Selle DVPH plaadiga on vastakad tunded. Ühest küljest on lüüriks ikka sirge molliga üle kõiksuguste kodumaiste lattide ja biits on (isegi kui mulle mitte üdini maitse järgi, siis vähemalt) omanäoline. Ei teagi, kes peale Chalice'i ja Genka üritaks oma taustad eriliste/uudsetena hoida ja ei läheks turvaliselt mingit boombapi või dubstepi teed. (ma päris iga andergraundikat ei viitsi kuulata, seega puusalt paugutamine mõneti).
Teisest küljest on plaat võrdlemisi lühike ja jätab mulje nagu Hirm oleks sahtlist mingid kunnimad throwawayd välja kraaminud, veits kõpitsenud ja siis biidile visanud, teinekord ka mõne sõbra appi kutsunud (siinkohal tasub mainida, et mulle kui S'Poomi verbaalikaid mitte ülemäära armastavale tegelasele tuli meeldiva üllatusena tema salm sel albumil, püsib stiilis ja polnud selline 'puust ja punaseks' nagu minu arvates enamus tema ja Eesti kraami üldiselt). Samuti see asi, et selline kvaliteet oli olemas juba Kuuluude albumil ja erilist arengut ma ei tuvasta (isiklik maitse obv, aga Hirm näikse puhtalt sisule rõhuvat ning sellist multidepõhist flowkütet a la Pok või Azma pole). See tihtiesinev ABAB riimiskeem pole ka maitse järgi.
Kokkuvõtteks nii palju, et nii hea artisti puhul oleks oodanud mõningast arengut, muutust, aga tase jätkuvalt ühtlaselt kõrge ja kui on vastuvõetav, et uus muusika võib olla ka lihtsalt hea ja mitte midagi super enneolematut, siis tõmmake plaat julgelt ligi, kui veel kuidagi saada on obv. Kriitiline osa on rohkem isiklik traagika. Hinde asemel panen vana kulda:
Eesti all time top 10,15,20 kandidaat?
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
WTP hiphopiteema
Collapse
X
-
-
Algselt postitas wordprez Vaata postitustMul on üks rumal küsimus, aga eeldatavasti võib see siin teemas rohkem toota. Ma olen alati grime'i vältinud, sest, noh, lihtsalt, pole meeldinud? Aga inimesed saavad vanemaks ja maitsed pisut muutuvad ja mõni päev tagasi juhuslikult võõrast raalist mänginud kraam oli juba täitsa maitsev. Et muidugi ma võiks seda lihtsalt guugeldada, aga alati on vahvam, kui keegi midagi kindlat soovitab. Et Jasperid (kes kõiki lugusid teab), countid (kes paistab kurja kraami armastavat) ja muud sõbrad. On mingeid must hear patsaane välja käia? Aitäh avansina kätte ää.
Leave a comment:
-
-
Mainitud lugudele lisaks kuulen ma mingil moel sealt Game'i Hard Liquor-it, 50 centi If I Can't-i ja Poppin Them Thangsi(????? fuck knows why). Any given dre biit nagu. Papa oma kõlab nagu oleks mingi dre sämplipakk ette võetud ja gangsta low pianod ritta pandud lihtsaltAlgselt postitas Jasper Vaata postitust'O' põhi on tagurpidi Still Dre + Nate Dogg 'I Got Love'? midagi muud sellest perioodist? ise tehtud asi, mis sämpeldab ... ?
Leave a comment:
-
Hakkasin otsima ühte lugu, mille refrään (osa sellest) ajusid terroriseerib. Mingil põhjusel arvasin, et olen kõige targem ruutsentimeetri raadiuses ja otsinin vana hea "Soul In The Hole" helitee välja ning nüüd ei saa kõrvu enam eemale. Rakse on leida selliseid klopsitud üllitisi, mis tervilikult väga head.
Mõistagi otsitud lugu antud albumil pole.
Leave a comment:
-
'O' põhi on tagurpidi Still Dre + Nate Dogg 'I Got Love'? midagi muud sellest perioodist? ise tehtud asi, mis sämpeldab ... ?
Leave a comment:
-
This time of year again
Lisaks Suure Papa mixteibi Näita Mulle Kuningat tasuta download:
Parim osa on imho Maxtracti read loos "Kaua Sa Jooksed Ivar" ja see ilmselt võtab suht hästi minu arvamuse selle üllitise kohta kokku.
Leave a comment:
-
Annan ka oma hääle Wiley'le, aga lisaks eelmainitutele nimetaks ära veel ka Lethal Bizzle'i.
Leave a comment:
-
Minu lemmik sellest ˛anrist on kindlalt Wiley. Juhuse tahtel just paar päeva tagasi kuulasin teda üle mõne aja.
Epic freestyle aastast 2008
Vast kõige kuulsam hitt, mille kaudu mina tema loomingu leidsin.
Ja lõpetuseks üsna kobe esisingel tema viimaselt albumilt. Video järgi otsustades grime'i mehed UK's eriti laialt ei ela.
See it's all fun and games till you end up broke
I don't want my career to end up a joke
On a good day you'll be making paper
On a bad one you'll be looking for hope
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: