Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
van nistelrooy
ma värisen vihast, kui ta järjekordselt oma pika koiva pallile ette saab ja siis hirmsa näoga mööda staadionit ringi jookseb.
inzaghi mängib nagu naine. ärge küsige mu käest miks ta nagu naine mängib, sest ma ei oska sellele vastata.
ma su tähti närin v? tegelt ta lihtsalt ei meeldi mulle. ja see ajab närvi et ta iga väikse põksu peale pikale lendab ja iga kohtuniku otsuse peale käsi laiutab. minu jaoks on ta 0.
ma su tähti närin v? tegelt ta lihtsalt ei meeldi mulle. ja see ajab närvi et ta iga väikse põksu peale pikale lendab ja iga kohtuniku otsuse peale käsi laiutab. minu jaoks on ta 0.
Täitsa null jah teine, viimasest Itaalia 5st väravast on tema löönud 4, null mis null
Kui ta sulle ei meeldi pole midagi teha ikka juhtub , vähemalt nyyd teame, et sulle naised ei meeldi
Why is there more Manchester United supporters than Manchester City?
When you were a kid, your mum always said \\"... and keep away from that Maine Road!\\"
Kommentaar