Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
need pildid ei meenuta mitte üldse ronaldot. isegi mitte hambad. zharz peab olema ikka selline et aru saaks kohe mitte et pildi alla on suurelt kirjutat kes pildil on
Originally posted by eston#21
zharz peab olema ikka selline et aru saaks kohe mitte et pildi alla on suurelt kirjutat kes pildil on
Oligi kohe pildi alla suurelt Ronaldo kirjutatud või?
May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Rivaldo. Peale seda, kui Brasiilia ja Türgi kohtusid MM-il, ei taha ma Rivaldo nägu telekast küll enam näha. Nõme teeskleja, oleks vähemalt väikegi põhjus olnud, miks ta näost kinni hoidis ja pikali viskas. Ma parem rohkem ei kommenteeri, muidu akkavad roppused tulema
paras rivaldole oli karistuse kaa saanud mingi mõniteist tuhat sveitsi franki, aga see raha nendele mingi karistus ju kül ei ole !!Vennad teenivad ju roppult.
Rivaldo oleks võind mängu keelu saada!!
see ka mõni karistus mis ta sai. võetakse ära umbes tema poole tunni palk. oleks see olnud kas mingi türklane või mõne muu "vähe tähtsa" riigi mängija oleks kohe mingi mängukeeld kukkunud. PERSE FIFA!!! ütlen ma
minu meelest peaks ka see fcking D. Silva mängukeelu saama. Mees tegi ikka julmalt tagasi kui Vieirale sisse sõitis. Ah pohh Uruguays on tegelikult üldse ainult mingid tondid koos
tegelikult ikka Brasiilia ja Argentiina väga ebasümpaatsed meeskonnad, kuid see puhtalt minu arvamus. Nad kukuvad väga kergelt ja osadele meestele on triblamine tähtsam kui meeskonnamäng.
Tegelikult on üks mees veel ennast ebaviisakast küljest näidanud ,see mees on sertifitseeritud omasooihar(OSI) FREDERIK LJUNGBERGROOTSI MInuarust mees üritab liiga palju tõestada?nii kui saab kohe lajatab peale.Rootsi team mängib ilusat vutti,OSI tegutsemine võib hiljem hukatust tuua.
tegelikult ikka Brasiilia ja Argentiina väga ebasümpaatsed meeskonnad, kuid see puhtalt minu arvamus. Nad kukuvad väga kergelt ja osadele meestele on triblamine tähtsam kui meeskonnamäng.
Njah, siis peaks sinu vihatumate tiimide hulka kuuluma enamus meeskondi kaasaarvatud Inglismaa, kes samuti tõestasid, et filmimine on ikka sitaks moes praegu. Nii kui väike puude, kohe 4 tiiru ümber telje.
May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Kommentaar