Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Kes on maailma parim jalgpallur?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Kes on maailma parim jalgpallur?\'

selles on küll õigus, igaühel erinev maitse

Kommentaar

Zizou võibki olla
      Mart Mardisalu: \\"See mees pole inimene...see mees on Volkswagen\\"

Kommentaar

kusjuures täitsa võib olla, et martin kaalma võib olla maailma parim jalgpallur... mine hullu tea... või kurat võtaks... äkki on mõni teine... ai raisk, täna tuleb raske uni.

Kommentaar

Rahvusvaheline jalgpalliliit FIFA teatas, et 2004. aasta parim mängija valitakse brasiillase Ronaldinho, ukrainlase Andriy Ševtšenko ja Prantsusmaa ründaja Thierry Henry seast.

FIFA teeb oma otsuse teatavaks 20. detsembril. Varem pole keegi neist kolmest taolise tunnustuse vääriliseks saanud.

Kommentaar

Shevchenko võiks selle tiitli saada.
            The only sensible way to live in this world is without rules! - The Joker.
            If you're good at something, never do it for free - See above.
            I believe whatever doesn't kill you simply makes you... stranger - See above.

Kommentaar

Algselt postitas SleepWalking

Rahvusvaheline jalgpalliliit FIFA teatas, et 2004. aasta parim mängija valitakse brasiillase Ronaldinho, ukrainlase Andriy Ševtšenko ja Prantsusmaa ründaja Thierry Henry seast.

FIFA teeb oma otsuse teatavaks 20. detsembril. Varem pole keegi neist kolmest taolise tunnustuse vääriliseks saanud.

Kuigi tahaks et Henry saaks, arvan et valituks osutub Ronaldinho, Ševtšenko jääb minu silmis kindlalt 3ndaks.

Kommentaar

Sellest kolmikust on minu ilmselge valik Ronaldinho. Ise oleksin küll mõnevõrra teistsugust triot näha tahtnud.
                the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
                because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Algselt postitas mcnamara

Sellest kolmikust on minu ilmselge valik Ronaldinho. Ise oleksin küll mõnevõrra teistsugust triot näha tahtnud.
                  huvitav, mismoodi see kolmik valiti? et võeti kolmest nö. maailma tugevamast liigast?
                  “Just because you're offended, doesn't mean you're right.”

Kommentaar

Algselt postitas kaala
                    huvitav, mismoodi see kolmik valiti? et võeti kolmest nö. maailma tugevamast liigast?
                    Sellest nad tõesti sõnagi rääkida ei taha. Keegi kusagil valis.
                    Võrdsuse mõttes olgu siin ka mainitud naiste kandidaadid: Mia Hamm (USA), Marta (Brasiilia) ning Birgit Prinz (Saksamaa). Olümpiavõitjaks tuli küll USA, kuid parimaks mängijaks valiksin ma olümpiaturniirilgi säranud sakslanna.
                    the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
                    because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Vastus teemale \'Kes on maailma parim jal

Algselt postitas kaala

pigem on parim juba valitud (kas mitte fifa auhind pole see sierra leone ja senegali treenerite valik või ajan ma midagi segamini) ning need on 3 enim hääli saanud venda, lihtsalt kuulutatakse hiljem välja võitja. vene ajalehed kirjutasid eelmisel nädalal, et fifast olla lekkinud informatsioon, et valik olla langenud ukraina päritolu ründaja kasuks.

Kommentaar

Ronaldinho võiks selle auhinna saada see oleks minu arvamus

Kommentaar

Ühinen samuti eeskõneleja davdis26\'ga, ka mina valiks aasta parimask Barca staari Ronaldinho.

Kommentaar

1. Sheva (Mida ta veel peaks tegema, et seda auhinda saama? Ukraina koondis EMile või MMil on aint viia, aga see paistab ka vist juhtuvat.)
                            2. Ronaldinho (Enne peaks klubiga ikka mõne tiitlie võitma ka. Ei vaidle vastu, et ta on superhea, aga Sheva on Milani CLi ja Serie A võidu tähtsaim kuju. Võib-olla järgmine aasta.)
                            3. Henry (Kui EMil oli Prantsusmaal tema väravalöömis tarvis. Kus ta oli siis? 2 väravat Šhveitsi vastu aint. Kindlusest jääb tal minu meelest natukene puudu.)

See on mu isiklik arvamus, nii et vastust sellele ei oota.
                            sigpic

Kommentaar

ka minu arvates oleks võinud see trio teistsugune olla, aga nendest kolmest võidab loodetavasti alati rõõmus ronaldinho

Kommentaar

Algselt postitas Tanel
                                See on mu isiklik arvamus, nii et vastust sellele ei oota.
                                igaljuhul enam sa ennast foorumitesse henryfan\'i nime all ei mölliks?

Kommentaar

Working...
                                X