Algselt postitas dannar
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Peded laupäeval Tallinnas
Collapse
X
-
Mehhanisaator
-
Algselt postitas Mehhanisaator Vaata postitustEm arvan et kuni 81kg või siis 81 plus!Giggs will tear you appart.
Kommentaar
-
Mehhanisaator
-
Algselt postitas Mehhanisaator Vaata postitustOled oled...Giggs will tear you appart.
Kommentaar
-
Algselt postitas cáñamo Vaata postitustNad kapihomod kõik tegeltSuhkruhaige
Kommentaar
-
Algselt postitas Shermann Vaata postitustMa juba enne küsisin. Suur kamp juba koos on? Sina, Milanista, Kalev Rebane?Suhkruhaige
Kommentaar
-
Algselt postitas Milanista Vaata postitustOuch aga mis ma peax teiste kampaaniaga liituma ja kõnelema sellest kui lahedad ned omasooiharad debiilikud on ve?(ma tean,et ma saan nüüd teiste foorumikodanike viha tunda ja ausalt see ei koti mind absoluutselt)?
Kommentaar
-
Algselt postitas Shermann Vaata postitustMe ei kõnele ju sellest, kui lahedad homod on vaid me üritasime mingile lambale, kes oskab asju ainult kätega lahendada, mõistus pähe panna?
Kes tuleb 8 augustil võsule PAKITOT kuulama`?Suhkruhaige
Kommentaar
-
Algselt postitas Milanista Vaata postitustAusalt ma hoiatan sind mehhaanikavend,need homod ei või kõik olla mingid suvalised mökud.Lõpuks oled sina see vend,kes perse saab ja siis nagu me kõik teame on see pede,kes perse saabGiggs will tear you appart.
Kommentaar
-
Algselt postitas krissucool Vaata postitustIrw,mida teksti.Ma olen nõus,et homoseksuaalsus on haigus aga kuni ükski neist mulle midagi teind ei ole miks ma pean talle kallae minema?See on kaasasündinud haigus ja mina ei lähe teisi puudega ja vigaseid inimesi peksma miks ma peaks siis neid omasooiharaid vihkama ja peksma?
E:ja selle koha pealt ma nõustun,et pedereerimine on haigusSuhkruhaige
Kommentaar
-
Algselt postitas Milanista Vaata postitustSOrrty kui sa nii erksalt kaitsed homosid,siis tundub,et sinad oled üks sitane pederast.Ma ei ole selline vend,kes läheb sinna pedesid peksma,aga ma ei aksepteeri seda,et nad tulevad siia Eesti kesklinna ila panema.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar