja muidugi hetkel on kõik tore ja hea, läheb paar kuud mööda ja ott imeb näppu, sada tonni saab tea ei tea millal, plaadilepinuga läheb samasuguseks nussiks lahti nagu seda oli eelmistega, ühesõnaga ja ma loodan et ott teeb midagi enda imidziga.
oeh seda eestlast , valisime järjekordse robbie willimasi, kel laulud lihtsalt ajavad magama ja muidugi hetkel on kõik tore ja hea, läheb paar kuud mööda ja ott imeb näppu, sada tonni saab tea ei tea millal, plaadilepinuga läheb samasuguseks nussiks lahti nagu seda oli eelmistega, ühesõnaga ja ma loodan et ott teeb midagi enda imidziga.
Ja kes need eelmised Robbie Williamsid on olnud?
Rohkem meenuta Richard Marxi.
mis seal nii väga vahet on, kes oleks võitnud, kas plaadilepinguga oleks vähem sedasamust?
on küll. saate produtsendid peaksid reeglid üle vaatama ning tulevikus saatest kõrvaldama kõik, kellel on eelneval juba vähemalt üks helikandja salvestatud. otil on neid 3 ning kui ta ei saanud 14 aastat tagasi staariks ei saa ta ka nüüd. universaalne laulja, kes obib pubi nurka või kruiisilaeva tangobaari.
on küll. saate produtsendid peaksid reeglid üle vaatama ning tulevikus saatest kõrvaldama kõik, kellel on eelneval juba vähemalt üks helikandja salvestatud. otil on neid 3 ning kui ta ei saanud 14 aastat tagasi staariks ei saa ta ka nüüd. universaalne laulja, kes obib pubi nurka või kruiisilaeva tangobaari.
14 aastat tagasi oli ta 8-aastane. Kui palju on Eestis 8-aastaseid staare?
Ma usun siiski pigem Eesti muusikamaastiku tegijaid.
Heh, päris "huvitavad" mõtted. Oleksid pidanud Rauale või Rannapile helistama ja avastusest teada andma. Ehk viimased oleksid Otile seletanud, et mida sa siit saatest ikka tahad. Sinu 8-aastaselt tehtud plaate keegi ei ostnud. Vaevalt, et nüüdki ostaksid. Järelikult võib poiss endale kuuli pähe tõmmata.
Kommentaar