D12- Devils Night. Kindlasti üks parimatest albumitest üldse minu listis. Pluss sinna juurde veel sõna otseses mõttes kõige haigema lüürikaga Bizarre, ei näe vastast talle.
Ja muidugi lege Freddy rollin rollin diss
Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
WTP hiphopiteema
Collapse
X
-
päris coold tasemel kali/nali pole, sry
"11" on minu jaoks terve plaadi kõige olulisem ja kõige personaalsem träkk ja räägib kõige tähtsamast siin maailmas - partneritest meie eluteel. Olgu sul selleks elukaaslane, parim sõber, koer, Nike'i tossud, Jumal või kõik korraga. Ükskõik, kui vahel kaotate üksteist, algab ja lõpeb teil koos iga reis.Leave a comment:
-
-
Essence - Fighting Time
Hoiatan ette ära, et tegu tundmatu, ülemaailmselt ilmselt mõnetuhandelist fännipunti omava usa tsikiga. Aga see, mis mikrisse kõlab, on igati pädev. Kellele istub, võib lingi alt ülejäänud albumi (Unseasonable Spring) ka välja tuhnida. Minu jaoks, nagu ikka nende tundmatute sõnavõluritega, jäid kohati taustad vähe igavateks. Aga maitseid on erinevaid. Uuritagu.
Ja eminemi biidid on halvad. Ja kiire räpp ka.Leave a comment:
-
-
Mulle meeldib, mis suunas hip-hop praegu liigub. Pusha uus video Kendrickuga on ka suht lahe - lihtne aga mõjuv.Leave a comment:
-
täiesti jube laul see eelmine, kohutav lüürika. video eest võib veel koolipoisi kolme ära anda..
Ise kuulan Jay-Z'd praegu (eelkõige albumit Reasonable Doubt) Dead prezidents on ikka kuradi hea lugu!Leave a comment:
-
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: