Kas nendele läbudele tohib niisama lambist sisse kräshida või peab ikka mingi kutse või värk olema?
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Kelle poolt hääletad europarlamendi valimistel?
Collapse
X
-
Algselt postitas eika Vaata postitustKas nendele läbudele tohib niisama lambist sisse kräshida või peab ikka mingi kutse või värk olema?
Kommentaar
-
Algselt postitas eika Vaata postitustPanen kõrva taha. Päris hea variant tasuta läbustamiseks ja Erich Kriegeri kuulamiseks
p.s. mina punaste ketsidega ja mu kaaslanna punaste sukkadega olime kindlalt keski peo kõige stiilsemad inimesed ka.
Kommentaar
-
Aa ja muide kui tulemused tulid, siis mängiti We Are The Championsit. Minul oli au esialgne tulemus teatada ühele ninjaplikale ja evelyn sepale. ja herr Lenk ütles mulle ühe väga laheda lause, et Pihl oleks pidanud ametisse jääma, siis oleks äkki eesti korruptantidest tühjaks saama. Ma nüüd juurdlen selle üle, et mida ta sellega mõtles, et kas mul peaks härrast arvamus tõusma või mõtles ta midagi muud.
Kommentaar
-
Algselt postitas eika Vaata postitustKohalikel valimistel saavad ka mittekodanikud hääletada. Sealt tuleb Keskile massiivne häältelisa.
Enda lähedaste/tuttavatega rääkides ja silmi lahti hoides paistis eriti välja,et eriti aktiivselt käisid hääletamas pensionärid ja venelased,samas kui nooremapoolsed Eestlased ei viitsinud/tahtnud/saanud hääletama minna.
Küsimusele,et miks valima ei minda,vastati ülekaalukalt tihedaimini "ei tea keda valida" või siis "vahet pole keda sinna saata....Eesti ja Eestlaste jaoks niikuinii midagi ära teha ei suudeta".
Minu poolehoid Helmele.Kui päkapikk tahab, võib ta oma välimust muuta. päkapikk on korduvalt ennast rihmaks joonud.
Kommentaar
-
Algselt postitas dannar Vaata postitustAa ja muide kui tulemused tulid, siis mängiti We Are The Championsit.
Kommentaar
-
Algselt postitas dannar Vaata postitustAa ja muide kui tulemused tulid, siis mängiti We Are The Championsit.
PS! we are the champions on kõige jubedam laul ever IMO..
Kommentaar
-
Algselt postitas eika Vaata postitustKas nendele läbudele tohib niisama lambist sisse kräshida või peab ikka mingi kutse või värk olema?
kui algselt öeldi et kesk 3 häält oli peol matusemeeleolu
aga kui öeldi 2 siis oli juba olukord parem ja pidu läks käima
Kommentaar
-
Algselt postitas boobek Vaata postitustKlenski 7k hääli...hirm hakkab.
Kus kurat ta nii vähe sai?
Ise pakkusin, et saab poole rohkem.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas #23 Vaata postitustei tea midagi..
kui teistel pidu ära vajus siis tuldi reformi nagu karoli hindriks, marko mihkelson, evelyn sepp jne..
Kommentaar
-
Sedasi võttes on linna peal pidevalt mingid konverentsid ja asjad, kus mingit kutset ei küsita - paned vaid ilusad riided selga ning astud sisse, muidugi pakun, et enamasti pole nad nii toredad üritused nagu Keski valimispeod.BVB - Vaprus
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar