Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Peded laupäeval Tallinnas
Collapse
X
-
Mehhanisaator -
Kommentaar
-
Mehhanisaator -
Kommentaar
-
Kommentaar
-
Ouch aga mis ma peax teiste kampaaniaga liituma ja kõnelema sellest kui lahedad ned omasooiharad debiilikud on ve?(ma tean,et ma saan nüüd teiste foorumikodanike viha tunda ja ausalt see ei koti mind absoluutselt)?SuhkruhaigeKommentaar
-
Me ei kõnele ju sellest, kui lahedad homod on vaid me üritasime mingile lambale, kes oskab asju ainult kätega lahendada, mõistus pähe panna?Kommentaar
-
Ma ütlen vaid üht:Las poiss müdistab natuke,küll saab ka oma vitsad varsti kätte.Sorry ka ma olen juba väga umbjoobes.Mul pole ka homode vastu niisama midagi,kuna tuleb mõelda kui igav oleks mmailm ilma homodeta,polekski kellegi üle nalja teha.Ma lihtsalt ei aksepteeri nede pedereerimist tänavatel.
Kes tuleb 8 augustil võsule PAKITOT kuulama`?SuhkruhaigeKommentaar
-
Irw,mida teksti.Ma olen nõus,et homoseksuaalsus on haigus aga kuni ükski neist mulle midagi teind ei ole miks ma pean talle kallae minema?See on kaasasündinud haigus ja mina ei lähe teisi puudega ja vigaseid inimesi peksma miks ma peaks siis neid omasooiharaid vihkama ja peksma?Giggs will tear you appart.Kommentaar
-
AA,et kui mingi psüühikahäirega massimõrvar liigub ringi,miks peaksid sina temale midagi tegema,kui tema pole sulle midagi teinud.Irw,mida teksti.Ma olen nõus,et homoseksuaalsus on haigus aga kuni ükski neist mulle midagi teind ei ole miks ma pean talle kallae minema?See on kaasasündinud haigus ja mina ei lähe teisi puudega ja vigaseid inimesi peksma miks ma peaks siis neid omasooiharaid vihkama ja peksma?
E:ja selle koha pealt ma nõustun,et pedereerimine on haigusSuhkruhaigeKommentaar
-
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar