Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Ballon d'Or (2014)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas mcnamara Vaata postitust
    Minu jaoks on absurdne ja naeruväärne, et aasta parimaks jalgpalluriks valitakse mängija, kes MM-il midagi ei saavuta. Ma võta sellist auhinda tõsiselt.
    Messi oleks pidanud võitma?

Kommentaar

Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitust
      Messi oleks pidanud võitma?
      Ei. Võitma oleks pidanud maailmameister Neuer.
      the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
      because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Algselt postitas mcnamara Vaata postitust
        Ei. Võitma oleks pidanud maailmameister Neuer.
        Ja sinu jaoks on jalgpall ainult MM? Einoo tere talv.
        THEO HERNANDEZ

Kommentaar

Algselt postitas Ericc Vaata postitust
          Ja sinu jaoks on jalgpall ainult MM? Einoo tere talv.
          Kui valitakse maailma parimat jalgpallurit MM-i aastal, siis jah.
          the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
          because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

egorahuldamispidu

★★★★★★

Kommentaar

Mõistetav, et need (max) 7 mängu on tähtsad kuid ei näe põhjust miks oleks pidanud Neuerit Kristiinale eelistama.
              MM võiks olla argument küll, aga see ei pea olema ainuke argument. Jah Neuer võitis MMi, tal oli suur roll selles võidus, lisaks Bayerniga tagusid BLi kinni. See kõik aga ei tähenda, et ta kohe seda egotripi auhinda vääris. Samamoodi oleks võinud sakslastest siis juba selle anda Müllerile, Kroosile, Lahmile. Aga näed nemad said juba oma auhinna kätte MM tiitli näol kuna nad olid parim MEESKOND.

Kristiina oli eelmine aasta kahjuks parim individuaalne mängija ning võitis õiglaselt (see väravatehulk mis ta taob on ikka jube). Neuer sai nagunii suurema auhinna suvel ja kui Kristiinal antaks valida kumba ta ise enne tahaks kas palli orbi või MM tiitlit siis valiks ta arvatavasti samuti MM tiitli.

Kommentaar

Algselt postitas Katk Vaata postitust
                kui Kristiinal antaks valida kumba ta ise enne tahaks kas palli orbi või MM tiitlit siis valiks ta arvatavasti samuti MM tiitli.
                kus on küll sinu ego? ma ei usu, et ta tahab auhinda teistega jagada.
                see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

Ahh vahet pole. Nagunii on tagatubades asjad kokku lepitud. Arda Turan näiteks ütles, et tema hääli on muudetud.

Ja David Luiz aasta meeskonnas - muig. Ta oli kehva Chelsea ees, veel kehvem suvisel MM-il, rääkimata praegu PSG eest. Isiklikult poleks ma ka Ramost ja Iniestat sinna valinud. Null Atletico meest koosseisus on ka üsna naljakas.

Ja et vingumine liiga lühikeseks ei kujuneks, siis auhinnatseremoonia, mis on niigi paras boringfest, on nii kohutavalt pikaks venitatud.

Kommentaar

Algselt postitas Linnupoja Vaata postitust
                    Ronaldo võitis CLi ju?
                    Mõtlesin pigem seda, et kui Bayern CLi võitis, siis sellel hooajal ei saanud ka Ribery seda tiitlit, vahet pole, et Ronaldo ei võitnud sittagi tol hooajal. Nüüd pannakse MM kinni, head mängud CLis ja kodus ning endiselt ei pääseta ligilähedalegi.
                    Ei väida, et Ronaldo seda ei väärinud sel hooajal, aga lihtsalt imelik. On tõesti fantast mängija, aga suur osa läheb sellest ka Realile, kellel sigakõva sats taga. Ärge nüüd öelge, et Ronaldo teeb Realist Reali, sest Portugalist ta ju midagi välja ei pigistanud.

Kommentaar

Minu jaoks olid mõlemad nii Luiz kui Silva veidrad valikud, Ramos mitte nii väga (lõi siiski ju tähtsaid väravaid mis on ju peamine faktor kaitsjale!). Pigem kaitsesse Alaba-Godin-Ramos-Lahm. Poolikusse Iniesta valik oli ka suuri küsimärke tekitav ning tundus korralik vana rasva pealt valik. Yaya/Pogba/Modric olnuks kõik kordades paremad valikud.

Kommentaar

Algselt postitas Mõmmik Vaata postitust
                        Mõtlesin pigem seda, et kui Bayern CLi võitis, siis sellel hooajal ei saanud ka Ribery seda tiitlit, vahet pole, et Ronaldo ei võitnud sittagi tol hooajal. Nüüd pannakse MM kinni, head mängud CLis ja kodus ning endiselt ei pääseta ligilähedalegi.
                        Ei väida, et Ronaldo seda ei väärinud sel hooajal, aga lihtsalt imelik. On tõesti fantast mängija, aga suur osa läheb sellest ka Realile, kellel sigakõva sats taga. Ärge nüüd öelge, et Ronaldo teeb Realist Reali, sest Portugalist ta ju midagi välja ei pigistanud.
                        Ühes argumendis ütled, et meeskonna edukus peaks andma üksikmängijale parima tiitli; teises väidad, et hea meeskonna tõttu ei peaks Ronaldo seda tiitlit saama.

Ühesõnaga on minu silmis täiesti arusaamatu see argument, et parim mängija on see, kes võitis kõige rohkem meeskondlike tiitleid... Kindlasti on see mingi väärtusega, aga see lõikaks kohe ära hunniku suurepäraseid mängijad.

Individuaalse mängija tiitli jagamine on üsna paratamatu ja mõistetav, kuid samas ka mõttetu ja pigem tähtsusetu meeskondlikus spordis.

Minu silmis on viimastel aastatel paljude peamine mure selles, et Ronaldo ja Messi fenomenaalsus on muutunud harjumuspäraseks ja seetõttu loodetakse kellegi muu võidule. Lööks mõni kolmas kutt aastaga 60-90 väravat, oleks see midagi enneolematut... Samas kui need poisid on viimased 5a järjest niimoodi kõmmutanud.

Kõige keerulisemaks teeb selle valiku väravavahi võrdlemine väljakumängijaga. Minu meelest võiks see täiesti eraldi kategooria olla. Samas Neuer oli suurepärane MMil ja Bayernis, aga ma ei ütleks, et ta kandis neid täiesti hullumeelselt häid satse sellisel määral, et ta peaks olema maailma parim mängija.

Kaitsemängija ja väravavahi kõrgeim hindamine on selline valik, mis räägib paljuski vastu peavoolu arvamusele. Ehk paljudele on see "underdog"-i toetamine sellistel üritustel lihtsalt sümpaatne. Mõistan seda täielikult.

Kommentaar

Eelnevale veel natuke juurde lisades, kas Neuer teeb Bayernist Bayerni või Saksamaast Saksmaa? Kui sa väidad et Realis on Ronaldol kõva sats selja taga ja tänu sellele ta võitis, mis siis on Neueril, ei ütleks et Bayerni meeskond oleks ka sitem, kui Reali oma. Võttes vaatluse alla viimased mängud kevadel, noojah, läks õnneks Realil, mingil teisel päeval oleks võinud sama skooriga ka Bayern võita. Paljud on juba ammu sellest aru saanud,et see Ballon d'Or suht mõtetu asi, nii et ära ole nii butthurt, et kullakallis Neuer ei saanud seda. Ja nagu eelnevalt öeldi, jalka on ikkagi meeskonna mäng, kus endast peavad maksimumi andma kõik 11 mängijat.

Kommentaar

Selle auhinna jaburust näitab tegelikult juba see, et selle hääletus on veel tragikoomilisem kui Eurovisiooni oma. Lewandowski pidi näiteks Bayerni bossidele aru andma, miks ta hääletas Ronaldo esimeseks ja Neueri teiseks. No kammoon. Ja no nendest ei räägi üldse, kelle arvates Benzema või Pogba on maailma parim mängija.

Kommentaar

Viskame veits puid alla.

Ronaldo ei tee Realist Reali.
                              Neuer ei tee Bayernist Bayerni.
                              Messi teeb Barcast Barca!

Kommentaar

Algselt postitas žurnalist Vaata postitust
                                Ühes argumendis ütled, et meeskonna edukus peaks andma üksikmängijale parima tiitli; teises väidad, et hea meeskonna tõttu ei peaks Ronaldo seda tiitlit saama.

Ühesõnaga on minu silmis täiesti arusaamatu see argument, et parim mängija on see, kes võitis kõige rohkem meeskondlike tiitleid... Kindlasti on see mingi väärtusega, aga see lõikaks kohe ära hunniku suurepäraseid mängijad.

Individuaalse mängija tiitli jagamine on üsna paratamatu ja mõistetav, kuid samas ka mõttetu ja pigem tähtsusetu meeskondlikus spordis.

Minu silmis on viimastel aastatel paljude peamine mure selles, et Ronaldo ja Messi fenomenaalsus on muutunud harjumuspäraseks ja seetõttu loodetakse kellegi muu võidule. Lööks mõni kolmas kutt aastaga 60-90 väravat, oleks see midagi enneolematut... Samas kui need poisid on viimased 5a järjest niimoodi kõmmutanud.

Kõige keerulisemaks teeb selle valiku väravavahi võrdlemine väljakumängijaga. Minu meelest võiks see täiesti eraldi kategooria olla. Samas Neuer oli suurepärane MMil ja Bayernis, aga ma ei ütleks, et ta kandis neid täiesti hullumeelselt häid satse sellisel määral, et ta peaks olema maailma parim mängija.

Kaitsemängija ja väravavahi kõrgeim hindamine on selline valik, mis räägib paljuski vastu peavoolu arvamusele. Ehk paljudele on see "underdog"-i toetamine sellistel üritustel lihtsalt sümpaatne. Mõistan seda täielikult.
                                Oot ma ei saa aru, kus kohas ma ütlen, et hea meeskonna tõttu ei peaks Ronaldo seda auhinda saama?
                                Enda arust juhtisin tähelepanu sellele, et KUI Bayern tuli CLi võitjaks ja Ribery kunn oli, ei antud ikkagi talle seda tiitlit, nüüd kui MM võideti Saksamaa poolt, siis ei antud seda Neuerile ka.
                                Vihjasin sellele, et tundub, et hetkel ei saa nende kahe vastu mitte keegi, isegi siis kui Euroopas/maailmas tehakse puhas töö.

Kommentaar

Working...
                                X