Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Kes on maailma parim jalgpallur?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Kes on maailma parim jalgpallur?\'

Algselt postitas SleepWalking

Algselt postitas Tanel
    See on mu isiklik arvamus, nii et vastust sellele ei oota.
    igaljuhul enam sa ennast foorumitesse henryfan\'i nime all ei mölliks?
    Mölliks? Arvad, et ta sai ikka aru?

Mina valiks Henry või Ronaldinho, kuigi viimast ehk pigem selle hooaja põhjal. Seega 1) Henry, 2) Sheva, 3) Ronaldinho.
    When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Algselt postitas footballcrazy

ka minu arvates oleks võinud see trio teistsugune olla, aga nendest kolmest võidab loodetavasti alati rõõmus ronaldinho
      Jah, deko peaks ikka võitma.
      It\\\'s always better on holiday...

Kommentaar

Algselt postitas Martin

Algselt postitas Tanel
        Mölliks? Arvad, et ta sai ikka aru?

Mina valiks Henry või Ronaldinho, kuigi viimast ehk pigem selle hooaja põhjal. Seega 1) Henry, 2) Sheva, 3) Ronaldinho.
        Ma küll olen näinud see hooaeg ainult kahte Barca mängu, aga nii palju kui ma Barca foorumeid olen lugenud, on öeldud et ta on see hooaeg kõikuvalt mänginud ning eelmine hooaeg parem olnud. Võib-olla peale paari viimast mängu on nad muutnud oma arvamust.

Kommentaar

Algselt postitas footballcrazy
          ka minu arvates oleks võinud see trio teistsugune olla, aga nendest kolmest võidab loodetavasti alati rõõmus ronaldinho
          Asi pole selles,et ta alati rõõmus oleks,vaid tal lihtsalt ongi selline face.Viisakalt oleks suht raske defineerida seda
          Poisil on magades kah alati röömus nägu peas

Kommentaar

Algselt postitas Tanel
            Mis kuradi mölliks? Ma ei ütle, et Henry mulle ei meeldiks. Kuid siiski suvel lootsin ma temalt oi kui palju paremat esitust. Aga jah, raske on muidugi pooldada mängijat, kelle klubi ma ei poolda. Seda võin küll garanteerida, et henryfani nime all näeb mind edaspidi aint siis, kui ma ennast soccerneti jutukasse ajan, sest seal ei saa \'Tanel\'it kasutada.
            sigpic

Kommentaar

Algselt postitas Tanel
              Mis kuradi mölliks?
              Martin, Sul oli õigus.
              Tanel, see ei olnud solvang. Ja aitäh, sain oma vastuse.

Kommentaar

Algselt postitas Tanel

3. Henry (Kui EMil oli Prantsusmaal tema väravalöömis tarvis. Kus ta oli siis? 2 väravat Šhveitsi vastu aint. Kindlusest jääb tal minu meelest natukene puudu.)
                See oli eelmine sajand nii,et kes parim,see ka rahvusvahelisel suurturniiril seda.
                21. saj. on need turniirid kujunenud teisejärguliste poiste etteasteks.Ja nii see hakkabki olema.Sest Zidane\'d ja Henry\'d pumbatakse klubides tühjaks ja järgi jäävad Zagorakised ja Barosed

Mis aga Henry meenutamisse EM\'lt puutub,siis see pole mitte need \"2 väravat aint\",vaid eriti Gerrardi imesöödu püüdmine,millele järgnes penalt.

Kommentaar

Algselt postitas Tanel
                  Mis kuradi mölliks?
                  las ma seletan: \"möllima\" on släng. sinu- ja minusugused korralikud eestlased ütlevad sama tegevuse kohta \"meldima\".

ps: martinile aga tänane nostradaamuse nimeline ennustuspreemia

«Kuule, konn, kas vesi on soe?»
                  «Mina istun siin, muide, nagu konn, aga mitte nagu termomeeter!»

Kommentaar

Algselt postitas Yazid
                    See oli eelmine sajand nii,et kes parim,see ka rahvusvahelisel suurturniiril seda.
                    21. saj. on need turniirid kujunenud teisejärguliste poiste etteasteks.Ja nii see hakkabki olema.Sest Zidane\'d ja Henry\'d pumbatakse klubides tühjaks ja järgi jäävad Zagorakised ja Barosed
                    Ja selle eest peab Zidane\'i või Henry auhindadega üle külvama, et nad suurturniiridel mängida ei viitsi/suuda/jaksa. Naeruväärne.
                    Iga mängija mõõt on tema suutlikkus jalgpalli suurturniiril. Klubidega ML miljonite kokkuajamist ei nimeta ma jalgpallielu tippsündmuseks, vaid ainult heaks meelelahutuseks.
                    the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
                    because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Vastus teemale \'Kes on maailma parim jal

Algselt postitas mcnamara
                      Iga mängija mõõt on tema suutlikkus jalgpalli suurturniiril.
                      Mõnele (allakirjutanu) sümpatiseerib enam stabiilne headus kui üks hele sähvatus, seda eriti aasta (mis on suhteliselt pikk aeg) parimate valimisel. aga ma olen seda vist selle kolme aasta jooksul siin foorumus juba enne mõned korrad ka väljendanud.

Henry maailma aasta jalgpalluriks!
                      Henry presidendiks!

Kommentaar

No kui räägime stabiilsusest aasta jooksul, siis peaks arvestama ka ikka nn. suurte mängudega. FC Karika Kõrtsi reservmeeskonnale võib mu vanaema ka viis väravat lüüa. Tiitel Andrjushale!
                        “The state of our pitch wouldn’t have affected Liverpool — with their game the ball is in the air most of the time.”
                        The Special One

Kommentaar

mina ei annaks neist kellegile seda tiitlit! kui aga valima peaks, siis Henry, kuigi EMi esitused tõmbavad ta aasta edukust ikka kõvasti alla.

minu meelest oleks aeg ka kaitsjate tegusid hindama hakata. alati on nii et parimad kolm on ründajad-poolkaitsjad (vähemalt viimasel ajal), usun et kaitsjate hulgas leidus pallureid kes läinud hooajal nii klubi kui koondise eest tunduvalt stabiilsemad olid kui see kolmik.

Kommentaar

Algselt postitas erts

mina ei annaks neist kellegile seda tiitlit! kui aga valima peaks, siis Henry, kuigi EMi esitused tõmbavad ta aasta edukust ikka kõvasti alla.

minu meelest oleks aeg ka kaitsjate tegusid hindama hakata. alati on nii et parimad kolm on ründajad-poolkaitsjad (vähemalt viimasel ajal), usun et kaitsjate hulgas leidus pallureid kes läinud hooajal nii klubi kui koondise eest tunduvalt stabiilsemad olid kui see kolmik.
                            Ütle siis mõni suurepärane kaitse, kelle tegusi peaks Aasta Mängija tiitliga hindama.
                            Pealagi, eks enamus hinda kõrgemalt loovust,tehinkat,dribla,väravaid jne kui palli vastaselt ära võtmist.

Kommentaar

näiteks Carvalho ja Campbell.
                              Carvalho näitas terve aasta stabiilselt head mängu, võitis koduliiga ja CL ja jõudis EM-i finaali, lisaks veel siirdus kõva papi eest teise klubisse. Minu arust TOP3 hulgas võiks selliste saavutuste eest küll olla!
                              Campbell on lihtsalt ülikõva kaitsja. Tal pole siiski selliseid saavutusi ette näidata. Ainult liigavõit.

Kommentaar

eks ta suht subjektiivne valimine on,aga jalkas loevad ikkagi väravad,selles mõttes peavad kaitsjad või väravavaht ikka midagi hoopis erilist olema,kui tahavad tiitlit ründavamate meeste eest näpsata.ja kui viimastel ikka ilusaid esitusi pakkuda on,jääb kaitsjate osaks vaid võimalus väravaid lasta ja ühtlasi auhinda mitte saada
                                Kapten Trumm

Kommentaar

Working...
                                X