Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Ballon d'Or (2014)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas taimomees Vaata postitust
    Lisaks, ka eestlasena on võimalus maailma parima tiitel saada, sellejaoks peab normilt tegema. Näiteks oled kusagil 2.Bundesligas ja tassid meeskonna 1. BLi, vahet pole, mis positsioonil mängid.
    never
    Dreams cant be buy

Kommentaar

Henry & Ancelotti: "dafuq is wrong with him"

"Quality without results is pointless. Results without quality is boring." - Johan Cruyff

Kommentaar

Kes tahab näha hääli hääletajate kaupa. LINK Klavan valis Lahmi, Ronaldo ning Neueri.

Kommentaar

ja tuli ära! kõige tähtsam auhind on teist aastat järjest võidetud. kui eelmine aasta mul tulid rõõmupisarad silma, siis see aasta oli asi nii kindel, et olen lihtsalt väga rõõmus. see asi peakski nüüd harjumuseks saama ja siit peab tulema võit ka järgmised aastat. veel 2 aastat ja Ronaldo on ka selles vallas messist parem. messis enam konkurenti pole, ta on oma tasemelt langenud ning ka tema meeskond on pasem, eriti keskväljal mis pole enam ammu see mis messi hiilgeaegadel, lisaks transfer ban. shampus on avatud, proosit ja lööme klaasid kokku selle päeva puhul!

Kommentaar

Valgevene peatreener ja Roy Hodgson mõtlevad: "Hmm, maailma parim jalgpallur? Ooh vot, Javier Mascherano!" Samal ajal Ecuadori peatreener teab, et Paul Pobgast on ainult üks mängija maailmas parem.

Kommentaar

Djibouti ajakirjaniku arvates on Karim Benzema maailma parim, ning Tahiti kolleegi arvates on maailma parimaks mängijaks Paul Pogba

Kommentaar

Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
                Kui Aet S. valib Eesti ajakirjanike eest, siis ma võin kihla vedada, et ta valis Messi esimeseks.
                kaotasid ka midagi?

Media Estonia Süvari Aet
                1. Neuer Manuel
                2. Cristiano Ronaldo
                3. Messi Lionel
                jokers to the right
                clowns to the left of me

Kommentaar

Mnjah ega vahet pole, kes CLi või tiitlivõistlused võidab, Messi ja Ronaldo vastu ei saa keegi.

Kommentaar

Loogiline asjade käik.

Kommentaar

Algselt postitas Jasper Vaata postitust
                      kaotasid ka midagi?

Media Estonia Süvari Aet
                      1. Neuer Manuel
                      2. Cristiano Ronaldo
                      3. Messi Lionel
                      Õnneks mitte. See on spordiaasta kõige suurem üllatus...

Kommentaar

Algselt postitas jaalo Vaata postitust
                        ja tuli ära! kõige tähtsam auhind on teist aastat järjest võidetud. kui eelmine aasta mul tulid rõõmupisarad silma, siis see aasta oli asi nii kindel, et olen lihtsalt väga rõõmus. see asi peakski nüüd harjumuseks saama ja siit peab tulema võit ka järgmised aastat. veel 2 aastat ja Ronaldo on ka selles vallas messist parem. messis enam konkurenti pole, ta on oma tasemelt langenud ning ka tema meeskond on pasem, eriti keskväljal mis pole enam ammu see mis messi hiilgeaegadel, lisaks transfer ban. shampus on avatud, proosit ja lööme klaasid kokku selle päeva puhul!
                        Kuulge, kelle varikonto see on? aitab äkki?

Kommentaar

Aasta auhindade jagamisel saad teada.
                          The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

Kommentaar

tõmba leebet, mul on jumala savi mida sa ütled. ükskõik mida ka ei ütleks, alati on vähemalt üks vend kes kobisema tuleb

Kommentaar

Algselt postitas Mõmmik Vaata postitust
                              Mnjah ega vahet pole, kes CLi või tiitlivõistlused võidab, Messi ja Ronaldo vastu ei saa keegi.
                              Ronaldo võitis CLi ju?
                              Dreams cant be buy

Kommentaar

Minu jaoks on absurdne ja naeruväärne, et aasta parimaks jalgpalluriks valitakse mängija, kes MM-il midagi ei saavuta. Ma võta sellist auhinda tõsiselt.
                                the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
                                because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Working...
                                X