Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Peded laupäeval Tallinnas
Collapse
X
-
Mehhanisaator -
Kommentaar
-
Mehhanisaator
Kommentaar
-
Mehhanisaator
Kindlasti ei viita see sellele et ma pede olen
Kas siis kõik Skini´d ja sellised tüübid on peded, mu sõbrad on nad peded, vastan ise ei ole, mu isale ei meeldi peded kas ta on siis ise ka pede??? päris lahe olen välja tulnud mingi mehe puuparist või? Äkki oled Sa ise teistsugune et pedesid kaitsed
Kommentaar
-
Kas sa annad umbes koolis ka näiteks neile peksa, kel on prillid või natuke pikemad juuksed?Kindlasti ei viita see sellele et ma pede olen
Kas siis kõik Skini´d ja sellised tüübid on peded, mu sõbrad on nad peded, vastan ise ei ole, mu isale ei meeldi peded kas ta on siis ise ka pede??? päris lahe olen välja tulnud mingi mehe puuparist või? Äkki oled Sa ise teistsugune et pedesid kaitsed
Kommentaar
-
sinuga võrreldes kindlasti.
no aga mõtle korraks. tolerants puudub inimestel, kel puudub enesekindlus. sa ilmselgelt kas kardad midagi või tunned end niivõrd ullikesena, et enda ego tõstmiseks teisi tümitama pead. mõni gei sind on kolkimas käinud või?
hädine sitavares oled, ei muud.Kommentaar
-
Skinid on nagu venelased. 1vs1 ei tehta kunagi, vaid ikka kutsutakse oma sõbrad/onud/tuttavad ükskõik kohale ja räägitakse, et neil kõva backup olemas.
Pededest on minul pohhuii, aga kui nad tänavale ennast näitama karjakesi tulevad siis käib küll pinda.Kommentaar
-
Mehhanisaator
No aga kui nad tulevad 2100 kesti siia pedereerima ja ma ei tea mida tegema. Siis lihtsalt äkki selliseid reise enam siia maile ei korraldataks
Kommentaar
-
Mehhanisaator
Kommentaar
-
Kui sa teaksid, kui oluline on üldiselt majandusele igasugu kruiisireisid, siis sa nii labiilset möla ilmselt ei ajaks.Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Nutma või naerma?Mul suht savi mida sina teed
Kommentaar