Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse

No announcement yet.

WTP hiphopiteema

Collapse

X
- 

Mõned päevad tagasi veel ei olnud näha küll kuskil.Algselt postitas WeThePeople Vaata postitustuusi lugusid netti pole lekkind vä? moraal nt.
Leave a comment:
 - 

uusi lugusid netti pole lekkind vä? moraal nt.Algselt postitas Tofoa Vaata postitust
Väga mõnusa tümakaga album. Juudil on sisu ma ütlen.
Leave a comment:
 - 

Kanye ütles, et midagi praegust on LÄBI AEGADE PARIM CAPS LOCKIGA? that's a new.
nope. not really. jus another day with yay
Leave a comment:
 - 

Kanye andis kondi närimiseks
KANYE WEST @kanyewest
I open the debate… The 2nd verse of New Slaves is the best rap verse of all time….meaning … OF ALL TIME IN THE HISTORY OF RAP MUSIC, PERIOD
Leave a comment:
 - 

2 Chainz ja Rick Ross võiks olemata olla http://www.youtube.com/watch?v=eU4ZvfkmOck
Leave a comment:
 - 

Jay-Z flow on väga monotoonne ja igav, ent mingil x põhjusel on tal siiski kohe päris mitu head kuni väga head albumit. Nas paneks cooli hääle top viite küll.
Üleüldine lemmik on Kanye, flow ja delivery ja tekstid ehk tõesti ei ole absoluutne tipp, ent kuna olen üleüldine muusikasõber ja ei suudaks eales piirduda vaid hiphopiga, vaimustab mind Kanye eksperimentaalsus, eriti arvestades kui faking tuntud artistiga tegu on.
Uus album on vihane ja šokeeriv ja äge, eelmine on žanri meistriteos ja kohustuslik kuulamine, ülejäänud neljal ei viitsi hetkel peatuda, ehk kunagi hiljem.
Leave a comment:
 - 

kuidas fakkk ma sain unustada valitud mõtted.
uus top.
lemmikud eesti undergroundikad on
3. Krick
2. Pok
1. Seaduskuulekus.
Leave a comment:
 - 

Parima häälega emsiid ever.
5. Nas
4. Rakim
3. Celph Titled
2. Guru
1. Method Man
Kõige kohutavama häälega emsiid ever:
1.-2. Jay Z/ Tony Yayo.
Leave a comment:
 - 

Noorena sai igati loogilist teed räpifänniks arenetud. Tiinekana ikka Eminemi 3 esimest albumit, Tupac (Me Against The World oli vast esimene, mis läbinisti meeldis) ja G-Unit (GRODT, The Documentary, Beg For Mercy, The Hunger for More, Straight Outta Cashville). Isegi Nellyt kuulasin, sest ta tuli raadiost ja Country Grammar pole siiani sugugi halb album. Ühel hetkel liitusid sujuvalt ka DMX (vb Grand Champ juba pisut sakkis, aga kõik albumid enne seda olid hüvad), Jay-Z (Reasonable Doubt, The Black Album, The Blueprint, Nas (ilmselt kõik, mis vähekenegi tema loomingus eksisteerib, Illmatic on läbi aegade parim album) ja Notorious BIG, kes mind hoolimata märkimisväärsest talenteeritusest siiski suhteliselt külmaks jättis. Gümnaasiumis muutusidki domineerivateks Nas ja Dipseti artistid. Sekka ka Saksa (Fler, Azad) ja Briti räppi (nt Klashnekoffi The Sagas Off...) . Muidugi oli neid artiste küllalt kelle albumeid kuulatud sai, nii 90ndate algusest kui tosinkond aastat hilisemast ajast. Ehk siis mis aga kätte oli võimalik saada. Tagasivaadates oli see tore aeg, sest gängstaräpp endiselt domineeris, muusika oli hea, õhus oli pinget, erinevad crewd, twitterit ei olnud. Tänases päevas võiks esile tuua Kendrick Lamari eelmist albumit ja nt Blu Below the Heavens on hea, aga tõele au andes ei ole ma enam aastaid ühtegi albumit otsast lõpuni kuulanud. Pigem eksisteerib materjal youtube's. Niimoodi ongi viimati kuulatud artistide rida kirev - Lil 1/2 Dead, I Smooth 7 (90ndate alguse G-Funk), Gucci Mane, Lil Jojo (seda sorti muusika on nii ignorantne, et ma ei suutnud aastaid taluda), Smoke DZA jne. Eesti räppi ei ole aga kunagi kuulanud.
Leave a comment:
 - 

Räpimaailmast hakkasin huvituma nii ca 10 aastat tagasi, aga tundub et mitte väga tõsiselt, sest nt Dipseti nimelisest kollektiivist lugesin esimest korda siit teemast. Minu tollane põhitähelepanu oli suunatud Eminemile - Marshall Mathers LP ja The Eminem Show on minu jaoks vast ühed enim kuulatud albumid üldse. Kusjuures polegi aastaid neid üle kuulanud, peaks selle lähiajal plaani võtma. Samuti on kustumatuid mälestusi jätnud Jay-Z Black Album ja mõned Cypress Hilli vanemad üllitised (hello my name is dr Greenthumb jms).
Eestist loeks oma nn vanakooli top 3 albumiteks suvalises järjestuses Ühendatud Inimesed, Valitud Mõtted ja Legendaarne, mis kõik mul originaal CD-dena kuskil kapipõhjas alles peaks olema.
Leave a comment:

Bottom 300x250

Collapse

Vivatbet 1200x200 bottom

Collapse

Leave a comment: