Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Kelle poolt hääletad europarlamendi valimistel?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Kas nendele läbudele tohib niisama lambist sisse kräshida või peab ikka mingi kutse või värk olema?

Kommentaar

Algselt postitas eika Vaata postitust
      Kas nendele läbudele tohib niisama lambist sisse kräshida või peab ikka mingi kutse või värk olema?
      Mina kräshisin küll niisama sisse, samas olid mul nagu igal pool ikka paar tuttavat nägu ees. ja pressikaart igaks juhuks taskus, aga seda polnd vaja vehkida.

Kommentaar

Panen kõrva taha. Päris hea variant tasuta läbustamiseks ja Erich Kriegeri kuulamiseks

Kommentaar

Panen kõrva taha. Päris hea variant tasuta läbustamiseks ja Erich Kriegeri kuulamiseks
          Kle, aga krieger olli võimas. ma tõmbasin kohe esiritta telefoniga filmima
          p.s. mina punaste ketsidega ja mu kaaslanna punaste sukkadega olime kindlalt keski peo kõige stiilsemad inimesed ka.

Kommentaar

Aa ja muide kui tulemused tulid, siis mängiti We Are The Championsit. Minul oli au esialgne tulemus teatada ühele ninjaplikale ja evelyn sepale. ja herr Lenk ütles mulle ühe väga laheda lause, et Pihl oleks pidanud ametisse jääma, siis oleks äkki eesti korruptantidest tühjaks saama. Ma nüüd juurdlen selle üle, et mida ta sellega mõtles, et kas mul peaks härrast arvamus tõusma või mõtles ta midagi muud.

Kommentaar

Kohalikel valimistel saavad ka mittekodanikud hääletada. Sealt tuleb Keskile massiivne häältelisa.
              Kohalikel ajavad Eestlased kah ehk oma persed kodust välja,mida massiliselt täna teha ei viitsitud.
              Enda lähedaste/tuttavatega rääkides ja silmi lahti hoides paistis eriti välja,et eriti aktiivselt käisid hääletamas pensionärid ja venelased,samas kui nooremapoolsed Eestlased ei viitsinud/tahtnud/saanud hääletama minna.
              Küsimusele,et miks valima ei minda,vastati ülekaalukalt tihedaimini "ei tea keda valida" või siis "vahet pole keda sinna saata....Eesti ja Eestlaste jaoks niikuinii midagi ära teha ei suudeta".

Minu poolehoid Helmele.
              Kui päkapikk tahab, võib ta oma välimust muuta. päkapikk on korduvalt ennast rihmaks joonud.

Kommentaar

Algselt postitas dannar Vaata postitust
                Aa ja muide kui tulemused tulid, siis mängiti We Are The Championsit.
                Jajah. Seda oli telkust ka näha. Kas Blue Rock ka vaatas?
                jokers to the right
                clowns to the left of me

Kommentaar

Mina olen rahul

Kommentaar

Algselt postitas dannar Vaata postitust
                    Aa ja muide kui tulemused tulid, siis mängiti We Are The Championsit.
                    telekast oli näha, kuidas Olga Sõtnik endale jooki juurde kallas ning kaasa laulis...

PS! we are the champions on kõige jubedam laul ever IMO..

Kommentaar

reformil oli ikka list mille alusel sai sisse..
                      kui algselt öeldi et kesk 3 häält oli peol matusemeeleolu
                      aga kui öeldi 2 siis oli juba olukord parem ja pidu läks käima

Kommentaar

No ega reformierakonna peole ei läindki ükski normaalne inimene. Elu käis mujal!

Kommentaar

ei tea midagi..
                          kui teistel pidu ära vajus siis tuldi reformi nagu karoli hindriks, marko mihkelson, evelyn sepp jne..

Kommentaar

Algselt postitas boobek Vaata postitust
                            Klenski 7k hääli...hirm hakkab.

Kus kurat ta nii vähe sai?
                            Ise pakkusin, et saab poole rohkem.
                            Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Algselt postitas #23 Vaata postitust
                              ei tea midagi..
                              kui teistel pidu ära vajus siis tuldi reformi nagu karoli hindriks, marko mihkelson, evelyn sepp jne..
                              koalitsioonikõnelused läksid kohe kribinalkrabinal lahti.

Kommentaar

See tuletab meelde, kuidas ise üks kord oma asutuse jõulupeole läksin.. sai veidi majaga eksitud.. igal juhul kui olin väliriided ära andnud, tervitusnaps näpu vahel ning sisenesin peosaali (ise endaga aru pdiades, kas tõesti on nii palju võõrast rahvast kutsutud, et enda inimesigi enam tähele ei pane), siis nägin projektoriga seina peal, et tegemist mingi teise teemaga hoopis.. noh.. mis siis ikka - vaatasin korra laua peal oleva hea-parema poole (kuid ei puutunud) lõpetasin oma tervitusnapsu, astusin garderoobist läbi ning lahkusin.

Sedasi võttes on linna peal pidevalt mingid konverentsid ja asjad, kus mingit kutset ei küsita - paned vaid ilusad riided selga ning astud sisse, muidugi pakun, et enamasti pole nad nii toredad üritused nagu Keski valimispeod.
                                BVB - Vaprus

Kommentaar

Working...
                                X