320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Peded laupäeval Tallinnas

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas dannar Vaata postitust
    mm, mis kehakaalus sa poksid siis ka? kuni 60 kilo?
    Em arvan et kuni 81kg või siis 81 plus!

Kommentaar

Algselt postitas Mehhanisaator Vaata postitust
      Em arvan et kuni 81kg või siis 81 plus!
      Peedeeee!!!
      Giggs will tear you appart.

Kommentaar

Algselt postitas krissucool Vaata postitust
        Peedeeee!!!
        Oled oled...

Kommentaar

Noh, homme siis lähete gängiga homosid peksma siis?

Kommentaar

Algselt postitas Mehhanisaator Vaata postitust
            Oled oled...
            Tled mle ka nüüd gängiga peale wäää?

Kommentaar

Algselt postitas cáñamo Vaata postitust
              Nad kapihomod kõik tegelt
              SOrrty kui sa nii erksalt kaitsed homosid,siis tundub,et sinad oled üks sitane pederast.Ma ei ole selline vend,kes läheb sinna pedesid peksma,aga ma ei aksepteeri seda,et nad tulevad siia Eesti kesklinna ila panema.
              Suhkruhaige

Kommentaar

Algselt postitas Shermann Vaata postitust
                Ma juba enne küsisin. Suur kamp juba koos on? Sina, Milanista, Kalev Rebane?
                Ouch aga mis ma peax teiste kampaaniaga liituma ja kõnelema sellest kui lahedad ned omasooiharad debiilikud on ve?(ma tean,et ma saan nüüd teiste foorumikodanike viha tunda ja ausalt see ei koti mind absoluutselt)?
                Suhkruhaige

Kommentaar

Kust sa loed välja, et see oli homode kaitsmine?

Kommentaar

Algselt postitas Milanista Vaata postitust
                    Ouch aga mis ma peax teiste kampaaniaga liituma ja kõnelema sellest kui lahedad ned omasooiharad debiilikud on ve?(ma tean,et ma saan nüüd teiste foorumikodanike viha tunda ja ausalt see ei koti mind absoluutselt)?
                    Me ei kõnele ju sellest, kui lahedad homod on vaid me üritasime mingile lambale, kes oskab asju ainult kätega lahendada, mõistus pähe panna?

Kommentaar

Algselt postitas Shermann Vaata postitust
                      Me ei kõnele ju sellest, kui lahedad homod on vaid me üritasime mingile lambale, kes oskab asju ainult kätega lahendada, mõistus pähe panna?
                      Ma ütlen vaid üht:Las poiss müdistab natuke,küll saab ka oma vitsad varsti kätte.Sorry ka ma olen juba väga umbjoobes.Mul pole ka homode vastu niisama midagi,kuna tuleb mõelda kui igav oleks mmailm ilma homodeta,polekski kellegi üle nalja teha.Ma lihtsalt ei aksepteeri nede pedereerimist tänavatel.

Kes tuleb 8 augustil võsule PAKITOT kuulama`?
                      Suhkruhaige

Kommentaar

Loll õpib enda vigadest, tark teiste omadest.

Kommentaar

Ausalt ma hoiatan sind mehhaanikavend,need homod ei või kõik olla mingid suvalised mökud.Lõpuks oled sina see vend,kes perse saab ja siis nagu me kõik teame on see pede,kes perse saab
                          Suhkruhaige

Kommentaar

Ausalt ma hoiatan sind mehhaanikavend,need homod ei või kõik olla mingid suvalised mökud.Lõpuks oled sina see vend,kes perse saab ja siis nagu me kõik teame on see pede,kes perse saab
                            Irw,mida teksti.Ma olen nõus,et homoseksuaalsus on haigus aga kuni ükski neist mulle midagi teind ei ole miks ma pean talle kallae minema?See on kaasasündinud haigus ja mina ei lähe teisi puudega ja vigaseid inimesi peksma miks ma peaks siis neid omasooiharaid vihkama ja peksma?

Kommentaar

Algselt postitas krissucool Vaata postitust
                              Irw,mida teksti.Ma olen nõus,et homoseksuaalsus on haigus aga kuni ükski neist mulle midagi teind ei ole miks ma pean talle kallae minema?See on kaasasündinud haigus ja mina ei lähe teisi puudega ja vigaseid inimesi peksma miks ma peaks siis neid omasooiharaid vihkama ja peksma?
                              AA,et kui mingi psüühikahäirega massimõrvar liigub ringi,miks peaksid sina temale midagi tegema,kui tema pole sulle midagi teinud.
                              E:ja selle koha pealt ma nõustun,et pedereerimine on haigus
                              Suhkruhaige

Kommentaar

SOrrty kui sa nii erksalt kaitsed homosid,siis tundub,et sinad oled üks sitane pederast.Ma ei ole selline vend,kes läheb sinna pedesid peksma,aga ma ei aksepteeri seda,et nad tulevad siia Eesti kesklinna ila panema.
                                Eesti kesklinna

Kommentaar

Working...
                                X