Algselt postitas Tofoa
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Ballon d'Or (2014)
Collapse
X
-
oh jumal küll, see messi topitigi sinna. selle eest, et ta nüüd paar väravat lõi ja need juhuslikult juhtusid rekordid olema? vahet pole, et kogu töö sellele oli puhtalt varasemate hooaegadega tehtud? noh, savi see, Ronaldo on säravaim täht taevas ja las messi vahib seda kõike kohapeal pealt
Kommentaar
-
Algselt postitas jaalo Vaata postitustoh jumal küll, see messi topitigi sinna. selle eest, et ta nüüd paar väravat lõi ja need juhuslikult juhtusid rekordid olema? vahet pole, et kogu töö sellele oli puhtalt varasemate hooaegadega tehtud? noh, savi see, Ronaldo on säravaim täht taevas ja las messi vahib seda kõike kohapeal pealt
Kommentaar
-
Meistrite Liiga võitjatiimi parim mängija, MMi võitjatiimi (vist) parim mängija ja MMi (vist) parim mängija on valikus. Milles probleem? Muidugi võinuks Messi asemel kandidaat olla näiteks Müller või Lahm, aga kuna nad pole isegi Bayerni parimad väljakumängijda, siis Messi eelistamine on täiesti arusaadav.
Algselt postitas jaalo Vaata postitustoh jumal küll, see messi topitigi sinna. selle eest, et ta nüüd paar väravat lõi
Kommentaar
-
Algselt postitas elx Vaata postitustJaka mul tekkis küsimus kuidas Messi siia nimekirja sattus? Harjumusest?
Kommentaar
-
Algselt postitas SkyBlu Vaata postitustVaata statistika üle, Messil 52 väravat ja 21 assisti, Ronaldol ainult 3 väravat rohkem ning 2 assisti vähem. Mis harjumusest sa räägid? Kes siis sinna Messi asemele tõsta? Robben, Müller? Ei vaevu nende statistikat vaatamagi..
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustJalgpall ei seisne statistikas, vaid võitmises.
Kommentaar
-
Algselt postitas SkyBlu Vaata postitustJalgpall küll jah aga Ballon d'Or seisneb just eelkõige statistikas, tiitlid on teisejärgulised.
Ja paluks mulle siis ära seletada võitjad:
Fabio Cannavaro
Kaka
Pavel Nedved
Zinedine Zidane
Ja selgitada, et kas kuidagi on siis statistikapõhiselt võimalus võita näiteks väravavahil, kaitsjal või lõhkuval poolikul?
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustTegelikult pole kellelgi õiget aimu, et mis kuradi asi see ballondor on. Aga jalgpalliga see küll seotud pole.
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustJa paluks mulle siis ära seletada võitjad:
Fabio Cannavaro
Kaka
Pavel Nedved
Zinedine Zidane
Ja selgitada, et kas kuidagi on siis statistikapõhiselt võimalus võita näiteks väravavahil, kaitsjal või lõhkuval poolikul?
Kommentaar
-
Küsiks uuesti juba reali teemas tõstatatud küsimuse. Kas õhtuti kodus oma karjäärile või eelnevale aastale tagasi vaadates mõtleb Neuer või keegi teine (peale ibra) tõsimeeli, et ta on parem jalgpallur kui Messi või Ronaldo? Või mõtlevad bayerni fännid, jättes oma poolehoiu kõrvale, et Neuer tõesti oli käesoleval aastal parem mängija kui Messi (jätame CR7 välja, sest ta trussikud ei meeldi kellelegi).
Ja noh, oleks Messi või CR7 sakslane, siis kas toimuks üldse sellist võrdlust? Auhind siiski individuaalne.
Kommentaar
-
Minu jaoks tekibki Messi osas väike dilemma. Ühelt poolt vaadates ei saa muidugi vastu vaielda Messi valiku üle, kuid teisalt fakt on see, et ta jäi eelmine hooaeg tühjade pihkudega. See MM-i parima mängija tiitel oli ka pigem selline lohutusauhind. MM-i parim mängija ta paraku siiski ei olnud.
Üldiselt on minul isiklikult Ronaldodest ja Messidest väike tüdinemus peal. Vahelduseks võiks keegi muu ka võita. Olgu see siis kasvõi Neuer.. Aga ma võin mürki võtta, et Neuer jääb selles valikus kolmandaks.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar