No see vend on ikka eriline frukt. Sai temaga kunagi ühes klassis käidud (oli mitu korda istuma jäänud ja lõpuks visati koolist välja). Tarkusega ta ei hiilanud. Kuulutas, et tal on sellised lahedad aluspüksid - ees kollane täpp ja taga pruun triip (Y)
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Tõehetk
Collapse
X
-
Algselt postitas ergo2482 Vaata postitustNo see vend on ikka eriline frukt. Sai temaga kunagi ühes klassis käidud (oli mitu korda istuma jäänud ja lõpuks visati koolist välja). Tarkusega ta ei hiilanud. Kuulutas, et tal on sellised lahedad aluspüksid - ees kollane täpp ja taga pruun triip (Y)
Äkki olidki siuksed aluspüksid ja mõtle kui kift, et äkki olid tal need veel self-made
Kommentaar
-
Woobljää, mis krokodill ajakirjade riiulite juurest minema ajas. Ja seda ka Playboy kaanel. Ma loodan, et sa saad selle ideaalse tiku kätte, fitti.Algselt postitas Jasper Vaata postitusthea välimusega daam
Kommentaar
-
tal oli kui muid eesmärke ka kui raha, nt see, et ta loodab, et tänu sellele saatele kriminaalasi exmehe vastu kiireneb mitte ei veni veel aastake nagu ta seda juba teinud on.Algselt postitas Gairi Vaata postitustMulle jäi küll mulje, et naisel oli ka muid eesmärke kui raha, kui sinna saatesse läks. Tänane saade jättis isegi OK mulje mulle.FC Flora
Kommentaar
-
Algselt postitas fcfloraforever Vaata postitusttal oli kui muid eesmärke ka kui raha, nt see, et ta loodab, et tänu sellele saatele kriminaalasi exmehe vastu kiireneb mitte ei veni veel aastake nagu ta seda juba teinud on.
Ma sain aru jah. Ta ütles ka, et asi hakkab siis liikuma, kui tegu on kuulsa inimesega või asi satub telerisse
Kommentaar
-
imestama paneb, et kust kohast võetakse selliste saadete jaoks inimesi? kusjuures vaadake, kel võimalus, ameeriklaste versiooni ja noh seal on ikka päris krõbedad küsimused. muidugi summad on 10 korda suuremad ka kui Eestis. kusjuures saates on ka vahest öeldud, et paar läks lahku jne. ja päris paljud. tekib küsimus, nähes neid üllatunud nägusid saates, et kas tõesti nad ei teadnud mis saatega on tegu? või on tõesti kõigil nii pohhui ja raha kaalub kõik muu üles?
kes teab dr. Phil'i, siis see läheb samasse kategooriasseCatalunya is not Spain!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
mingi osa ilmselt jah..
.
Kommentaar